jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Πήγε στην Τηνο ο πρωθυπουργός.
Κουραστηκε μια εβδομάδα στην εξουσία.
Ωρα να αρχισει το ps4
Πήγε στην Τηνο ο πρωθυπουργός.
Κουραστηκε μια εβδομάδα στην εξουσία.
Μας έχουνε πείσει ότι για να υπάρχει κράτος πρέπει ντε και καλά να χρωστάει στους γνωστούς κάποιους. Αλλά μήπως μπορεί να κάνει και αλλιώς; Ο Ερντογάν κόντεψε να χάσει το κεφάλι του όπως ο Καντάφι ο Σαντάμ και λοιποί ανεξάρτητοι που τόλμησαν να μη δανειστούν από τους γνωστούς. Και πολλά άλλα παραδείγματα υπάρχουν για το τι παθαίνει όποιος δεν δανείζεται από εκεί. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι άνθρωποι με μυαλό δεν το καταλαβαίνουν, τόσο μεγάλη είναι η προπαγάνδα και η προσπάθεια κάλυψης.Ισχύει . Με την απλή , κοινή λογική , μπορεί κανείς να μας εξηγήσει πως γίνεται Ιαπωνία, ΗΠΑ, Ωκεανία, ΕΕ , κάπου 2 δις εργαζόμενοι , να δανείζονται από κάποια ιδρύματα , των οποίων το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι σκοτεινό ;;;
Που στο διάολο έχουν βρει τα ιδρύματα αυτά , όλο αυτό τον πλούτο που δανείζουν , αφου ανήκουν σε ελάχιστους , των οποίων το γενεαλογικό δένδρο δεν περιλαμβάνει ούτε έναβ εργαζόμενος από την εποχή των ... σταυροφοριών ;;;
Υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση ;
ή απλά όλοι είναι μαλάκες ;;;;
ΠΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ , γιατί δεν υπήρχε ο δανεισμός αυτός ;;;;;;
Έπρεπε να κλείσει η ΔΕΗ και να τη βγάζουνε με γεννήτριες στο σπίτι. Αλλιώς δεν καταλαβαίνουνε.Σε ενα διαλειμα στη δουλεια αυτη την εβδομαδα, καφες, τσιγαρο για καποιους, φαγητο και πολλη πολιτικη συζητηση. Το κλιμα εχει βαρυνει επικινδυνα εναντιον της ΝΔ, καλα καλα δεν εγινε κυβερνηση. Οι πιο πολλοι συναδελφοι αντρες και γυναικες, λενε με καμαρι <ΣΥΡΙΖΑ ψηφισα βεβαια>. Λεγοντας εγω οτι ψηφισα ΝΔ με κοιτανε λες και εκανα εγκλημα κατα της εργατικης ταξης. Σε ερωτηση μου πως και τοσο φανατισμενοι με τον Τσιπρα, μου απαντανε επειδη με κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ αισθανθηκαν ωραια, ενιωσαν οτι πηραν αξια, οτι ειναι ισοι! Αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Λενε οτι το πολυ σε 1 χρονο θα εχει φυγει η ΝΔ. Αλλα φτανουν στο σημειο να βριζουν τον Μητσοτακη χυδαια! Ειχα πει οτι οι ΣΥΡΙΖΑιοι αμεσως μετα την ηττα στις Ευρωεκλογες ειχαν αφηνιασει βλεποντας τον Μητσοτακη να ερχεται. Αυτο εντεινεται. Δε μπορουν να το χωνεψουν.
Πριν τις εκλογες κλαιγοντουσαν τα μουνακια και το παιζανε μητσοτακικοιΣε ενα διαλειμα στη δουλεια αυτη την εβδομαδα, καφες, τσιγαρο για καποιους, φαγητο και πολλη πολιτικη συζητηση. Το κλιμα εχει βαρυνει επικινδυνα εναντιον της ΝΔ, καλα καλα δεν εγινε κυβερνηση. Οι πιο πολλοι συναδελφοι αντρες και γυναικες, λενε με καμαρι <ΣΥΡΙΖΑ ψηφισα βεβαια>. Λεγοντας εγω οτι ψηφισα ΝΔ με κοιτανε λες και εκανα εγκλημα κατα της εργατικης ταξης. Σε ερωτηση μου πως και τοσο φανατισμενοι με τον Τσιπρα, μου απαντανε επειδη με κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ αισθανθηκαν ωραια, ενιωσαν οτι πηραν αξια, οτι ειναι ισοι! Αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Λενε οτι το πολυ σε 1 χρονο θα εχει φυγει η ΝΔ. Αλλα φτανουν στο σημειο να βριζουν τον Μητσοτακη χυδαια! Ειχα πει οτι οι ΣΥΡΙΖΑιοι αμεσως μετα την ηττα στις Ευρωεκλογες ειχαν αφηνιασει βλεποντας τον Μητσοτακη να ερχεται. Αυτο εντεινεται. Δε μπορουν να το χωνεψουν.
Δείτε για παράδειγμα τη Ρωσσία, με 12% χρέος πως έχει ανάπτυξη (και τι εχθρούς απέκτησε βέβαια). Αυτό το οφείλει καθαρά στα πυρηνικά όπλα που διαθέτει.
Μια που το αναφερεις, μερικοι ανθρωποι νομιζουν οτι τα παντα ειναι δεδομενα. Ενα βραδυ κοβεται το ρευμα μια φορα στο τοσο σπανια και πελαγωνουμε. Διαμαρτυρονται για την καθαριοτητα στην Αθηνα, και σε αλλα μερη της Ελλαδας η του κοσμου, πχ Ιταλια, βουνο τα σκουπιδια. Μεγαλο προβλημα.Έπρεπε να κλείσει η ΔΕΗ και να τη βγάζουνε με γεννήτριες στο σπίτι. Αλλιώς δεν καταλαβαίνουνε.
Eχεις υπ'όψη σου απο κομπλεξ αμορφωτου και κατωτερου?Σε ερωτηση μου πως και τοσο φανατισμενοι με τον Τσιπρα, μου απαντανε επειδη με κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ αισθανθηκαν ωραια, ενιωσαν οτι πηραν αξια, οτι ειναι ισοι!
Θυμαμαι το 1993, μολις εχει πεσει ο ΜητσοτακηςΛενε οτι το πολυ σε 1 χρονο θα εχει φυγει η ΝΔ.
...και βαλε...Ισως ειναι καιρος να κλειδωσει και αυτο το νημα , αλλωστε οι σημαντικες πολιτικες εξελιξεις θα ακολουθησουν σε 4 χρονια ... ;)
Επειδή έτσι όπως είναι το link φαίνεται σαν να ανεβαίνει διαρκώς το χρέος πάτα το MAX κάτω από το chart να δεις που ήτανε πριν το 2000.
Επειδή έτσι όπως είναι το link φαίνεται σαν να ανεβαίνει διαρκώς το χρέος πάτα το MAX κάτω από το chart να δεις που ήτανε πριν το 2000.
Επίσης γράφει για το χρέος: "... reaching an all time high of 92.10 percent in 1999 and a record low of 6.50 percent in 2008"
92% είχε πριν.
Έτσι, πιστεύουνε και στα λεφτόδεντρα μερικοί.Μια που το αναφερεις, μερικοι ανθρωποι νομιζουν οτι τα παντα ειναι δεδομενα.
Οπότε τις αυξήσεις στη δεη δεν τις γλυτώνουμε,
Ο λογαριασμός πάλι σε μας.
Η μειωση φπα εξανεμίζεται με τις αυξήσεις που έρχονται
Όπως θα γίνει και με τον ενφια του χρόνου.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται,
Το μόνο που μένει είναι το πολιτικό ξεκατίνιασμα των κομματόσκυλων
Έχει όμως άλλη λύση;δε μπορει να κανει αυξησεις η ΔΕΗ, υπαρχουν εναλλακτικοι παροχοι. Αν παει να βγαλει τα σπασμενα με αυξησεις θα μεινουν πελατες μονο οι υπαλληλοι της δεη και τα διαφορα κοινωνικα τιμολογια