whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ο πουτιν δεν ξεχνα..Καλά τα λες αλλά γεωπολιτικά ενδέχεται να αλλάξουν κάποια πράγματα(οι Τούρκοι, ιστορικά αιώνιοι εχθροί με τους Ρώσους,είχαν υποστηριχθεί πολλαπλώς,βλέπε Κριμαικος πολεμος, από τους δυτικούς σαν ανάχωμα στην Ρωσική επέκταση)και να δούμε έναν Ευρασιατικό συνασπισμό Ρωσίας,Τουρκίας,Κίνας,Πακιστάν οι οποίοι αν έχουν συνοχή θα είναι ανίκητοι.
Ο Ρώσος είναι πολύ έξυπνος και δεν θα ρισκάρει νομίζω στην Συρία.Απλα θα κρατάει τα μπόσικα....
Μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακή η ικανότητα ελιγμών των Βλαδίμηρου(το "ξανθό" γένος είναι καθαρά οπορτουνιστικό...) σε ένα πεδίο που κανείς δεν το φανταζόταν(από την εποχή των Σοβιετικών με την Αίγυπτο έχουμε να δούμε κάτι τέτοιο από αυτούς...)!
Η Τουρκία προσπαθεί να διεκδικήσει τα πάντα πατώντας σε δύο σανίδες.Να δούμε που θα καταλήξει αυτό.Ας ελπίσουμε ο Ελληνισμός να έχει πλάνο και όχι απλά να παρατηρεί τις εξελίξεις.
Συνεχώς μου έρχονται στο μυαλό μου τα λόγια του Χαραλαμπίδη.Αλήθεια τέτοιους πολιτικούς γιατί τους βάζουμε στο περιθώριο?
Ο καβαλημενος σουλτανος εκανε το πλεον τραγικο-θανατηφορο λαθος του με το μιγκ που εριξε..το οτι ο πρακτορας τον μαγειρευει οπως του καυλωνει κ τον οδηγει με σχεδιο στην απολυτη εξαυλωση του ειναι το μονο σιγουρο..
Υγ οταν πατας σε 2 σανιδες,ερχεται ο προκρουστης κ σου σκιζει το σουφρετο ανηλεως..