barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
δικιο εχεις γνωρισα εσας εδω για βληματα
Γκολ και φευγεις για τελικο εισαι τυπε.
δικιο εχεις γνωρισα εσας εδω για βληματα
καλα που μου το ειπες να κοψω τα νυχια μου να μην ματωσω απο το ξυσιμοΓκολ και φευγεις για τελικο εισαι τυπε.
καλα που μου το ειπες να κοψω τα νυχια μου να μην ματωσω απο το ξυσιμο
εισαι λαθος, τσαπα για να μην αφηνει κενα, ειδες που δεν το ηξερες; κατι εμαθες απο εμενα σημερα, να εισαι καλα
δεν μου λες ρε μαχιμε, εφαγες πολυ σκατοκαθαρισμα ε;
Οχι ρε γαμωτο
αρχιζουν και βαζουν χερι στην υγεια,οι αλλοδαποι που θα είναι εδώ θα πεθαινουν στη ψαθα από ότι φαινεται.
Πρεπει να εκανε ρεκορ. Ποτε ξεκινησε, ποτε μπαναριστηκε...Με τις μαλακίες που έγραφε, μόνο ban ήταν η λύση.
Πρεπει να εκανε ρεκορ. Ποτε ξεκινησε, ποτε μπαναριστηκε...
εσυ εχεις με την nasa σχεση τυπε το κενο αερος που εχουν οι αστροναύτες στο διαστημα το εχεις εσυ στο μυαλο.Πάντως ο τύπος έχει τόση σχέση με το στρατό όση εγώ με τη ΝΑΣΑ.
ειχε ρεντα και στραπονιασε ολους τους νδΈβαλε κατά ριπάς και είχε καθηλώσει το μισό σάιτ.
18 μηνες κανονικη θητεια, πιο πεταμενος χρονος απο τη ζωη μου
ειχε ρεντα και στραπονιασε ολους τους νδ
xaxaxa πω ρε σας ζηλευω που εχετε χρονο και ασχολειστε με τους αεργους συριζαιους ολη μερα. Εγω πρεπει να δουλευω για να πληρωνω φορους στον κουλη να ταϊζει αυτους τους μαλακες. Τα δραματα ειναι 1) οτι νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι οι στοκοι (βλεπε τον Fredo στον Νονο) και 2) ψηφιζουν και ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις.
Με το Banned θα ξεκουραστείς τύπε... πεταγες τις μαλακίες πολυβόλο....
Αλλα υποσχεθηκε η ΝΔ.>
Oρεξη για γκρινια εχει ο Τζαβαρας. Περιμενω απο τη ΝΔ να του τραβηξουν το αυτι. Ο Θεοχαρης του εφταιξε επειδη εβγαλε μια φωτογραφια? Αν ειχε παραπονα, να τον παρει τηλεφωνο να του τα πει. Οχι να παριστανει την Κατίνα. Μαλλον καποιοι δεινοσαυροι στο κομμα στενοχωρηθηκαν που δεν υπουργοποιηθηκαν. Αν δεν γουσταρουν, στο καλο και απο το πεζοδρομιο. Αντε μπραβο κυριε Τζαβαρα.Πολυ σκληρη ανακοινωση του βουλευτη Ηλειας της ΝΔ Τζαβαρα εναντιον του υπουργου Τουρισμου Θεοχαρη. Ουσιαστικα η πρωτη εσωκομματικη εριδα. Αν και ο Τζαβαρας που ειναι και λιγο μαγκας στις εκφρασεις του, ξερει οτι ο Θεοχαρης ειναι μεταγραφη εκτος ΝΔ, οποτε θεωρησε οτι δεν εχει ενδοιασμους να ειναι πιο αυστηρος και επικριτικος χωρις να τηρει τα προσχηματα.. Η ανακοινωση του Τζαβαρα ηταν περιπου αυτη. <Επισκεφτηκες κυριε Θεοχαρη τη περιοχη μας και πρωτον δε καλεσες τους ντοπιους βουλευτες και παραγοντες ωστε να ενημερωθεις, δευτερον ουτε ειπες τιποτα για τα χρονιζοντα φλεγοντα ζητηματα που απασχολουν τον τοπο. Οπως τα ιαματικα Λουτρα Καιαφα που ειναι ακομα κλειστα, κατι που εμπιπτει στις αρμοδιοτητες του υπουργειου σου. Αν ξαναλειτουργησουν θα δωσουν πνοη και αναπτυξη στη περιοχη. Τι ηρθες να κανεις λοιπον εδω; Σαν υπουργος ηρθες η σαν τουριστας; Τα προβληματα δε περιμενουν. Αλλα υποσχεθηκε η ΝΔ.>