pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Για πες μου τυπε, η μαμα σου το ξερει οτι σε γαμησε ο βαγγελας???
ειμαι λοχαν με σεμεδο βγαζει οπολα στο πορτιερη
το ζουμε εδω
Για πες μου τυπε, η μαμα σου το ξερει οτι σε γαμησε ο βαγγελας???
εσυ με ειπες μαλακα πρωτο οχι ειπα μαγικο μπου
Για τον Καλογρίτσα και τις καταγγελίες Μαρινάκη είπε τίποτα;
Γιατί αλλιώς τζάμπα μαγκιές είναι να θυμάται το Χριστοφοράκο τώρα στο παρά ένα.
ρε εσεις εχετε καμμια 45αρια φυλακισμενους για απατες αστο καλυτεραΓια τον Καλογρίτσα και τις καταγγελίες Μαρινάκη είπε τίποτα;
Γιατί αλλιώς τζάμπα μαγκιές είναι να θυμάται το Χριστοφοράκο τώρα στο παρά ένα.
άρα εσύ έπρεπε να παρεξηγηθείς. Γιατί εγώ;
ειμαι λοχαν με σεμεδο βγαζει οπολα στο πορτιερη
το ζουμε εδω
Προσεξε μην σε γαμησει και ο αραπης τυπε..αν και μετα την πουτσα που σου εριξε ο βαγγελας, εχεις γινει και επισημα φτερου...
Ρε τον φουκαρα τον πουστη βαγγον πως ξεφτυλιστηκε ετσι...
Κλαψε κι αλλο πουστη βαγγον...
ρε τυπε με κοροιδευεις εσυ παρεξηγηθηκες και με ειπες μαλακα
αμα καταλαβαινες τη πλακα δε θα καναμε αυτη τη κουβεντα τωρα
μα ήταν κακής ποιότητας πλάκα. Δηλαδή αποκαλούμε μαλάκα μόνο κάποιον με τον οποίο έχουμε παρεξηγηθεί;;; Ρε τύπε, μήπως είσαι αλήθεια μαλάκας; Ούτε τα αυτονόητα δεν νογάς!
Χιουμορ κανω ρε τύπε, μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαραρε τύπε, διαφωνείς ότι η Σία του έκλασε τα αρχίδια? Αυτή είναι η ουσία και τον εαυτό μου τον ενέπλεξα ως σχήμα καθ' υπερβολή ακριβώς για να τονίσω αυτό. Βρέθηκε ένας μαλάκας να το πάρει κατά κυριολεξία και συμφωνείς μαζί του?
τυπε δε κλαιω δεν εχω λογω να κλαψω
αντιθετα με δυο σερι χαμενα πρωταθληματα και τρια χρο9νια χωρις τσου λου αλλος πρεπει να κλαιει
σοβαρεψου τωρα που ειναι καιρος
και χαρηκες που θα σε κυβερνησει η σια τωρα ρε πουλι και λυθηκαν ολα....δεν ηξερα εαν ειχαμε νεκρους στο ματι γιατι δεν με ενημερωσαν οι επιτελεις γιατι ηταν μουδιασμενοι γιατι εγραφε λαιβ η καμερα
υ.γ. αυτος μας κυβερνησε 5 χρονια
Δεν ειναι βεβαιο τύπεΕ οχι και δεν κλαις ρε τυπε...εχεις λαλισει απο την μερα που ο βαγγελας σας ανοιξε την σουφρα 9,5 ποντους...
εμπαινα σιακαι χαρηκες που θα σε κυβερνησει η σια τωρα ρε πουλι και λυθηκαν ολα....
βαψιμο καγκελα θα παμε ολοι ρε μαλακα
To χειρότερο δεν είναι οι μας κυβέρνησε 5 χρόνια. Το χειρότερο είναι οτι υπάρχουν ακόμα κάπιοι που ΟΝΤΩΣ πιστεύουν οτι πρέπει να συνεχίσει να κυβερνά...δεν ηξερα εαν ειχαμε νεκρους στο ματι γιατι δεν με ενημερωσαν οι επιτελεις γιατι ηταν μουδιασμενοι γιατι εγραφε λαιβ η καμερα
υ.γ. αυτος μας κυβερνησε 5 χρονια
Λιγο ακομη να μπαταλεψει η Κοσιωνη, βλεπω τον Μπακογιαννη να κανει παιδι και με τεταρτη γυναικαεμπαινα σια
εχει αφρατεψει και η κωλαρα της μετα τη γεννα
ρε τύπε, προσπαθώ να το εξηγήσω και στον άλλο. Τι χιούμορ είναι αυτό; Αφού δεν κυριολεκτούσα.Χιουμορ κανω ρε τύπε, μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα
εχει απεργια στα χυτα τυπεεμπαινα σια
εχει αφρατεψει και η κωλαρα της μετα τη γεννα