Δεν απαντησες Μποκολε. Θα διδασκει πολιτικους μηχανικους ο Ανθιμος; Κοροιδευεις η ειναι τετοια η μανια σου εναντιον της Εκκλησιας που ουτε απαντας σε αυτα που σε ρωτανε; Γιατι εγω διαβαζω <Τμηματος ποιμαντικης και κοινωνικης Θεολογιας της Θεολογικης σχολης του ΑΠΘ. Για τον Μητροπολιτη Ανθιμο. Και μου παραθετεις κατα καιρους αποψεις του, που μπορει να διαφωνει ελευθερα κανεις; Τι μανια θα σε πιασει μετα; Μη κανουν επιτιμο διδακτορα στη Θεολογικη και τον Βαρθολομαιο η τον Ιερωνυμο; Αν δεν ειναι ηδη;
Εξ ορισμού, η λέξη Επιστήμη (Επίσταμαι, γνωρίζω καλώς) είναι έννοια που δείχνει άτομο με γνώσεις και συγκεκριμένο τρόπο έρευνας, ώστε να γνωρίζει όσο το δυνατόν καλύτερα την αλήθεια. Ο Άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν γυριστεί κατά καιρούς από τις Διαστημικές Υπηρεσίες χωρών, όλες οι αναφορές Αστροναυτών, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία που στέλνουν κατά καιρούς τα Διαστημόπλοια και τα Διαστημικά οχήματα είναι κατασκευασμένα, ανήκει στην ομάδα των πιο τυφλωμένων φανατικών που έχει υπάρξει ποτέ. Αυτοί έκαψαν τον Μπρούνο, κι ανάγκασαν τον Γαλιλαίο να παραδεχτεί γονατιστός ότι η Γη δεν κινείται, και να ζητήσει συγνώμη για τις αιρετικές του απόψεις. Όχι, είναι ανίκανος να διδάξει ακόμα και Ιερείς. Δεν έχω ακούσει προσωπικά κανένα υψηλόβαθμο Ιεράρχη να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες, Γαλαξίες κλπ. Αν έχεις υπόψη σου σχετικό άρθρο, κατάθεσέ το. Πληροφορίες ψάχνω κι εγώ. Επιμένω, είναι ντροπή να τον ανακηρύξουν Διδάκτωρα σε οτιδήποτε, αφού υποστηρίζει ότι η σύγχρονη Διαστημική Τεχνολογία και η Αστροφυσική, είναι ψεύτικες, ανυπόστατες και κατασκευασμένες