jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
:-* :-* ;) ;)
ετσι γαμάει ο βάρουφάκης!...........
με την οπισθεν;
:-* :-* ;) ;)
ετσι γαμάει ο βάρουφάκης!...........
με την οπισθεν;
Εσυ κανεις τσιμπουκια στο χοντρο να τον παρηγορησεις τωρα που ο λαος τον εστειλε στο διαολο;
Εσυ κανεις τσιμπουκια στο χοντρο να τον παρηγορησεις τωρα που ο λαος τον εστειλε στο διαολο;
αχαχαχαΦορολογικοί έλεγχοι σε καταθέτες του εξωτερικού – Εντολή Βαλαβάνη
Τραβατρομπα, ετοιμασου
Μετα τη Νταρια θα σε στραπονιασει η Βαλαβανη
εδώ εσύ θεωρείς ακόμη ήρωα τον Στάλιν και σε πειράζει που ο τζώνης έχει ίνδαλμα του τον Βενιζέλο ????
http://tanea24.gr/forologikoi-elegxoi-se-katathetes-tou-eksoterikou-entoli-valavani.3ca08b866a034c927c3391f19669fde6.htm]Φορολογικοί έλεγχοι σε καταθέτες του εξωτερικού – Εντολή Βαλαβάνη[/url]
Τραβατρομπα, ετοιμασου
Μετα τη Νταρια θα σε στραπονιασει η Βαλαβανη
εδώ εσύ θεωρείς ακόμη ήρωα τον Στάλιν και σε πειράζει που ο τζώνης έχει ίνδαλμα του τον Βενιζέλο ????
με αυτό που μου έγραψες αιτιολογείς γιατί ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ... Τι να σου απαντήσω ρε μάστορα σε αυτό; Ας σου απαντήσεις κάνας άλλος που δεν θα ντρέπεται σε σχέση με την νοημοσύνη του!να σε χαιρόμαστε φυστίκη, που δεν θέλεις να κάνουμε την μουρη της μερκελ κρέας....εσυ με ποιόν εισαι βρε!?????
με αυτό που μου έγραψες αιτιολογείς γιατί ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ... Τι να σου απαντήσω ρε μάστορα σε αυτό; Ας σου απαντήσεις κάνας άλλος που δεν θα ντρέπεται σε σχέση με την νοημοσύνη του!
άμα σου λέω εγώ πως είσαι καθυστερημένος...
γερμανοτσολιαδες ενωθειτε και παιξετε μια ομαδική μαλακια.........
που να ητα και αληθινα κουμουνια οι συριζαιοι!εσεις εχετε παθει κουμουνοφοβια!