οπως παντα εισαι ακυρος και βλαξ ...Εσύ ακόμη δεν ψόφησες ρε χρυσαυγίτικε μούλε;
ψοφα στη χαριλαου τρικουπη ρε γυφτο..
οπως παντα εισαι ακυρος και βλαξ ...Εσύ ακόμη δεν ψόφησες ρε χρυσαυγίτικε μούλε;
οτι ναναι εισαι ρε πρασινο σκατοΕσύ ψόφα στον Κορυδαλλό μαζί με τον Κασιδιάρη ρε ναζιστικό παρτάλι.
Μη μου τρίβεσαι μωρή χρυσαυγίτικη λουγκρητία. Δε γαμάω πουστράκια.
δεν προλαβαινεις ......Πρώτα θα έρθω να χέσω στον τάφο σου ρε ναζιστικό ψωλόχυμα.
συνταξιουχος της ολυμπιακης ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!
Από όσα έταζαν Κούλης & ΝΔ σε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , έχουμε και λέμε :
1)Το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών παραμένει το ίδιο . Εκεί που το πήγε η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ. ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΗΛΑΔΗ.
2) Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ, παραμένει μέχρι το ... 2023 !!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!!!! Τον είχε αυξήσει ο Σαμαράς.
3)Τα τεκμήρια που είχε θεσπίσει η ΝΔ το 1978 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ . Τα είχε μειώσει ο Σημίτης !!!!!
4)Η προκαταβολή φόρου 100% παραμένει .
5) Εισφορά αλληλεγγύης παραμένει μέχρι το ... 2023 !!!!!!!!! Για όλη την 4ετία δηλαδή.
Συμπέρασμα ;;;
Από τα 3 το μακρύτερο οι επαγγελματίες.
Κατάργηση το 2023 , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 4-ΕΤΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ... ΤΑΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
Μάλλον διαβάζεις Αρλεκιν
Για εξηγήσου ...
(Κούλη πάντως δεν ψήφησα, αν εννοείς αυτό . Ούτε και πρόκειται ποτέ ξανά να ψηφίσω ΝΔ ).
Για εξηγήσου ...
(Κούλη πάντως δεν ψήφησα, αν εννοείς αυτό . Ούτε και πρόκειται ποτέ ξανά να ψηφίσω ΝΔ ).
τα νεοτερα: (για σους ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ολα αυτα τα χρονια (τα 40+) και τους ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ,κυριως, υποστηρικτες τους!
ακουσατε ακουσατε:
Έρευνα ΚΕΦίΜ: Στα επίπεδα Ν. Αφρικής και Γκάνας η οικονομική ελευθερία στην Ελλάδα
Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 102η θέση ανάμεσα σε 162 χώρες στη φετινή μελέτη «Η Οικονομική Ελευθερία στον Κόσμο» που δημοσίευσε σήμερα το καναδικό Ινστιτούτο Fraser και παρουσιάζει στη χώρα μας για 4η συνεχόμενη χρονιά το ΚΕΦίΜ. Η κατάταξη αφορά στοιχεία του έτους 2017.
Ξανά το ίδιο ποστ από το νήμα του Μητσοτάκη. Αν δεις, εέει την απάντηση και στην Νο 2 ερώτηση.
Μας τα έχεις πρήξει με το ίδιο πρακτικά post. καμιά δεκαριά φορές. Δύο ερωτήσεις:
1. Μπορείς να δώσεις ένα Link για το ΑΝ η ΝΔ. υποσχέθηκε ότι όλα αυτά θα γίνουν τον ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ, ή έτσι εσύ κατάλαβες;
2. Έχεις ιδέα πόσο λιγότερο φόρο θα πληρώσει ένας ΕΕ με φορολογητέο εισόδημα 10 χιλ. €, το 2020 σε σχέση με φέτος;
ναι ναι ξερουμε
σαν τον σαμαρα που υπεγραψε μνημονιο αλλα δεν τον ψηφισαμε και δευτερη τετραετια για να μας βγαλει
Με την πολλή παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ πήρατε και τις συνήθειές του. Η μπάλα στην εξέδρα!!!!
η ΝΔ κυνερνησε επι δεκαετιες
ανεδειξε το βυσμα και την αναξιοκρατια
ενω απο το 2000 αρχισε να μας γεμιζει και τριτοκοσμικους
σε συνεργασια τοτε με το πασοκ και τωρα με τον συριζα
παραμαγαζα της ιδιας πολυεθνικης ειστε την ιδια τακτικη ακολουθειτε
Γεια σου ρε λαθρομεταναστη επαναστατη, εσυ και ο τσιπρας σηκωσατε τα λαβαρα της επαναστασης.
πριν τις εκλογες μας τα ειχες πρηξει με την αμυγδαλεζα
τι εχεις να πεις τωρα?
Οπως λεει ο Προεδρος μας της Δημοκρατιας, Προκοπης Παυλοπουλος, η Ελλαδα υπεφερε τα πανδεινα στην Ηπειρο απο τους Ναζι Αλβανους. Απο κει κρατας πουστραδελα; Ε, τι με αυτο; Ακομα κλαιγεσαι; Πληρωστε ο,τι κανατε για τα εγκληματα σας οπως ειπε ο Παυλοπουλος, να τελειωνει κι αυτο το θεμα. Ιταλικο δικαστηριο ηδη εβγαλε τελεσιδικη αποφαση για τα εγκληματα των Γερμανων Ναζι.
Εγώ είμαι Ναζί ή εσύ ρε ξεκωλιασμένε;Και ΛΑΟΣ εχω ψηφισει, και Χ.Α. , και Κασιδιαρη για Δημο Αθηνας , και ΑΝΕΛ, και ΝΔ στις τελευταιες εκλογες. Οπως εχω πει πριν τις εκλογες. Και στο δημοψιφισμα ΝΑΙ ψηφισα.
Εθνικοσοσιαλιστης εισαι παπαρα που δεν ακους τον αλλον, ο Βιτσας δε σου κανει, οποιος διαφωνει μσαζι σου δε σου κανει.
Και παλι, να ερθουν ολη η Ασια και η Αφρικη επειδη το θες εσυ, δε συμφωνω.