kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.116
- Πόντοι
- 6.256
Δεν τα λένε αυτά ρε φίλεεννοείται αφου είμαι συριζαιος
Δεν τα λένε αυτά ρε φίλεεννοείται αφου είμαι συριζαιος
Να σου πω την αλήθεια δεν πρόσεξα ποιός το άρχισε. Πρόσεξα ότι υπήρχε ανταπόκριση και από τις δυο μεριές και αυτό οδηγεί σε παρεξήγηση.
Τα εμετικά σχόλια τα είδα. Δεν είπα τπτ επειδή δεν θελω να αρχίσω κουβέντα με εμετικούς. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάσεις το απόγευμά σου.
όχι ψηφισαΓίγαντα Van Damme, τι ψήφισες στο δημοψήφισμα;
επίτηδες τους το ειπαΔεν τα λένε αυτά ρε φίλε
ναι αλλα άλλος γυρναει με χεσμενη κιλοτα.Βάλτες στον πάτο σου μπας και σταματήσουν να σου φεύγουν οι κουράδες μωρή ξεσκισμένη πόρνη.
εσυ ψηφισες ναι?Δεν αμφιβάλλαμε ρε συριζαίικο μίασμα.
η φαντασια σου οργιαζει.Έπρεπε να ψηφίσω όχι να δω κάτι σκατοκέφαλα παρτάλια σαν εσένα να τρώνε από τα σκουπίδια και να στήνουν κώλο στους τουρίστρες για ένα σουβλάκι.
όχι ψηφισα
Τι λες βρε συριζαίικο ζώο; Εδώ η Αγγλία που έχει δικό της νόμισμα και φοβάται τώρα ότι θα μείνει από τρόφιμα και καύσιμα και εσύ μας έχεις φλομώσει στις μαλακίες του Μπαρουφάκη.
Να πα να δουλέψεις ρε γυφτεπιδοματιαη φαντασια σου οργιαζει.
ισα ισα που αν φευγαμε από την ευρωπη θα ισορροπουσαν πολλα στη χωρα,τι εισαι μεγαλοκαταθετης 60% κουρεμα,εχεις ακινητη περιουσια πληρωνε φορους οποιος είναι φτωχος δωρεαν μετακινηση υγεια παιδεια,επιδοματα στους φτωχούς ετσι ώστε να μειωθεί το ανοιγμα της ψαλιδας μεταξι φτωχου -πλουσιου
Στην καλύτερη περίπτωση. Στην ουσία το αφορολόγητο ειναι στον αερα.Αφορολόγητο: Μειώνεται, αλλά παραμένει... αμετάβλητο –
Το ότι δεν παράγουμε τίποτα και υπάρχουμε λόγω ευρώπης σου διαφευγει,η φαντασια σου οργιαζει.
ισα ισα που αν φευγαμε από την ευρωπη θα ισορροπουσαν πολλα στη χωρα,τι εισαι μεγαλοκαταθετης 60% κουρεμα,εχεις ακινητη περιουσια πληρωνε φορους οποιος είναι φτωχος δωρεαν μετακινηση υγεια παιδεια,επιδοματα στους φτωχούς ετσι ώστε να μειωθεί το ανοιγμα της ψαλιδας μεταξι φτωχου -πλουσιου
Το ότι δεν παράγουμε τίποτα και υπάρχουμε λόγω ευρώπης σου διαφευγει,
Ξέρεις πολλούς πλούσιους που να μοιράζονται τα λεφτά τους με τους φτωχούς? γιά πες
Εν τη ρύμη του λόγου παραφέρθηκα φίλτατε.Λαθος έκφραση και σας ζητώ συγνωμη.
Παρεπιπτιντως δεν είδα να σχολιάζετε τα εμέτικα λεγόμενα του τύπου αλλά μόνο το κάλεσμα μου σε "μονομαχία" σαν άλλος Αλατρίστε...
Το ποστ του έχει παράθεση από εμένα και από εσένα τύπε... μπορούν όλοι να το δούνε τι έγραψε ο άθλιος...
Και μη ζητάς συγνώμη για το σκουπίδι και λίγα είπες....
Επιτιμε προεδρε της μπουφο α.ε.για τους 85 της νουδου που καηκαν σαν τα ποντικια το 07 ζητησε κανεις συγγνωμη η τελικα εφταιγε ο στρατηγος ανεμος;
Έφταιγε ο άχρηστος υπουργός Β. Πολύδωρας και ο Καραμανλής που τον επέλεξε και δεν τον έστειλε στον διάολο...
Διαφωνείς τζώνυ;
Αλλα μην κριτικαρετε τους κατσαπλιαδες ιδιοι ειστε
Τι μας λες Χαλκινε;
Μόνο εσείς θα κριτικάρετε τους πρώην ΠΑΣΟΚους που έγιναν ΣΥΡΙΖΑ;;;