alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
αν ταωτεσσερα χρονια ειναι πολλα
Τοτε ναι
Ετσι λεγανε οι νεοδημοκρατες το 1993 για το ΠΑΣΟΚ
Τη συνεχεια την ξερεις
αν ταωτεσσερα χρονια ειναι πολλα
Τοτε ναι
Ο τύπος δεν ήταν έλλην υπήκοος ...
Ποτέ του.
Νομίζω έρχονται να δουλέψουν και να γλυτώσουν από τον πόλεμο.Στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον.
Αυτά με τις μετρησεις iq και τα λοιπά άστα στην άκρη.Δεν υπάρχουν.
επί ΣΥΡΙΖΑ αγόραζα γιατί είχαν ξεφτιλιστεί οι τιμές... τώρα που ανεβαίνουν οι τιμές με τον Μητσοτάκη θα πουλήσω και θα βγάλω χοντρό κέρδος
εχω δουλεψει και αφρικη και μεση ανατολη
ναι ειναι χαζοι
μηχανικους ειχαμε και ντοπιους και δυτικους
αν ειχαμε καποιο προβλημα και στην βαρδια ηταν μονο ντοπιοι..
κατεβαζαμε τους δυτικους απο το ρεπο τους
οσον αφορα τους πιλοτους
γιατι νομιζεις οτι χρυσοπληρωναν δυτικους ( μισθος στεγαση εισητηρια περισσοτεροι πιλοτοι λογω commuting roster) και δεν επαιρναν ντοπιους???
Λόγω υψηλότερου επιπέδου εκπαίδευσης,μόρφωσης και παιδείας.
Σε Αγγλία και Γαλλία που εχουν μπόλικους αρχίζουν και εξελίσσονται ραγδαία
Ετσι λεγανε οι νεοδημοκρατες το 1993 για το ΠΑΣΟΚ
Τη συνεχεια την ξερεις
εχω μεινει αρκετα και αγγλια και γαλλια
επιδοματιες ειναι και εκει
Εμεινε 11 χρονια το ΠΑΣΟΚ ναι ή οχι?Ποιοι ΝΔκρατες ;
Το ΠΑΣΟΚ το ανέστησε ο Σαμαράς το 1993.
Το 1995 , μπορούσε να το βάλει στον τάφο και να του καρφώσει παλούκι στην καρδιά.
Αλλα .... ψήφισε μαζί του πρόεδρο και τους έδωσε χρόνο να αντικαταστήσουν τον ημιθανή ανδρέα με το σημίτη.
Αν τους έριχνε με την προεδρική εκλογή, η ΛΕΞΗ ΠΑΣΟΚ , ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 25χρονους, θα σήμαινε τα ίδια με τον εθνικό συναγερμό ... την ένωση κέντρου ή .... την ΕΔΗΚ και το ΚΟΔΗΣΟ /
Εμεινε 11 χρονια το ΠΑΣΟΚ ναι ή οχι?
Το πώς εγινε, ειναι αδιαφορο.
Γι'αυτό μόλις τους δεις στήνεις κώλο ρε χρυσαυγίτικο τσόκαρο;
Για Γαλλία διαφωνώ,έχουν αρχίσει και ενσωματώνονται εκτός λίγο από τους Αλγερινούς που έχουν ακόμα το μίσος μέσα τους από τον πόλεμο.
Εγω ξερω οτι εν ετει 2019 η ΝΔ εχει 40% και ειναι κυβερνηση ενω το ΠΑΣΟΚ εχει γινει συνιστωσα του τριτου κομματος με μονοψηφιο ποσοστοΚαθόλου αδιάφορο.
Αν δεν υπήρχε ο Σαμαράς , η τελευταία χρονιά εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, θα ήταν το 1989.
Το ΠΑΣΟΚ θα είναι μαζί με τη ΝΔ σύντομα.
Μαζί είναι η θέση τους.
Η Εθνικη Γαλλιας στο μπασκετ που ειχε 8 μαυρους, προφανως τους εφερε απο τα γκετοστην γαλλια τα γκετο ειναι περιοχες σκουρων..
δεν εχω δει καποια ενσωματωση
Εγω ξερω οτι εν ετει 2019 η ΝΔ εχει 40% και ειναι κυβερνηση ενω το ΠΑΣΟΚ
Η Εθνικη Γαλλιας στο μπασκετ που ειχε 8 μαυρους, προφανως τους εφερε απο τα γκετο
για να πάρεις πτυχίο από κάνα κωλοχώρι της Ρουμανίας
Εγω να κανω υπομονη? Εσεις να κανετεΤο 2009 της ΝΔ , είναι το 2019 τύπε !
Κάνε λίγη υπομονή !!!!!!!
Εκεί πηγαίνεις μωρή ξεφωνημένη λούγκρα για να ενσωματώσεις καμιά αράπικη ψωλή στη σούφρα σου;
Από την Αλβανία το πήρες το πτυχίο ρε ναζιστόγυφτε; Δυο τζιν και μια κούτα τσιγάρα έδωσες;