jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αντε ρε, σου ηρθε η επιφοιτηση? Πηρες χαμπαρι οτι φυγανε οι πασοκοι και πηγαν στον Συριζα? Προοδος
Σοβαρεψου μαστορα
Αντε ρε, σου ηρθε η επιφοιτηση? Πηρες χαμπαρι οτι φυγανε οι πασοκοι και πηγαν στον Συριζα? Προοδος
Το επομενο βημα ειναι να αντιληφθεις κιολας γιατι πηγανεΣοβαρεψου μαστορα
μ' αυτό παίρνεις είσοδο κατευθείαν σε όμιλο μαλακίας
Σκληρος καργιολης ο τύποςΔημόσια είσαι μωρή καριόλα; Εσύ παίρνεις άδεια εργασίας να κάνεις τη πουτάνα σε ρουμάνικο μπορντέλο. Θα σε πηδούν οι γύφτοι για δύο ευρώ και 10 λεπτά.
Σκληρος καργιολης ο τύπος
O Σατανάς Μεγαλειότατε, που κυριεύει τας ψυχάς των ανθρώπων και τους μεταβάλει εις χτήνη. Την ευλογία σας αγιότατε.
Το επομενο βημα ειναι να αντιληφθεις κιολας γιατι πηγανε
Εχουμε καιρο γι αυτο
Μην εχω μεγαλες απαιτησεις
Δεν υπαρχει καραμανλικη σχολη σκεψηςΗ καραμανλικη σχολη σκεψης γιατι πηγε;;
Με την ησυχια σου
Του Κυρίου τέκνο μουO Σατανάς Μεγαλειότατε, που κυριεύει τας ψυχάς των ανθρώπων και τους μεταβάλει εις χτήνη. Την ευλογία σας αγιότατε.
Δεν υπαρχει καραμανλικη σχολη σκεψης
Και τωρα εγω πρεπει να αποδεχθω οτι η Παπακωστα ανηκει σε οποιαδηποτε σχολη σκεψηςΠαπακώστα: Ανήκω στην καραμανλική σχολή σκέψης
Γνωρίζετε το άσμα ...
ίσως ο διάβολος γελά μαζί μας .....
χαχαχαχαχα
ναι στα εγγλέζικα πανεπιστημια αν δεν σκασεις 8000 τον χρονο επιστήμονας δεν γινεσαι,εδω στην ελλαδα ενας φοιτητης περα από το ενοικιο το φαι και τα μεταφορικα στοιχιζει λιγοτερο και όλα αυτά αν εχει περασει εκτος πολης του.
δημοσια και δωρεαν παιδεια και υγεια για ολους.
Και τωρα εγω πρεπει να αποδεχθω οτι η Παπακωστα ανηκει σε οποιαδηποτε σχολη σκεψης
Χαιρεσαι?Εν τω μεταξυ το χρηματιστηριο -3%
Χαιρεσαι?
τυπε μια μικροαυξηση των εσοδων του αεπ να εκανε για την παιδεια δεν πιστευω να υπηρχε πρόβλημα,ας εκανε περικοπες από το υπουργειο αμυνας η και κανα 2 αλλα υπουργεια στο κατω κατω.δημοσια και δωρεαν με τα λεφτα των αλλων ...
ποσο κοστιζει στο φορολογουμενο αυτη η δημοσια και δωρεαν παιδεια δεν μας λες ομως
(και εαν ειναι πιο συμφερουσα επιλογη να δινει το κρατος πχ 8000 το χρονο σε καθε φοιτητη για διδακτρα)
να σου θυμιζω οτι η τελευταια εκτιμηση του δημοσιου και δωρεαν εγινε επι διαμαντοπουλου - εκει ανακαλυψψαν οτι ο φορολογουμενος πληρωνει για τη δημοσια και δωρεαν παιδεια των αλλων πανω απο 8000 ανα μαθητη στα δημοτικα, 12000 με 15000 στα γυμνασια και 17000 με 20000 στα λυκεια
συγνωμη αλλα προτιμω τα 8000 που κοστιζουν οπως λες τα εγγλεζικα πανεπιστημια
τυπε μια μικροαυξηση των εσοδων του αεπ να εκανε για την παιδεια δεν πιστευω να υπηρχε πρόβλημα,ας εκανε περικοπες από το υπουργειο αμυνας η και κανα 2 αλλα υπουργεια στο κατω κατω.
στην αμερικη που πληρωνουν τα κολεγια εκτος αν εχουν παρει υποτροφια οι φοιτητες αφου τελιωσουν τις σπουδες τους εχουν ένα χρεος στη τραπεζα από 30000 εως 60000 ισως και παραπανω θα μου πεις με ένα χρονο η εναμιση χρονο δουλειας το εχουν ξοφλησει.
στην ελλαδα αν εφαρμοστει αυτό το μετρο να χορηγούνται δανεια σε φοιτητες θα δημιουργηθεί περαιτέρω τραπεζικη κριση,πολλα φοιτητικα δανεια θα κοκκινισουν.