alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Ελεος, για εκπληρωση του ταματος πηγεΠήγε στην Τηνο ο πρωθυπουργός.
Κουραστηκε μια εβδομάδα στην εξουσία.
Το απογευμα ηταν παλι πισω
Ρε συνελθετε
Ελεος, για εκπληρωση του ταματος πηγεΠήγε στην Τηνο ο πρωθυπουργός.
Κουραστηκε μια εβδομάδα στην εξουσία.
Μην σε κραταμε ρε τύπεπω ρε μαγκες σας οικτιρω αφηστε με μωρε ησυχο με τις μαλακιες σας
σε λιγο θα παω με τη χθεσινη κανα μπαλουξ χαλαρο για ποτακι και με ρωταει μονο για ποτο θα παμε??
και να κατσω να ασχοληθω με τις μαλακιες των δεξιων
ε οχι ρε μαγκες οχι αντε γεια πια γεροτραμπαρουφες
Μην σε κραταμε ρε τύπε
Στο καλο και απο το πεζοδρομιο
Ενα δραμα ζεις ρε τύπεκαλοκαιρι ειναι εχω αλλες προτεραιοτητες αλλα αμα τολμησετε να μου χαλασετε τις διακοπες μου και την ησυχια μου με τα καουμποιλικια του χρυσοχοιδη τοτε θα γινει προσωπικο το θεμα
παρασκευη ημουν στα εξαρχεια και η περιοχη εβραζε συζητιουνται πολλοι τα νεα σχεδια ο κοσμος βραζει και ειναι το τελευταιο που δεν θελω να γινει αυτες τις μερες γιατι θα με παει πισω στην διαθεση
πω ρε μαγκες σας οικτιρω αφηστε με μωρε ησυχο με τις μαλακιες σας
σε λιγο θα παω με τη χθεσινη κανα μπαλουξ χαλαρο για ποτακι και με ρωταει μονο για ποτο θα παμε??
και να κατσω να ασχοληθω με τις μαλακιες των δεξιων
ε οχι ρε μαγκες οχι αντε γεια πια γεροτραμπαρουφες
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα αυτό ήταν πολύ αστείο όπως το είπες στον Φίλο που σίγουρα στο Balux θα περάσει Φίνα ξέρει να αξιοποιεί τον χρόνο του τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να περάσω και γω αργότερα να θυμηθώ τα νιάτα μουΜην σε κραταμε ρε τύπε
Στο καλο και απο το πεζοδρομιο
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα αυτό ήταν πολύ αστείο όπως το είπες στον Φίλο που σίγουρα στο Balux θα περάσει Φίνα ξέρει να αξιοποιεί τον χρόνο του τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να περάσω και γω αργότερα να θυμηθώ τα νιάτα μου
Ακόμη δεν έμαθες βρε γαλάζιο αρχίδι ότι ήταν βιοδιασπώμενη η γλάστρα;
Διάβασε και τίποτε άλλο εκτός από την Ομάδα Αλήθειας.
Ρε πουστη βαγγον τι σου έκανε ο σκληρός καργιολης βαγγελας?!
Πως σε γαμησε έτσι? Σε ξεκωλιασε ρε ντιγκιντανγκα!
Τωρα που θα βγεις έξω κάρφωσε μια τάπα στον κωλο σου μην χεστεις πάνω σου γιατί το κωλαντερο σου έχει γίνει σαν μπουρί από τον βαγγελα...
Κλαψε πουστη.. Κλαψε!
![]()
Αν τον ρωτησεις το βαγονακια που ειναι το Μπαλουξ πρεπει να γκουγκλαρει
ρε ραοπαο αγορι μου δε βαρεθηκες τα ιδια και τα ιδια ρε μαστορα
αντε αγορι μου να παιξεις με τα κουβαδακια σου αντε παληκαρακι μου κουρασες λεμεεεε ΡΕ
Διαβάζω κάτι παλιά ποστ που έγραφες ρε πουστη βαγγον και κλαίω από τα γέλια.... Έλεγες ότι οι συριζαιοι θα γαμησουν τον βαγγελα, ότι είστε κράτος και δεν σας αγγίζει κανένας, ότι θα στείλετε να ματ να μας δείρουν....
Α ρε φουκαρα πουστη βαγγον σε όλα μέσα έπεσες! Μόνο την πουτσα του βαγγελα στο στόμα σου δεν προέβλεψεσ...
Κλαψε πουστη... Έγινες γιουσουφάκι του βαγγελα...
![]()
βρε γελοιε πεντε δεκα λεπτα απο γλυφαδα μενω ανοητη μικρη μπαρου
Δεν ηταν στα εβερεστ τύπεΜλκ, να σκασεις μυτη μπαλουξ με το ντυσιμο που ειχες μεταμεσονυχτια στα εβερεστ ραντεβου με τη δωρα και τι στον κοσμο, θα γελανε και οι μπαρες του μαγαζιου
θελω να με διαβαζεις γιατι ειμαι προφητης τυπε
Μλκ, να σκασεις μυτη μπαλουξ με το ντυσιμο που ειχες μεταμεσονυχτια στα εβερεστ ραντεβου με τη δωρα και τι στον κοσμο, θα γελανε και οι μπαρες του μαγαζιου
Δεν ηταν στα εβερεστ τύπε
Σε ενα μπαρ στη Μαρνη ηταν
Ρε μην κοροϊδεύεις τον πουστη βαγγον... Ο βαγγελας μου είπε ότι ο πουστη βαγγον είναι η καλύτερη πιπα της Αττικής.... Βρε όλα του τα ρούφηξε του βαγγελα, ούτε σταγόνα δεν άφησε...![]()