ioannis229
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορει να ηταν απο τους βουλευτες που τα κοματα τους συγκυβερνησαν, αλλα αυτο δν σημαινει οτι πολυγουσταρουν ο ενας τον αλλο. Το μονο κοινο, το βαρυ ονομα που κουβαλανε.
Σου έχω απάντηση ΓΡΗΓΟΡΗ & ΑΝΕΤΗ.Η Κουτσίκου ειδικα, τι εχει ρε τύπε?
Ενας απο τους πλεον αξιολογους και μορφωμενους ανθρωπους
Επιπλεον δεν αντιλαμβανομαι γιατι αναφερεις αυτα τα ονοματα
Εκαναν δικο τους κομμα? Ενταχθηκαν στον Συριζα? Τι?
Στηριζω εκλογη ΡουσσοπουλουΣου έχω απάντηση ΓΡΗΓΟΡΗ & ΑΝΕΤΗ.
Έχει ΣΙΧΑΘΕΙ η ψυχή του να βλέπει & ν΄ακούει ΒΟΥΛΤΕΨΗ κλπ.
Απλά πράγματα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα εκλεγεί βέβαια. Ο αγράμματος θα εκλέξει αυτό που βλέπει στην TV.
Άτομα με καριέρα στη Β΄Αθηνών πήγαν άπατα και εκλέχθηκε ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, τώρα.
Και κατι ακομη τύπεΣου έχω απάντηση ΓΡΗΓΟΡΗ & ΑΝΕΤΗ.
Έχει ΣΙΧΑΘΕΙ η ψυχή του να βλέπει & ν΄ακούει ΒΟΥΛΤΕΨΗ κλπ.
Όχι φίλε μου, όχι.Στηριζω εκλογη Ρουσσοπουλου
Ηταν πραξη δικαιοσυνης μετα απο τους τονους λασπης που δεχθηκε
Μιλησε μου για τον Μπογδανο, να το δεχθω.Όχι φίλε μου, όχι.
Δε μπορεί να μένει η Καλαντζάκου απ' έξω, επειδή η αγράμματη η κυρα-Μαρίκα γνωρίζει τον Ρουσσόπουλο από την TV.
Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, OK?
Αποψη σουΜόνο μια πόρνη της Πειραιώς σαν εσένα θα έλεγε αυτή τη μαλακία.
Τύπε, οι Συριζαίοι είχαν βάλει στο ΔΣ των ΕΛΤΑ, κάποια μασατζού.Εδώ βόλεψαν τον χαρτοπετσέτα τον Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ που ακόμη τον θυμάται η Λαγκάρντ και λύνεται στα γέλια.
Τύπε ο Κουλης ετοιμαζει νομοσχεδιο με το οποιο ο Βασιλακοπουλος θα παει επιτελους σπιτι τουΠροτιμώ τη μασατζού τύπε σε αυτή την περίπτωση.
Κάκιστος ως Υπουργός. Χειρίστηκε και το θέμα της Ασπίς και της Κομέρσιαλ του Ψωμιάδη με καταστροφικά αποτελέσματα. Ο Συριζα το έκανε σημαία πριν τις εκλογές και φυσικά ο κοσμάκης που την πάτησε ψήφισε μαζικά. Έπρεπε να είναι σπίτι του.Εδώ βόλεψαν τον χαρτοπετσέτα τον Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ που ακόμη τον θυμάται η Λαγκάρντ και λύνεται στα γέλια.
Άννα Παναγιωταρέα;με το τσουλούφι το λευκό;Την Παναγιωταρέα ξεχάσατε τύποι. Την άκουγα πριν χρόνια σε ένα πάνελ με ακαδημαϊκούς "κε συνάδελφε" και "κε συνάδελφε" με ύφος νομπελίστα ερευνητριας και έξυνα το κλούβιο μου κεφάλι να θυμηθώ τι στην ευχή ακαδημαϊκό έργο έχει. Μεγάλο νούμερο που χάρη στον Κυριάκο το ξανατρώμε στη μάπα οικογενειακώς.
Μαλλον το ΠΑΣΟΚ εννοεις τύπεΚάκιστος ως Υπουργός. Χειρίστηκε και το θέμα της Ασπίς και της Κομέρσιαλ του Ψωμιάδη με καταστροφικά αποτελέσματα. Ο Συριζα το έκανε σημαία πριν τις εκλογές και φυσικά ο κοσμάκης που την πάτησε ψήφισε μαζικά. Έπρεπε να είναι σπίτι του.
Ο δε Θεοχάρης που τον είχε υπεύθυνο Μηχανογράφισης ο Ψωμιάδης, σε όλο τον όμιλο, δεν πήρε μυρωδιά τίποτα από τις απάτες και σήμερα είναι Υπουργός Τουρισμού.
Στηριζω εκλογη Ρουσσοπουλου
Ηταν πραξη δικαιοσυνης μετα απο τους τονους λασπης που δεχθηκε