jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ναι και ;;
Αυτο το εχω γραψει εδω και πολυ καιρο
εσεις πατε και σφιγγεστε λαδωμενοι σε κατι καμπινγκ μονο για ελληνες
![]()
τυπε θελω σχολιο για το ρουμπο που εφαγε η χρυση αυγη στις τελευταιες εκλογες κι εμεινε εκτος βουληςτυπε οσοι ψωνιζουν πακια και γιαχαμπιμπια εσκιζαν τα στρινγκακια τους κατα της ΧΑ που ηθελε να τους διωξει
χανεις το νοημα τυπε...δεν μπορεις το πρωι να ζητας απελαση των λαθρομεταναστων και το βραδυ να πηγαινεις να τα να ψαχνεις ποια θα σου κανει καλυτερο προγραμμα.τυπε οσοι ψωνιζουν πακια και γιαχαμπιμπια εσκιζαν τα στρινγκακια τους κατα της ΧΑ που ηθελε να τους διωξει
Το ιδιο ακριβως υποστηριξα κι εγωΓιατι και ο Ελληναρας για τον τυπο που ζει στα καλα προαστια της Νεας Υόρκης η του Λονδινου εμείς ειμαστε στο ιδιο επιπεδο με τους ''τριτοκοσμικους'' που αναφέρεστε.
βαρεμενος ασχημος κομπλεξικος ναζι ειναι ρε σαουλ...μην δινεις πολυ σημασιαχανεις το νοημα τυπε...δεν μπορεις το πρωι να ζητας απελαση των λαθρομεταναστων και το βραδυ να πηγαινεις να τα να ψαχνεις ποια θα σου κανει καλυτερο προγραμμα.
αυτος ειναι ακομα πιο βλακαςχανεις το νοημα τυπε...δεν μπορεις το πρωι να ζητας απελαση των λαθρομεταναστων και το βραδυ να πηγαινεις να τα να ψαχνεις ποια θα σου κανει καλυτερο προγραμμα.
και θεωρειται λογικη αποψη τωρα αυτη?Το ιδιο ακριβως υποστηριξα κι εγω
Απλως πηρα την απαντηση οτι διαφορετικο ειναι ενας λευκος ευρωπαιος και διαφορετικο μια Γκανέζα
Κι εγω θα ήθελα για καθε ενα λαθρο που έρχεται στην Ελλάδα απο Τουρκία να απελασονται 10 νομιμοι μετανάστες απο τη Γερμανία.Καποιο Σαββατο πιο παλια στη λαικη αγορα στη Μιχαηλ Βοδα, στο σταθμο του Αγιου Νικολαου, εκει που πουλανε τα ρουχα, μουσουλμανα μανα με μαντηλα με 4 μικρα παιδια, αγοραζε μπλουζακια για ολη την οικογενεια. Οπως κανανε και αλλες. Ο εμπορος ετριβε τα χερια του που ξεπουλουσε. Θελουν να εγκατασταθουν στην Ελλαδα, και να φερουν και τον μουσουλμανικο τροπο ζωης τους εδω. Για οσους δε θελουμε να συνεχιστει αυτη η κατασταση με τις μαντηλες, πρεπει να γινουν με σταθερα βηματα τα ακολουθα. Να μη δινονται αιτησεις ασυλου σε ολους αδιακριτως οπως επι ΣΥΡΙΖΑ. Να μη τους παρεχονται του κοσμου οι διευκολυνσεις. Και μολις εχει τεθει πλεον ενα πλαισιο νομιμοτητας, ελεγχος στο δρομο για εγγραφα. Οποιος δε τα διαθετει, παραμονη σε κλειστο κεντρο κρατησης. Ωσπου να φτασει να παρακαλαει να γυρισει απο εκει που ηρθε.
το χρωμα του δερματος παιζει ρολο στο αν εισαι καλος η κακος, νομοταγης η εγκληματιας, εξυπνος η χαζος κλπ κλπΤο ιδιο ακριβως υποστηριξα κι εγω
Απλως πηρα την απαντηση οτι διαφορετικο ειναι ενας λευκος ευρωπαιος και διαφορετικο μια Γκανέζα
ο ενας ειναι καυλωμενος με το πασοκ, ο αλλος με το συριζα...ο αλλος με τα επιδοματα και τα ταμεια ανεργειας...ο αλλος με τους ναζι και τα ταγματα εδοφου...
οχι σαουλ...σιγουρα οχι εδω..δυστυχωςΕιναι τραγικο να βλεπεις σε ενα θρεντ τοσο παλιακες και στενες αποψεις..δικαιωμα του καθενως βεβαια..αλλα ρε τυποι..
ο ενας ειναι καυλωμενος με το πασοκ, ο αλλος με το συριζα...ο αλλος με τα επιδοματα και τα ταμεια ανεργειας...ο αλλος με τους ναζι και τα ταγματα εδοφου...
καμια καινουρια αποψη που αντικατοπτριζει το σημερα θα δουμε ποτε?
ισχυει. λαθως μου συμπληρωνω υπαρχουν και καυλωμενοι με την νδΥπαρχουν και βαρεμενοι με την νουδου και τον κουλη
Το ξεχασες
μονο βυζγιαοχι σαουλ...σιγουρα οχι εδω..δυστυχως
ισχυει. λαθως μου συμπληρωνω υπαρχουν και καυλωμενοι με την νδ
πρωτα βυζγια, μετα παναθηναικος και μετα νδμονο βυζγια
ποσταρε και αλλες φωτο με σβησμενα προσωπα δηλαδη μουφα
![]()
αυτος ειναι ακομα πιο βλακας
ζηταει απελαση ολων των μεταναστων και νομιμων και παρανομων και ο ιδιος ειναι μεταναστης στη γερμανια
εχεις δει κινουμενα σχεδια που πριονιζει το κλαδι του δεντρου που καθεται;
ε, αυτο το κανει στην πραγματικη ζωη ο βλακαποειρα, υποψηφιος για το νομπελ μαλακιας 2019
το χρωμα του δερματος παιζει ρολο στο αν εισαι καλος η κακος, νομοταγης η εγκληματιας, εξυπνος η χαζος κλπ κλπ
εχει δημοσιευθει ερευνα του βινταλ σασουν στο περιοδικο ψευτικη επιστημη
στο AFD αντε πες τα αυτα που ετσι σκουροχρωμος και πακιστανοειδης που εισαι θα σε στριμωξουν καμια μερα σε καμια γωνια και θα σου εξηγησουν τη συνθηκη σεγκεναν ειχες βγει απο το αιγαλεω
θα ηξερες πως δεν διαφερει το να δουλευεις σε μια αλλη χωρα της ΕΕ η σε μια αλλη πολη της χωρας σου