tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πολλά δεν είναι (για να δηλώνεις) ;
Αν είναι γνωστός ο νοικάρης ειδικά ....
και αν θέλει... αν δεν θέλει έχει και αλλού ...
Πολλά δεν είναι (για να δηλώνεις) ;
Αν είναι γνωστός ο νοικάρης ειδικά ....
Απο τον Μαρούδα στον Καρανικολα...Ρε παιδιά εκεί στο ΚΙΝΑΛ αυτό το αποληφαδι τον Καρανικόλα που τον βρήκατε
Πιθανον, δεν ξερω. Με τρελαινειΣου φέρνει αυτό το αθώο , άβγαλτης βλαχάρας ;
είναι από τζακι και αυτοδημιουργητη σαν τον μπακοΑυτοδημιούργητη τύπε , σαν το Μπακογιάννη ;
Και τον Κυριάκο ;;
ή είναι από τζάκι ;;
μια χαρα κοπελα είναι εφουλαΣιγα το αντισεξουαλικο σιχαμα
Αβυζη, κοκκαλιαρα, με γωνιες στο προσωπο, ενα τιποτα
είναι από τζακι και αυτοδημιουργητη σαν τον μπακο
Στην χαριζω τύπε κανενα προβλημαμια χαρα κοπελα είναι εφουλα
τωρα που θα βγουνε να δεις τι εχει να γινει θα τα κανουν όλα μπαχαλο.Είναι λαϊκό κόμμα η ΝΔ, όλοι αυτοδημιούργητοι . Μην ξεχνάμε ότι έδιωξε το βασιλιά , για να πολεμήσει την οικογενειοκρατία και την κληρονομικότητα των αξιωμάτων.
Εκπαιδευτικος ειναι τύπε οπως ηταν και ο πατερας τηςΕίναι λαϊκό κόμμα η ΝΔ, όλοι αυτοδημιούργητοι . Μην ξεχνάμε ότι έδιωξε το βασιλιά , για να πολεμήσει την οικογενειοκρατία και την κληρονομικότητα των αξιωμάτων.
Εγω.Ο Κούλης , θα είναι ο ΓΑΠ της ΝΔ. Αμφιβάλει κανείς ;;;;
Όπως πάντα χωρίς σπρώξιμο αξιοκρατικαΕκπαιδευτικος ειναι τύπε οπως ηταν και ο πατερας της
Την ανακαλυψε λεει το 1997 ο Χατζηδακης και μεσολαβησε να γινει καθηγητρια στο Αρσακειο και εκτοτε εγινε συνεργατης του
τωρα που θα βγουνε να δεις τι εχει να γινει θα τα κανουν όλα μπαχαλο.
μηπως επρεπε η νδ να βγει σαν κομμα εκτος νομου.
Δεν πειραζειΌπως πάντα χωρίς σπρώξιμο αξιοκρατικα
μεσολαβησε ο χατζηδακης φαντασου τι εγινε.Εκπαιδευτικος ειναι τύπε οπως ηταν και ο πατερας της
Την ανακαλυψε λεει το 1997 ο Χατζηδακης και μεσολαβησε να γινει καθηγητρια στο Αρσακειο και εκτοτε εγινε συνεργατης του
Εγω θα την εκανα υπουργο ακομη κι αν ειχε μονο απολυτηριο δημοτικου
Σοβαρά μιλάς έχει γίνει ο πόθος σου μιλάς με πολύ πάθος για αυτήν που πολιτεύεται?Δεν πειραζει
Εγω θα την εκανα υπουργο ακομη κι αν ειχε μονο απολυτηριο δημοτικου
Μονο και μονο για να την βλεπω καθε μερα
ετσι θα μεσολαβουν τωρα οι νδ να χωνουν σε ποστα γαλαζια παιδια,κατα τ αλλα αξιοκρατεια