kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
Τα προιόντα στα νησιά φτάνουν πανακριβα λόγω μεταφορικών,
Για το θρέντ η χολέρα της πολιτικής ξεκιναει το 2015,τους πασοκους να σβερκωσουν και να τους βαλουν να επιστρεψουν εστω και τα μισα απ οσα κλεψαν σβηστηκε το χρέος,απλά πράγματα
Κοίταξε να δείς...Για το θρέντ η χολέρα της πολιτικής ξεκιναει το 2015,
Για πριν απαγορευεται να μιλάμε, εχουν παραγραφεί τα αδικήματα.
Η αριστερη ιδεολογία τις λίστες τις αγνόησε, οι πριν εισέπραξαν πολλά?
μωρη πασοκλου ποια μαντρα με αρχιδια?αυτή που πηρατε εσεις το 2012Πάρε μια μάντρα αρχίδια μωρή συριζαίικη λέρα.
Tύπε σου εχω ξαναπει οτι σε συμπαθω αλλά ωρες ωρες πετας κατι ακυρα...απλα η μεγαλη αποχη του κοσμου διαμορφωσε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
χαλαρωσε ρε τυπε θα κερδισετε ηρεμησε απλα μην θριαμβολογείτε ότι θα κερδισετε με 13 μοναδες αλλα ουτε και με 9.
Μας εχεις πρηξει ρε Λαδακη με τους κλωνους του μπαροκΚαι άλλος κλώνος του barock ....
χαλαρωσε ρε μικελΣε λιγο ο βιταμ θα μας πει γιά την μεγαλη επιτυχια του συριζα που μετατρεψε το ημερήσια οριο ανάληψης μετρητών απο 60 ευρω/μερα σε 1500 το μηνα.
Γιατι πήγαινε ζησε 6 μηνες σε νησι και πες μου.Καλά έκανε και τον αύξησε στα νησιά. Γιατί να έχουν χαμηλότερο ΦΠΑ στα νησιά;
Εδω γελανε βεβαια.Την προηγουμενη φορα,ο τσιπρας κερδισε γιατι ενεταξε στο νομο κατσελη,και χρεη προς την εφορια.
Τα ξερονησια ξεχασες τύπεΟ κουλης ειναι καμενο χαρτι,και η αποστολη του ειναι το ξεσπιτωμα των Ελληνων.
κατσε ρε αλεξ το αλλαξες παλι.Εγω εχω μεινει σε αυτο που ελεγε ο Δρυμιωτης, ο οποιος ηταν ο μονος που προβλεψε το 33-23 των ευρωεκλογων
+7 η ΝΔ
+4 ο Συριζα
40-27 δηλαδη
Τύπε να το προσεξειςχαλαρωσε ρε μικελ
το ότι ο συριζα σας εβαλε γυαλια αυτά τα 4 χρονια κυβερνησης, είναι γνωστο οι δικοι σας οι δυνατοι οι λεγομενοι αιρετοι της χωρας αφου ο συριζα δεν τους χαιδεψε τ αυτια βαλθηκαν να τον εξοντωσουν με όλα τα μεσα.
εδώ μιλαμε για οργανωμενο σχεδιο νδ αιρετων και καναλαρχων.
στη κοινη γνωμη αμαυροθηκε η εικονα του συριζα μεσω της λασπολογιας αλλα παρολαυτα ο συριζα εχει κρατησει δυναμικη και τωρα θα δωσουν την μητερα των μαχων να τον εξοντωσουν,στοχος τους να γινει το κομμα του 4% αν και απ ότι φαινεται δεν μπορουν να το καταφερουν αυτό.
Θα αποτελεσει παγκοσμια πρωτοτυπια και εξωφρενικο παραδοξο να μειωθει η διαφορα σε εκλογικο αποτελεσμα μεσα σε 40 μερες απο 10 μοναδες σε 6κατσε ρε αλεξ το αλλαξες παλι.
εδινες 36 η 38 στη νδ τωρα το πηγες 40.
εδω δινω 35 νδ και 29 συριζα
θα δεις την ημερα των εκλογων βαση της αποχης θα σου εχω πει στο περιπου το αποτέλεσμα.Tύπε σου εχω ξαναπει οτι σε συμπαθω αλλά ωρες ωρες πετας κατι ακυρα...
Η διαφορα ούτως ή αλλως δεν εχει καποια πρακτικη σημασιαΠολύ αισιόδοξος είσαι!
Σιγα τους κοπρίτες που γινανε και θυματα.χαλαρωσε ρε μικελ
το ότι ο συριζα σας εβαλε γυαλια αυτά τα 4 χρονια κυβερνησης, είναι γνωστο οι δικοι σας οι δυνατοι οι λεγομενοι αιρετοι της χωρας αφου ο συριζα δεν τους χαιδεψε τ αυτια βαλθηκαν να τον εξοντωσουν με όλα τα μεσα.
εδώ μιλαμε για οργανωμενο σχεδιο νδ αιρετων και καναλαρχων.
στη κοινη γνωμη αμαυροθηκε η εικονα του συριζα μεσω της λασπολογιας αλλα παρολαυτα ο συριζα εχει κρατησει δυναμικη και τωρα θα δωσουν την μητερα των μαχων να τον εξοντωσουν,στοχος τους να γινει το κομμα του 4% αν και απ ότι φαινεται δεν μπορουν να το καταφερουν αυτό.
θα δεις την ημερα των εκλογων βαση της αποχης θα σου εχω πει στο περιπου το αποτέλεσμα.
οσο μικροτερη η αποχη τοσο μικροτερη και η διαφορα νδ-συριζα.
Η αποχή είναι πιθανόν να επηρεάσει δραστικά τα ποσοστά των ευρωεκλογών του Μαϊου.Θα αποτελεσει παγκοσμια πρωτοτυπια και εξωφρενικο παραδοξο να μειωθει η διαφορα σε εκλογικο αποτελεσμα μεσα σε 40 μερες απο 10 μοναδες σε 6
Αυτο σημαινει μεταβολη εκλογικου σωματος περιπου 300.000 ανθρωπων αντιθετα απο το κλιμα ως τις 26 Μαιου
Αναρωτιεμαι με ποια πολιτικη λογικη μπορει να γινει αυτο
Υ.Γ. Επιπλεον, 40 λεει ο Δρυμιωτης, εγω επιμενω σε κατι γυρω στο 38, θα δουμε
Ποσο αστειο ειναι να παραπονιουνται οι συριζαιοι, που λασπωσαν, συκοφαντησαν, προπηλακισαν και εξυβρισαν επι σειρα ετων αυτους που κυβερνουσαν και προσπαθουσαν να σωσουν τη χωρα, οτι τους "κυνηγησε" η ΝΔ και τα καναλιαΣιγα τους κοπρίτες που γινανε και θυματα.
Μια ζωη αριστερα της κλαψας και της μιζεριας.