ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Και καλα λεει ο Personas..Ποια ειναι η γαμοπουστρα που θα μαθει και να ντυνόμαστε..Που του εχει γινει ο κωλος ροδι στη Βουλή των Πουστο-Λορδων...
Αλήθεια πόσα κιλά μαλακας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που είναι με την ξένη πρωθυπουργό και όχι με τον δικό του;
Αντι να συντάσσεσαι με την ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ αντιδραση στους οικονομικούς κατακτητές της Ελλάδας,χλευαζεις σαν το μαλακα από το ΠΟΤΑΜΙ που ελεγε "Μπραβο" στη σκατοπούστρα τον Νταισενμπλούμ...
Εγω γουσταρω και ας μην τους ψηφισα..
Και μετα παραπονιεσαι για τα γαμωσταυριδια που ακους εδω μεσα...εγώ δεν γουστάρω καθόλου… και δεν μας κατακτήσανε .. μας χρηματοδοτήσανε με δάνεια μέχρι σκασμου για να φτιάξουμε την χώρα… αν δεν την φτιάξαμε και τα φάγαμε (πολιτικοί, επιχειρηματίες, φοροφυγάδες, δημόσιοι τεμπέληδες, αγρότες κλπ) δεν φταίνε αυτοί που μας χρηματοδοτήσανε… εμείς φταίμε…
είμαι μνημονιακός μέχρι το κόκκαλο… το μνημόνιο είναι ευλογία και κακώς δεν εφαρμόζεται κατά γράμμα…
Αλήθεια πόσα κιλά μαλακας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που είναι με την ξένη πρωθυπουργό και όχι με τον δικό του;
εγώ δεν γουστάρω καθόλου… και δεν μας κατακτήσανε .. μας χρηματοδοτήσανε με δάνεια μέχρι σκασμου για να φτιάξουμε την χώρα… αν δεν την φτιάξαμε και τα φάγαμε (πολιτικοί, επιχειρηματίες, φοροφυγάδες, δημόσιοι τεμπέληδες, αγρότες κλπ) δεν φταίνε αυτοί που μας χρηματοδοτήσανε… εμείς φταίμε…
είμαι μνημονιακός μέχρι το κόκκαλο… το μνημόνιο είναι ευλογία και κακώς δεν εφαρμόζεται κατά γράμμα…
Και μετα παραπονιεσαι για τα γαμωσταυριδια που ακους εδω μεσα...
Τυφλα να εχει ο αδωνις..
esy adithikes re......
eprepe na sou dwthei vraveio MrMalaka Universe
δηλαδή ρε παίκτη… πήγες στην τράπεζα και πήρες δάνειο πχ πενήντα χιλιάρικα καλλιεργητικό για να σπείρεις τα χωράφια σου…
το βράδυ πήγες στο καζίνο και τα έχασες … φταίει η τράπεζα που σου έδωσε δάνειο επειδή είναι μέτοχος στο καζίνο ???
ή άντε και δεν πήγες εσύ… τα βρήκε ο ξάδελφος σου τα βούτηξε και τα έχασε αυτός.. τι θα πείς στην τράπεζα ? πάρτα από τον ξάδελφο μου ???
εγώ δεν γουστάρω καθόλου… και δεν μας κατακτήσανε .. μας χρηματοδοτήσανε με δάνεια μέχρι σκασμου για να φτιάξουμε την χώρα… αν δεν την φτιάξαμε και τα φάγαμε (πολιτικοί, επιχειρηματίες, φοροφυγάδες, δημόσιοι τεμπέληδες, αγρότες κλπ) δεν φταίνε αυτοί που μας χρηματοδοτήσανε… εμείς φταίμε…
εγώ τις απόψεις μου δεν τις κρύβω ανάλογα με τις διαθέσεις των συνομιλητών μου…
τις υποστηρίζω και τις τεκμηριώνω με επιχειρήματα και όχι με κραυγές και μπινελίκια..
και σε όποιον αρέσει… σε όποιον δεν αρέσει ας μην διαβάζει τα πόστ μου και ας μην με ξαναπαραθέσει…
δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να υποστηρίζω κάποιον ο οποίος λέει και κάνει μαλακίες επειδή είναι “δικός μου” ??
από που και ως πού…?? και η χούντα δικιά μας ήταν έπρεπε να την υπσοτηρίζουμε ??
το κρατος μου χρωσταει ρε.... δες ποσα χρωσταει σε ιδιωτες και μετα μιλα
οσο για δανεια ουτε πηρα ποτε ουτε θα παρω για να χτιζω παλατια
καλα εσυ με τη χουντα θα σουν και τοτε θα ας ελεγες για την αναπτυξη της χωρας και για τα εργα του τοτε
ποτέ δεν ήμουν με την χούντα… αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι και με μια κυβέρνηση ηλιθίων (οι προηγούμενοι ήταν επίσης ηλίθιοι και του ΓΑΠ πανηλίθιοι)….
ΕΓΩ πηρα δανειο ρε φιλε..30 χιλιαρικα απο την Πειραιώς ανοικτο με 1300 μηνιαιο μισθο το 2004..Εγω το ζητησα,αυτοί ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΚΡΙΝΑΝ με βαση μηνιαίας δοσης 450 ευρω??ΑΝΟΙΚΤΟ??και μετα απο 1 χρονο μου προσεφεραν ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 70 χιλιαρικα!!!!!!!!Με 1050 μηνιαία δοση!!!!!!Και δεν το πηρα,αλλα ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ???ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ???δηλαδή ρε παίκτη… πήγες στην τράπεζα και πήρες δάνειο πχ πενήντα χιλιάρικα καλλιεργητικό για να σπείρεις τα χωράφια σου…
το βράδυ πήγες στο καζίνο και τα έχασες … φταίει η τράπεζα που σου έδωσε δάνειο επειδή είναι μέτοχος στο καζίνο ???
ή άντε και δεν πήγες εσύ… τα βρήκε ο ξάδελφος σου τα βούτηξε και τα έχασε αυτός.. τι θα πείς στην τράπεζα ? πάρτα από τον ξάδελφο μου ???