alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Δεν κατεβαινει τύπεΧριστοπιστία θα ψηφίσω ρε Μπάρκουλη.
Δεν κατεβαινει τύπεΧριστοπιστία θα ψηφίσω ρε Μπάρκουλη.
Και οι γερμανοι ειχαν αποικιες
Τι σχεση εχουν οι αποικίες με την ανοικτη εισβολη σε ευρωπαικα κρατη?
Ολα αυτα δεν αντιλαμβανομαι πώς ξεπλενουν ή δικαιολογουν την ναζιστικη θηριωδια, συγνωμη κιολαςΘα συγκρίνουμε το καμερούν με τις αγγλικές αποικίες ;;;
OI ΑΠΟΙΚΙΕΣ , ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ;
Για την κύπρο γιατί δεν κυρήξαμε πόλεμο στην αγγλία ;
Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ;;;
Εξαίρετοι φίλοι μας οι άγγλοι και μας αντάμοιψαν που πολεμήσαμε μαζί τους !
γιατι επιτεθηκαν στην ελλαδα και οχι στην ισπανια η στην νορβηγια?
ξερω την απαντηση αλλα θελω να δω τι θα γραψεις
εσυ ρε εξυπνε που ξερεις για τα επιτοκια ?που εχουν κανει την αγελαδα αποικια τους που λενε απ εξω τι θα γινει μεσα στη χωρα σου τι συνταξεις θα κοπουν οσο για τα λεφτα που δωθηκαν αντιθετα με τη θεληση των λαων τους (στις τραπεζες ενοειται )αντι να πληρωσουν οι τραπεζιτες τους αφου εξαιτιας τους εγινε η κρισηΑ κι αλλο μπουμπουκι εδω
Κριμα που δεν κυβερνουσες εσυ τοτε τύπε να λυσεις το προβλημα με μια σταση πληρωμων δυο μηνων
Τι εννοεις που είδα το χαμηλο επιτοκιο?
Γνωριζεις ποιο ηταν το επιτοκιο των δανειων των μνημονιων?
Γνωριζεις ποιοι εδιναν αυτα τα λεφτα?
Γνωριζεις με τι επιτοκιο δανειζονταν οι ιδιοι στις χωρες τους για να δανειζουν εσενα για να λες ανωδυνως εξυπναδες σημερα?
Περαστικα
Ολα αυτα δεν αντιλαμβανομαι πώς ξεπλενουν ή δικαιολογουν την ναζιστικη θηριωδια, συγνωμη κιολας
Ναι το διαβασα κι εγω, και μου εκανε εντυπωση η ειρωνια του δημοσιογραφου, που μιλουσε για "γκαφα" και "γελοιοτητα".Στο μεταξύ κάλεσαν τον Αντετοκούμπο ως μέλος εφορευτικής
Τι έκανε λέει;
Ο Άξονας δεν επετέθηκε στην Νορβηγία;
Συγνωμη τύπε αλλά δεν μπορω να ασχοληθω με σαχλαμαριτσες καφενειουεσυ ρε εξυπνε που ξερεις για τα επιτοκια ?που εχουν κανει την αγελαδα αποικια τους που λενε απ εξω τι θα γινει μεσα στη χωρα σου τι συνταξεις θα κοπουν οσο για τα λεφτα που δωθηκαν αντιθετα με τη θεληση των λαων τους (στις τραπεζες ενοειται )αντι να πληρωσουν οι τραπεζιτες τους αφου εξαιτιας τους εγινε η κριση
Αν όντως συμμετάσχει πιστεύω περισσότερο πρόβλημα θα δημιουργήσει.Ναι το διαβασα κι εγω, και μου εκανε εντυπωση η ειρωνια του δημοσιογραφου, που μιλουσε για "γκαφα" και "γελοιοτητα".
Γιατι δηλαδη, τι ειναι ο Αντετοκουνμπο και ειναι γκαφα να ορισθει μελος εφορευτικης επιτροπης? Δεν καταλαβα
Γκαφα ειναι να ορισεις μελος εφορευτικης καποιον δημοσιο υπαλληλο, αφου απαγορευεται απο το νομο
Ο κυριος Αντετοκουνμπο γιατι ειναι "γκαφα" να επωμισθει ενα βαρος οπως καθε Ελληνας πολιτης? Αν κωλυεται, υπαρχει τροπος να εξαιρεθει
Αλλά "γκαφα" δεν βλεπω
Ουσιαστικά είμαστε σε μία φάση αναμονής.
Ο Κούλης ως πρωθυπουργός , θα κάνει στη ΝΔ, αυτά που έγιναν στο ΠΑΣΟΚ, επί πρωθυπουργίας ΓΑΠ.
Σε διάστημα 6-24 μηνών το πολύ .
Μόνο θετικό είναι αυτό .
Να βουλιάξει και το άλλο βαρύδι της μεταπολίτευσης.
Διακαναλικη του ΚΚΕ-ΜΛ τωρα στον Αλφα, εξαιρετικο γκομενακι
Στο open έχει μια καλύτερη της ΟΚΔΕ
Η χρυση αυγη τελειωσε τύπεκι ολα αυτα θα τα κανει με Κασιδιαρη δημαρχο και ΧΑ στο 20%?
ρωταω γιατι ολοι ξερουμε οτι εισαι ασσος στις πολιτικες προβλεψεις
Ρε πειτε μου ποιο ειναι αυτο το γκομενακι του ΚΚΕ-ΜΛ