enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σου έβαλα βίντεο με τον Κυριάκο με αυτά που λέγαμε πριν και δεν απάντησες, γι'αυτό το ανέφερα όχι γιατί πιστεύω τα περί Άρη-Καραμανλή.
Τι βιντεο ρε τύπε, πότε, πού να τα προλαβω ολαΣου έβαλα βίντεο με τον Κυριάκο με αυτά που λέγαμε πριν και δεν απάντησες, γι'αυτό το ανέφερα όχι γιατί πιστεύω τα περί Άρη-Καραμανλή.
Άνοιξε τα μάτια σου και τα αυτιά σου:
Συνένοχος ή αφελής (για να μην πω τίποτα χοντρύτερο) τύπε; :S
Τι ειπε?Εκφράστικα λίγο αυστηρα, προσπέρασέτο.
Σωστο, δεν του εκοψε εκεινη την ωραΌφειλε να πει (έστω και παπαντζοδώς) ότι με το νέο φορολογικό δεν θα έχει να φοβάται το ΣΔΟΕ γιατί θα μειωθουν οι φόροι!
Άρα δεν ήταν σωστό η φράση του επιχειρηματία ότι "ο Τσίπρας έστειλε 8 φορές το ΣΔΟΕ" για να απαντήσει ο Μητσοτάκης ότι "εγώ δεν στέλνω ΣΔΟΕ" (!!!)
Επίσης προς το τέλος, που ακούγονται και άλλοι, λέει ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα πρέπει να δείχνουν κατανόηση στους σκληρά εργαζόμενους!!!!
Μη μου πεις ότι δεν είναι παλαιοκοματική τακτική; Γι'αυτό λέω ότι δυστυχώς το 2009 δεν είναι τοσο μακρυά μέσα στα μυαλά της ΝΔ.
Όφειλε να πει (έστω και παπαντζοδώς) ότι με το νέο φορολογικό δεν θα έχει να φοβάται το ΣΔΟΕ γιατί θα μειωθουν οι φόροι!
Μην χάψετε μύγες πάλι, στείλτε τους εκεί που γνήσια ανήκουν, στα πεζοδρόμια και τους δρόμους να διαδηλώνουν αιτούμενοι μονίμως ουτοπίες. Αλήθεια οι Αμερικανοί θα γίνουν και πάλι "φονιάδες των λαών" τώρα που θα γίνει επιστροφή στα έδρανα της αντιπολίτευσης;Εγώ θεωρώ ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα (ή μήπως πιο ακριβέστερα Ελλαδιστάν) δεν είναι οι ψεύτες πολιτικοί από μόνοι τους, είναι η ανταπόκριση του κόσμου (aka ηλιθιου κόσμου) σε αυτά. Θέλω να πω, πχ παντού υπάρχουν και νούμερα και ψεύτες που λένε ουτοπίες κλπ, η διαφορά η μεγάλη είναι ότι στην Γαλλία στην Γερμανία στην Ελβετία κλπ η (συντριπτική) πλειοψηφία του κόσμου λέει "είσαι ψευτης, δεν θα καταργήσεις την βαρύτητα ούτε θα πετάξει ο γάιδαρος όπως λες, δεν σε ψηφίζω, είσαι απατεώνας". Εδώ όμως λέει "θα τον ψηφίσω επειδή μου τα έταξε και αν δεν τα κάνει ή και ακόμα χειρότερα καταστρέψει την χώρα τότε δεν φταίω εγώ που τον ψήφισα, θα φταίει εκείνος που τα έταξε και θα τον μαυρισω στις επόμενες εκλογές ψηφίζοντας τον επόμενο που θα παραθέσει τις προθέσεις του ως πρόγραμμα ".
Το Ελλαδιστάν ποτέ ξανά δεν είχε πιο αντιπροσωπευτικη κυβέρνηση για τον λαό, την μάζα (κοινώς ηλιθιοι μυγοχαύτες), ούτε καν επί Αντρέα Παπανδρέου με τα επικά ποσοστά που έπαιρνε. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι ότι μας κυβερνούν βλακες ηλιθιοι αμόρφωτοι αγράμματοι άξεστοι ανίκανοι ανήθικοι παντελώς άσχετοι με την πραγματικότητα άνθρωποι....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Έτσι είναι δυστυχώς. Βλέπουν την συζήτηση του καφενείου και τον καθημερινό λόγο του καφενείου με 100 ανακρίβειες και αναληθή και ψευδή πράγματα σε κάθε φράση, να έχει μεταφερθεί στην βουλή και στα υπουργεία. Ταυτίζονται με τον Πολακη που είναι "τσαμπουκάς" και "λαϊκός", όχι με τον Βενιζέλο που με τον συγκροτημένο λόγο του απευθύνεται σε πανεπιστημιακους, επιστήμονες, μορφωμένους ανθρώπους. Βγάζουν το κόμπλεξ τους και προτιμούν ο πρωθυπουργός της χώρας τους να μιλάει τα αγγλικά "όπως εκείνοι" και όχι όπως ο ΓΑΠ και ο Κυριάκος. Πολύ απλά "ο λαός" ένιωσε περισσότερο από ποτέ ότι βρέθηκε ο ίδιος στην εξουσία στέλνοντας αυτούς τους ανθρώπους να κυβερνησουν.
Ξεκινάμε με το γεγονός ότι ο τύπος λέει επιγραμματικά "ο Τσίπρας μας έστειλε 8 φορές το ΣΔΟΕ". Λες και ανοίγει το πρωί καθώς πίνει τη φραπεδιά του ο Τσίπρας τον Χρυσό Οδηγό, κλείνει τα μάτια και γυρνώντας τις σελίδες επιλέγει που θα στείλει το ΣΔΟΕ. Και ο άλλος ο μαλακοπίτουρας Κούλης απαντάει "αυτή ήταν η ανταμοιβή". Ξέρει τι παίχτηκε και τι λαβράκια έπιασε ο ΣΔΟΕ τη πρώτη φορά που πήγαν. Γιατί για να πάνε 8 φορές έπιασαν τρελλές παραβάσεις και ξαναπήγαν και ξαναπήγαν μάλλον γιατί είχε ζουμί η υπόθεση.Τι ειπε?
Ειπε οτι "το κρατος δεν στελνει το ΣΔΟΕ"
Εννοωντας οτι δεν ερχονται οι εφοριακοι μετα απο εντολη του υπουργου αλλά με βαση την δικη τους πρωτοβουλια και τον δικο τους σχεδιασμο
Κατι που ειναι σωστο
Το κακο ποιο ηταν?
αυτα που λεγαμε για τον γιωργακη χτες...εδω εγινε πρωθυπουργος ο γιωργακης παπανδρεου που ειναι παγκοσμιως ο μονος ανθρωπος που προσπαθησε να βαλει την αλυσιδα του ποδηλατου του εν κινησει και επεσε και εσπασε 2 πλευρα
ο κουλης σε πειραξε;
Η κάλπη σήμερα είναι άδεια
ή μάχη δεν τελείωσε ακόμα
όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ραντεβού στους δρόμους