Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Υποκλίνομαι στην επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση ωραίος
Ρε Λαδακη ωρες ωρες θελω να σε κουτουλησω
Υποκλίνομαι στην επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση ωραίος
Μάθε κάποια πράγματα από τη Φυσική και τα Μαθηματικά
είναι χρήσιμα.
Η πιο πάνω Φυσική είναι ΛΥΚΕΙΟΥ !
Μπα, προτιμω να αφιερωνω τον χρονο μου σε πραγματα που μου ειναι χρησιμα σε επαγγελματικο επιπεδοΜάθε κάποια πράγματα από τη Φυσική και τα Μαθηματικά
είναι χρήσιμα.
έκανα φροντιστήρια σε μαθητές Λυκείου, όταν ήμουν φοιτητής.
Το πρόβλημα εδώ, είναι οτι μιλάμε για αντικείμενο με μηδενικό έλεγχο, τόσο σε ταχύτητα, όσο και σε υψόμετρο, κάτι που δεν ισχύει στους τεχνητούς δορυφόρους, μιας και είναι όλοι εξοπλισμένοι με αρκετά καύσιμα για να κάνουν διορθωτικές κινήσεις και να διατηρούν την προγραμματισμένη τους τροχιά.Λοιπόν, η απάντηση είναι η εξής :
Για να βρίσκεται σε τροχιά ένα αντικείμενο
πρέπει να έχει τέτοια ταχύτητα, ώστε
ούτε να απομακρυνθεί από τη γη
αλλά ούτε και να ακολουθήσει πτώση προς την
επιφάνεια της γης.
Η οριακή ταχύτητα προκύπτει
από το ύψος και τη βαρύτητα
Όταν είναι μεγάλη η ταχύτητα, θα ΚΑΕΙ
από την ατμόσφαιρα το αντικείμενο
Θα πρέπει να είναι σε μεγάλο ύψος
όπου αραιώνει η ατμόσφαιρα και δεν θα καεί
το περιστρεφόμενο αντικείμενο
Το ύψος αυτό είναι πάνω από 160 km περίπου
Έτσι όπως το είχες γράψει τις προάλλες νόμισα ότι ήσουν ιατρικής ειδικότητας στο ΠΝ όχι ηλεκτρονικός σόναρ.ΗΝ/ΑΥ, με πτυχίο ραδιοηλεκτρολόγου
Μπα, προτιμω να αφιερωνω τον χρονο μου σε πραγματα που μου ειναι χρησιμα σε επαγγελματικο επιπεδο
Ας πουμε σημερα μελετουσα ποια ειναι νομολογιακα η εννοια της "οικογενειας" στο πεδιο της χρηματικης ικανοποιησης λογω ψυχικης οδυνης
Θεωρειται ας πουμε οικογενεια η πεθερα αλλά οχι η θεια
Αν σκοτωθεις σε τροχαιοΔηλαδη πως μπορεις να επιφερεις ψυχικη οδυνη στην πενθερα;
Κι αυτό ιατρικό είναι... "Γιατρέ, έβγαλα ένα υποβρύχιο στο πόδι -Δύο τορπίλες, πρωϊ βράδυ, και σε δύο μίλια ξαναελάτε"Έτσι όπως το είχες γράψει τις προάλλες νόμισα ότι ήσουν ιατρικής ειδικότητας στο ΠΝ όχι ηλεκτρονικός σόναρ.
Παυλινα, 26 Ιουνιου 2019οταν μπορεις να εξηγησεις κατι σημαινει οτι το εχεις κατανοησει εις βαθος.
Μάθε κάποια πράγματα από τη Φυσική και τα Μαθηματικά
είναι χρήσιμα.
Μπα, προτιμω να αφιερωνω τον χρονο μου σε πραγματα που μου ειναι χρησιμα σε επαγγελματικο επιπεδο
Ας πουμε σημερα μελετουσα ποια ειναι νομολογιακα η εννοια της "οικογενειας" στο πεδιο της χρηματικης ικανοποιησης λογω ψυχικης οδυνης
Θεωρειται ας πουμε οικογενεια η πεθερα αλλά οχι η θεια
Λάθος, πρώτα η φιλοσομία και αμέσως μετά τα μαθηματικάο καθηγητης στο σχολειο μας ελεγε οτι τα παντα δημιουργηθηκαν απο τα μαθηματικα και τη γεωμετρια. Πρωτα αυτα και μετα η φιλοσοφια κλπ..
Ναι, και?Στην Ιταλία γνωρίζεις ότι κληρονομούν
τα δεύτερα ξαδέρφια, σαν εξ αδιαθέτου κληρονόμοι
αν δεν υπάρχουν εγγύτεροι συγγενείς ;
Στη Γαλλία γνωρίζεις ότι μπορεί
να παντρευτούν τα πρώτα ξαδέρφια, αντίθετα από την Ελλάδα ;
Οι νόμοι αλλάζουν από Κράτος σε Κράτος,
η Φυσική και τα Μαθηματικά όχι !
Επίσης οι νόμοι αλλάζουν , όταν περνάει ο χρόνος
οι νόμοι των Μαθηματικών και της Φυσικής είναι αιώνιοι !
Το πρόβλημα εδώ, είναι οτι μιλάμε για αντικείμενο με μηδενικό έλεγχο, τόσο σε ταχύτητα, όσο και σε υψόμετρο, κάτι που δεν ισχύει στους τεχνητούς δορυφόρους, μιας και είναι όλοι εξοπλισμένοι με αρκετά καύσιμα για να κάνουν διορθωτικές κινήσεις και να διατηρούν την προγραμματισμένη τους τροχιά.
Επίσης θεώρησα οτι ρωταγες για γεωστατικό, γιατί αυτοί είναι οι δορυφόροι που ο μέσος πολίτης γνωρίζει (Και τους GPS, αλλά αυτοί δεν είναι πρωταρχικά τηλεπικοινωνιακοί). Συν το γεγονός οτι, στους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους κυρίως, το ύψος της τροχιάς παίζει και άναν πιο πρακτικό ρόλο. Επιτρέπει το relaying σημάτων μεταξύ δορυφόρων, ώστε να μπορεί ναι είναι εφικτή η δορυφορική τηλεφωνική κλήση.
Θυμαμαι μια συζητηση καποτε ενω πιναμε καφε με φιλουςΠού είναι χρήσιμα ρε τύπε;
Όσο θυμάμαι το πήξιμο τότε σε σχολείο και φροντιστήριο μ'αυτές τις μαλακίες,συγχύζομαι.
γεωστατική τροχιάχαχαχ εγω τι φταιω τωρα?
απο οτι ξερω πρεπει να ειναι σε αποσταση τετοια ωστε να βρισκονται σε τροχια με τη γη.
Στην Ιταλία γνωρίζεις ότι κληρονομούν
τα δεύτερα ξαδέρφια, σαν εξ αδιαθέτου κληρονόμοι
αν δεν υπάρχουν εγγύτεροι συγγενείς ;
Στη Γαλλία γνωρίζεις ότι μπορεί
να παντρευτούν τα πρώτα ξαδέρφια, αντίθετα από την Ελλάδα ;
Οι νόμοι αλλάζουν από Κράτος σε Κράτος,
η Φυσική και τα Μαθηματικά όχι !
Επίσης οι νόμοι αλλάζουν , όταν περνάει ο χρόνος
οι νόμοι των Μαθηματικών και της Φυσικής είναι αιώνιοι !