poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
τραβα να κανεις καμμια δουλεια ρε λεχριτη ολη μερα εδω μεσα και συ και το άλλο το σίχαμ,γαμω τη κοπροφωφωκα σας γαμώΣκασε ρε βλακα
τραβα να κανεις καμμια δουλεια ρε λεχριτη ολη μερα εδω μεσα και συ και το άλλο το σίχαμ,γαμω τη κοπροφωφωκα σας γαμώΣκασε ρε βλακα
τι παριστανετε οτι εχετε διαφορες ρε πασοκονουδου
συγκυβερνηση κανατε γκιοζηδες
Αν λιμνάσουν για 20 μήνες στην τράπεζα τότα στα παίρνει λόγω χρηστικτησίας!
Θα γνωμοδωτήσει σχετικώς ο Άλεξ
τραβα να κανεις καμμια δουλεια ρε λεχριτη ολη μερα εδω μεσα και συ και το άλλο το σίχαμ,γαμω τη κοπροφωφωκα σας γαμώ
AντιθετωςΤύπε, εγώ νόμιζα ότι θα έμενε εκτός βουλής μετά το κόψιμο του Μπένυ Χιλ.
Έτσι δε λέγανε όλοι οι δεκσοί;
Οχι η τραπεζα. Το Δημοσιο.η τραπεζα στα τσεπωνει στα 20 χρονια που δεν εχει κινηση ενας λογαριασμος
Οχι η τραπεζα. Το Δημοσιο.
Καλά ξηγιέται :Sη τραπεζα στα τσεπωνει στα 20 χρονια που δεν εχει κινηση ενας λογαριασμος
Aνωνυμες εταιρειεςΓιατι οι τραπεζες τι ειναι
Ρε φασιστακο μην μιλας
δεν δικαιουνται οι υποδικοι σε κριτικη δημοκρατικων κομματων
Γιατι οι τραπεζες τι ειναι
Η Μόνη Τράπεζα που ΗΤΑΝ δημόσια ήταν η Τράπεζα της Ελλάδας
Σύντροφε, είναι και το προτζεκτ Σαλαμίνα που τρέχει.
Πες το όπως γουστάρεις. Μου αρκεί πως, αν γίνει ποτέ καμιά στραβή, θα έχω καθαρή συνείδηση οτι δεν ήμουν ταγμένος σε κανένα κόμμα, παρά έκρινα και ψήφιζα αυτόν που θεωρούσα την καλύτερη επιλογή σε κάθε δεδομένη στιγμή. Όπως θα πρέπει να κάνει ΚΑΘΕ σωστός ψηφοφόρος. Ψηφίζεις το μέλλον σου βλάκα, όχι οπαδικά!Α γυρολογος και συ
Οπου βλεπεις φως μπαινεις
Πες το όπως γουστάρεις. Μου αρκεί πως, αν γίνει ποτέ καμιά στραβή, θα έχω καθαρή συνείδηση οτι δεν ήμουν ταγμένος σε κανένα κόμμα, παρά έκρινα και ψήφιζα αυτόν που θεωρούσα την καλύτερη επιλογή σε κάθε δεδομένη στιγμή. Όπως θα πρέπει να κάνει ΚΑΘΕ σωστός ψηφοφόρος. Ψηφίζεις το μέλλον σου βλάκα, όχι οπαδικά!
Η αλήθεια για το PSI και τα ασφαλιστικά ταμεία
Το μεγαλύτερο ψέμα της δεκαετίας είναι ότι «το PSI τσάκισε τα αποθεματικά των Ταμείων». Ένα ψέμα που ο ΣΥΡΙΖΑ και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση το έκανε σημαία της εκστρατείας λάσπης κατά της ίδιας της χώρας.
Τι πραγματικά ισχύει
Τα Ταμεία είναι φορείς του δημόσιου τομέα, ανήκουν στη γενική κυβέρνηση.
...BLA BLA BLA...
Το PSI που έχει προσφέρει στη χώρα κούρεμα και παράλληλα αναδιάρθρωση του χρέους, δηλαδή συνολική μείωση του χρέους που σε καθαρή παρούσα αξία, ειναι ίση με το 100 % του σημερινού ΑΕΠ, δηλαδή 180 δισεκατομμύρια ευρώ κούρεμα, είναι το κακό, το οποίο έβλαψε τα Ταμεία. Και αυτοί που μαζεύουν τ’ αποθεματικά είναι οι μάγκες και οι ωραίοι.Λοιπόν, μπορούν να εγγυηθούν αυτά που εγγυηθήκαμε εμείς στα Ταμεία; Να βγουν και να τα εγγυηθούν.
alex εισαι και αθρωπος των γραμματωνε παναθεμασε!
οταν ανεβαζεις ενα τετοιο σεντονι σε υφος που ΠΛΑΝΑΤΑΙ επιτουτου και εξεπιτηδες οτι ΙΣΩΣ τοχεις γραψει εσυ ... κανε τον κοπο να αναφερεις την πηγη.
(γιατι εσυ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΤΣΙ και ΟΛΑ ΑΥΤΑ!)
ποια ειναι η πηγη βρε μπαγασακο?
κανα λινκ βαλε...
δηλαδή για να καταλάβω για να είναι κάποιος σοβαρός κ υπεύθυνος για να ψηφίσει πρέπει να είναι σκαλωμενους με ένα κόμμα κ ανεγκεφαλος με παροπιδες για να μην μπορεί να καταλάβει τι ζημιά έκανε στην ζωή του και την κοινωνία αυτό το κόμμα?Καλα και στην βορεια κορεα ειναι πιο απλα
Δεν εχουν καθολου κομματα
Λάθος κάνεις. Έχουν ΕΝΑ. Και αυτό είναι το πρόβλημα.Καλα και στην βορεια κορεα ειναι πιο απλα
Δεν εχουν καθολου κομματα