alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Στη Λεωφορο Αθηνων?Αν έρθετε στο ντε παρί σε λίγο που θα βγώ τσάρκα , κερνάω γαμήσια.
Στη Λεωφορο Αθηνων?Αν έρθετε στο ντε παρί σε λίγο που θα βγώ τσάρκα , κερνάω γαμήσια.
Στη Λεωφορο Αθηνων?
Αλλη φορα να το λες νωριτερα να μπορω να το κανονισωΓιες σερ.
ποια θα πάρεις τύπε?η Μιχαελα ειναι η δυναμη μεχρι να επιστρεψει το Αμαρυλλάκι,τις άλλες δυο που ειναι τώρα δεν τις ξέρωΑν έρθετε στο ντε παρί σε λίγο που θα βγώ τσάρκα , κερνάω γαμήσια.
ποια θα πάρεις τύπε?η Μιχαελα ειναι η δυναμη μεχρι να επιστρεψει το Αμαρυλλάκι,τις άλλες δυο που ειναι τώρα δεν τις ξέρω
Αυτά που θα γίνουν άμεςα είναι το άσυλο τα εξάρχεια το ελληνικό ο νόμος παρασκευόπουλου,
Ας γίνουν γρήγορα τώρα που δεν μας εμποδίζει η αριστερή ιδεολογία.
σωστός,έβλεπα κυριακης κολλημενος στη Μιχαελα , η Πάρις εκτος απο επιπλο ειναι μαγκιά?το επιπλο δεν με χαλάειΠου βλέπεις μιχαέλα αρχηγέ ;
Αλίνα, πάρις , κορίνα βλέπω.
1η δεν γουστάρω , 2η είναι εξαιρετική κομότα λουϊ κενζ , η τρίτη είναι αλόγα και με ψήνει ... αν και έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι σκρίνιο ....
σωστός,έβλεπα κυριακης κολλημενος στη Μιχαελα , η Πάρις εκτος απο επιπλο ειναι μαγκιά?το επιπλο δεν με χαλάει
η Πάρις εκτος απο επιπλο ειναι μαγκιά?
γυρω στο 1,65 τυπε,δεν τη λες ψηλη αλλα εχει στηθαρα και θηλυκοτητα κάργαΚοντοστούπα δεν είναι αυτή ;
οσα περιγραφεις ακουγονται πολυ καλά,δε γουστάρω ξεσκισματα και αγριαδες, αμα ειναι φαση και καλα ευθραστη θα ειναι γουάουΚοίτα προσωπικά έχει το σωματότυπο που γουστάρω. Χωρίς να είναι πολύ ψηλή, δείχνει ψηλή και έχει τέλειες αναλογίες ποδιών.
Αυτό που οι αγγλόφωνοι επιστήμονες λένε ... leggy . Επίσης ανοιχτόχρωμο δέρμα. Η μαλακία ότι έχει βάλει κλαταρισμένα ελαστικά μπαλόνια. Για κοπάνημα τέταρτου καλή, αλλά μην περιμένεις να την ξεσκίσεις, δεν είναι για τέτοια.
Ξέρεις και ο ΓΑΠ το Χάρβαρντ έχει τελειώσει. ΑΝ θεωρείς ότι όποιος τελείωσε το Χάρβαρντ το τελείωσε γιατί ήταν διάννοια μάλλον κάνεις λάθος. ΑΝ έχει να πληρώσεις (και ανάλογα και το πανεπιστήμιο είναι και το αντίτιμο) το χαρτί το παίρνεις. Εταιρείες είναι τα πανεπιστήμια στην Αμερική. Αν στείλει κάποιος Ελληνας το παιδί του να σπουδάσει και τα σκάσει το χαρτί θα το πάρει. Και θα έρθει εδώ και θα λέει η μάνα του στη τηλεόραση "μα το Χάρβαρντ έχει τελιώσει κύριε από τέτοιε μου. Να μη τον κάνω ειδκό σύμβουλό μου; Σσσσσσσσσσσσσσσσοκολατάκι ;"και η ουρανια μιχαλολιακου κορη του μπαμπα της ειναι και ο βουτσης γιος του μπαμπα του ειναι αλλα εχουν πτυχιο νυχτερινου λυκειου με 11
τα summa cum laude του χαρβαρντ θελουν και επιδεξιους κωλους
αλλα οι αρρωστημενα ζηλιαρηδες αχρηστοι ελληναραδες που δεν ειμαστε αξιοι ουτε για μεταπτυχιακο στο παπει απαξιωνουμε ευκολα τους σπουδαγμενους και πετυχημενους ως "παιδια των γονεων τους"
ξυδακι σε ολους τους κατστραμμενους
Ξέρεις και ο ΓΑΠ το Χάρβαρντ έχει τελειώσει. ΑΝ θεωρείς ότι όποιος τελείωσε το Χάρβαρντ το τελείωσε γιατί ήταν διάννοια μάλλον κάνεις λάθος. ΑΝ έχει να πληρώσεις (και ανάλογα και το πανεπιστήμιο είναι και το αντίτιμο) το χαρτί το παίρνεις. Εταιρείες είναι τα πανεπιστήμια στην Αμερική. Αν στείλει κάποιος Ελληνας το παιδί του να σπουδάσει και τα σκάσει το χαρτί θα το πάρει. Και θα έρθει εδώ και θα λέει η μάνα του στη τηλεόραση "μα το Χάρβαρντ έχει τελιώσει κύριε από τέτοιε μου. Να μη τον κάνω ειδκό σύμβουλό μου; Σσσσσσσσσσσσσσσσοκολατάκι ;"
ακόμη και αν είναι το Μπρούκλιν Σίτυ Κόλλετζ δεν μπορείς να πληρώσεις για να πάρεις πτυχίο. Διαφορετικά όλοι οι Σαουδάραβες θα είχαν πτυχίο από Χάρβαρντ. Αλλά δεν.
Tι να κανεις τις λαμαρινες ρε ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΜΠΑΚΟΥΡΙ??
και urus να παρεις τσαμπα χωρο θα πιανει
Κοιτα τι δινει ποιοτητα στην ζωη
Κατι που δεν θα νιωσεις ΠΟΤΕ
Παίζει ΛΙΓΟ ρόλο και η σχολή.
Αν είναι ... κοινωνιολογία ( ή μακρο-οικονομικά) ... είναι ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ από Ιατρική πχ ...
Παίζει ΛΙΓΟ ρόλο και η σχολή.
Αν είναι ... κοινωνιολογία ( ή μακρο-οικονομικά) ... είναι ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ από Ιατρική πχ ...
Μπαααα τελικά όχι. Είσαι. Και τι να το κάνω εγώ το τι ήταν ο πατέρας της; Μεταμόσχευση τον εγκέφαλό του έκανε;Η Νικη Κεραμεως?
Μιλαμε για κολοσσο
Ο πατερας της, Κωνσταντινος Κεραμεύς ηταν καθηγητης πολιτικης δικονομιας, γιγαντας της νομικης επιστημης
Και η ιδια ενα αστερι με απιστευτες σπουδες και καταρτιση
Πραγματικα κάνει χάρη στην Ελλαδα που ασχολειται με την πολιτικη
Μπαααα τελικά όχι. Είσαι. Και τι να το κάνω εγώ το τι ήταν ο πατέρας της; Μεταμόσχευση τον εγκέφαλό του έκανε;
Η επαγγελματική της δε σταδιοδρομία; Τρελή
Πολιτική σταδιοδρομία
Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και ανανέωσε τη θητεία της τον Σεπτέμβριο του 2015.
Είναι μέλος στην Ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων[3] και στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης[4] της Βουλής.
Από τον Ιανουάριο του 2016 είναι Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας[5]. Τον Νοέμβριο του 2016 ορίστηκε τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ.[6]
Στις 9 Ιουλίου 2019 μετά από την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές, διορίστηκε υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Αν τα συμπτίξεις όλα είναι 2 γραμμές. Και γράφεις ότι θες και ώρες για να διαβάσεις τα βιογραφίκα. ώρες θες για να τα γκουγκλάρεις. 51 άτομα είναι!!