τι ποσοστό επί του ΑΕΠ θα διαθέσουν για την παιδεία στον προϋπολογισμό με την έρευνα την καινοτομία τι θα γίνει με τις ελλείψεις τα κένα σε καθηγητές
δηλαδη αν δωθουν λεφτα στην παιδεια, η παιδεια και οι ελληνες θα γινουν καλυτεροι?????
ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.
το 1950-60-70 ειχαμε καλυτερη παιδεια χωρις υπολογιστες, διαδραστικους πινακες κλπ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ. για να περασεις εδινες δυσκολες εξετασεις στο γυμνασιο και τα κουμπουρια δεν εκαναν τουρισμο για να ριχνουν το επιπεδο στην λειτουργια της ταξης. απλα ειχαν κοπει στις εισαγωγικες εξετασεις του γυμνασιου ή κοβοταν απο αποβολες στην αρχη και δεν επιβαρυναν την ταξη με ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που μονο σκοπο εχουν να κανουν χαβαλε και να ενοχλησουν τους αλλους μισους μαθητες που θελουν να κανουν μαθημα.
και καθηγητες υπαρχουν ηδη αρκετοι και οι γνωσεις ειναι περισσοτερες απο οπτι πριν 50 χρονια. αλλα μου εχεις 1 ωρα χημεια και 2 ωρες λογοτεχνια που ως καλλιτεχνικο μαθημα θα επρεπε μαζι με την μουσικη και τα καλλιτεχνικα να ειναι ΟΛΑ ΜΑΖΙ το πολυ 1 ωρα την εβδομαδα ή να καταργηθουν. διαφορετικα και εγω θελω να διδασκεται η γλυπτικη και το καλλιτεχνικο πατιναζ που μου αρεσουν περισσοτερο απο τον καλλιτεχνικο χωρο.
το ξες οτι τα παιδια αντι να εξεταζονται στο γυμνασιο απο τι ειναι φτιαγμενος ο κοσμος μας χημικα και τι ειναι το περιβοητο dna που ακουνε συνεχεια στην τηλεοραση, εξεταζονται λογοτεχνια στα εργα καποιας "ψαραυτης" στο ονομα που κανενα οφελος δεν εχει η διδασκαλια αυτης της συγχρονης ελληνιδας συγγραφεως???
η πυρηνικη φυσικη εκτος υλης αλλα μεσα στην υλη ποιηματα!!!!! ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΝΕ
θελουν ρομαντικους ψηφοφορους που να πιστευουν σε οικολογους, φεμινιστριες, αριστερα, θρησκεια, αστρολογια (για αυτο και εχουν καταργησει την αστρονομια)
και ο χι λογικους ανθρωπους που θα ξερουν την αληθεια για το συμπαν , την ζωη, την φυση, που θα γινουν βιολογοι, μαθηματικοι, χημικοι, γιατροι και θα σωζουν ζωες και δεν θα εξαπατουνται από αστρολόγους, παπαδες και οποιον πολιτικο τους πουλαει φουμαρα