mirmidonas1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2017
- Like
- 201
- Πόντοι
- 0
Μόλις απαντήσουν αν τολμάνε θα τρέχουν για να αποφύγουν το λιντσάρισμα.
Ρωτήστε δημόσια έναν από τους πολιτικούς να το πουν δυνατά όμως τι μισθό παίρνουν το μήνα.
Δηλαδη?Ότι και να ψηφίσουμε αυτός που είναι να βγει θα βγει.
Πώς ακριβως θα γινοταν αυτο?Δηλαδή εάν με κάποιο τρόπο καταφέρναμε και ψήφιζε όλη η Ελλάδα π.χ Λεβέντη πάλι ο Κούλης θα έβγαινε.
Ρωτήστε δημόσια έναν από τους πολιτικούς να το πουν δυνατά όμως τι μισθό παίρνουν το μήνα.
Φίλε acapoeira είδες στο βίντεο τι σάλος γίνεται με την ερώτηση πόσα παίρνουν και η πρόεδρος δεν απάντησε στο ποσό.
χοντρικα 5200 μικτα
και αλλα τοσα περιπου σε ειδος (αυτοκινητα, σπιτια, γραφεια, εισητηρια, κλπ κλπ)
και 2 μετακλητους στη βουλη
και 5 αποσπασμενους στα γραφεια του (οι δυο αστυνομικοι)
χοντρικα μας κοστιζουν γυρω στα 25000 το μηνα
Να σου απαντησω εγω?για αυτο το εβαλα
ο κασι τολμαει να αναφερει δημοσια το ποσα παιρνουν οι βουλευτες
και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι δηθεν δεξιοι και δηθεν αριστεροι παπαρολογουνε χωρις να λενε ποσα παιρνουν παρα την ευθεια ερωτηση του λιακου
Να σου απαντησω εγω?
Χεστηκαμε ποσα παιρνουν
Δουλεια θελουμε να βλεπουμε
το εκκαθαριστικο του κασι με τα 8+???
Ναι αλλά εμενα με τρωει η περιεργεια, δεν μου απαντησεςΤο θέμα είναι ότι ούτε δουλειά κάνουν πετάνε ξεροκόμματα με την μορφή επιδομάτων και σκαρφίζονται τρόπους για να εισπράξουν με φορολογία.
Να σου απαντησω εγω?
Χεστηκαμε ποσα παιρνουν
Δουλεια θελουμε να βλεπουμε
Οι ανωτατοι δικαστες του αρειου παγου παιρνουν καπου 3.500 καθαραδεν χεστηκαμε καθολου ... τα ιδια χοντρικα πρεπει να παιρνουν και οι δικαστες - και αυτοι πρεπει να ειναι καλοπληρωμενοι - για να ειναι οσο γινεται "δηθεν αδεκαστοι"