Τι είχε δηλώσει προεκλογικά Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ
«Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ σε όλους κατά 30%»
Τι θα γίνει τελικά
Βόμβα: Ακυρώνεται η μείωση του ΕΝΦΙΑ! (εγώ θα έγραφα σεισμός για να είμαι και της μόδας)
Καλά αυτά είναι καλά νέα για κάτι μπαρόκες, χασοδικηγόρους κτλπ που μένουν σε κάτι Κολωνάκια, Γλυφάδες, Κηφισιές. Γιατί δε θα άντεχαν το να βλέπουν τους μεροκαματιάριδες να πληρώνουν 30% λιγότερο ΕΝΦΙΑ και αυτοί όχι.
Αλλά κάτι μεροκαματιάριδες που τους λείπουν 99 ευρώ για να έχουν 100 ευρώ στη τράπεζα, και ψήφησαν ΝΔ γιατί έτσι τους είπε ο Χοντρός ή πίστεψαν στο "περισσότερες δουλείες, καλύτερα αμοιβόμενες δουλείες" ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. Πληρώστε τώρα μαλάκες.
Σε 13 μέρες μέσα (μισό να φτύσω τον κόρφο μου) έχουμε τις εξής τούμπες
1) Όλα καλά με Μορια (όπως είπε ο Χρυσοχοϊδης)
2) Στο Μάτι όλα πήγαν τέλεια (αφού γγ του υπ ΠοΠ έγινε ο άνθρωπος που είχε κάνει αυτή τη δήλωση μετά τη καταστροφική φωτιά στο Μάτι)
3)Η συμφωνία των Πρεσπών είναι πολύ καλή (δήλωση του υφ Εξωτερικών)
4) Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ πάει περίπατο
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι
1) Δε θα πέσει στο ελάχιστο το ποσοστό του πρωτογενούς πλεονάσματος που πρέπει να έχουμε
2) Καμία πλατεία Εξαρχείων δε θα παραδωθεί στου πολίτες γιατί
α. Μια χαρά μπορούν να πάνε οι πολίτες
β. Εδώ βγήκαν μαχαίρια και τσεκούρια στο Μοναστηράκι που είναι απείρος πιο τουριστική περιοχή από τα Εξάρχεια.
τσάμπα η καταδρομική του φασίστα 6 το πρωί....
3)Καμία μείωση σε φόρους
4)Καμία φοροαπαλλαγή/φοροελάφρυνση για τους γονείς που φέρνουν στον κόσμο παιδιά
Γάμησέ τους όξω από εδώ. Ασάλιωτα. Να δω κάτι μαλάκες μετά από 5-6 μήνες να τρέχουν να σβήνουν ποστ και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι δε σε ψήφισαν