το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
θα μου πληρωσεις ενα 300αρι εσκορτΑντε και έβαλα άντε και έχασα η κέρδισα. Ποιο το νόημα;
θα μου πληρωσεις ενα 300αρι εσκορτΑντε και έβαλα άντε και έχασα η κέρδισα. Ποιο το νόημα;
Νομίζεις με ενδιαφέρουν οι επιτυχίες του μητσοτάκη και της νδ?Ο Μητσοτακης ειναι ο μονος αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης που ειναι μπροστα μολις ενα χρονο μετα τις εκλογες του 2015 χωρις να χασει ποτέ την πρωτια
Ο Μητσοτακης ειναι ο μονος που κερδισε ευρωεκλογες με 10 μοναδες διαφορα
Ο Μητσοτακης ειναι αυτος που καταφερε να ανεβασει ξανα τη ΝΔ πανω απο 33% μετα απο δεκα χρονια
Και τωρα παει για την μεγαλυτερη διαφορα σε βουλευτικες εκλογες απο το 1977
Εχεις δικιο τύπε, δεν τραβαει ο Κουλης
Φαντασου να τραβαγε δηλαδη, με 30 μοναδες θα κερδιζε η ΝΔ
Συνεχιστε
Μπα οικονομία μαν. Μέχρι να εφαρμόσει το σχέδιο του ο Κούκης οικονομία!θα μου πληρωσεις ενα 300αρι εσκορτ
Εάν γινόταν πρόεδρος της ΝΔ ο Κουφοντίνας ο Άλεξ και όσοι είναι σαν τον αλεξ τα ίδια θα έλεγαν.Νομίζεις με ενδιαφέρουν οι επιτυχίες του μητσοτάκη και της νδ?
Εγω εκ των έσω ειδα τρελλό φαγοπότι επι καραμανλή,
Είδα τρελλό ξέσκισμα φόρων επι σαμαρά και τσίπρα , και τώρα αναμένω.
Δε με πολυνοιάζουν οι γιοί πρωθυπουργών, οι ταυτότητες οφειλής με νοιάζουν.
Εσύ που χαίρεσαι με τέτοιες επιτυχίες απολαυσέ το.
Και κράτα και μικρό καλάθι ως συνήθως
Ο Μητσοτακης ειναι σίγουρα ικανος για ενα πράγμα. Να διωξει τον τσιπρα. Κι αυτο ειναι απαραίτητο για την απομπαχαλοποιηση της χωρας. Για τ άλλα βλέπουμε.Νομίζεις με ενδιαφέρουν οι επιτυχίες του μητσοτάκη και της νδ?
Εγω εκ των έσω ειδα τρελλό φαγοπότι επι καραμανλή,
Είδα τρελλό ξέσκισμα φόρων επι σαμαρά και τσίπρα , και τώρα αναμένω.
Δε με πολυνοιάζουν οι γιοί πρωθυπουργών, οι ταυτότητες οφειλής με νοιάζουν.
Εσύ που χαίρεσαι με τέτοιες επιτυχίες απολαυσέ το.
Και κράτα και μικρό καλάθι ως συνήθως
Μην παμε σε αυτη τη συζητηση γιατι αν λειψουν οι τριτοκοσμικοι, πορτοκαλι δεν μαζευεται στη Λακωνια
Επισης δεν υπαρχει σταυλος στην επαρχια που να μην δουλευει πακιστανος
Αν πεισεις τον Ρωσο να δουλεψει σε σταυλο τοτε τα ξαναλεμε
εγω που ξερω απο αυτα θα σου πω να μαθεις κι εσυ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ οτι η ελληνικη οικονομια απο τη δεκαετια του 1980 μετατραπηκε σταδιακα σε οικονομια του τριτογενους τομεα που παραγει διεθνως μη εμπορευσιμα αγαθα και υπηρεσιες στηριζομενη σε επιχειρησεις μικρης κλιμακας
Και ροδάκινα στην Έδεσσα, και φράουλες στη Μανωλάδα, και μπρόκολα στο Μαραθώνα.
Σε χοιροστάσια να δεις πόσο έρχεται ο Ρώσος.
Βέβαια υπάρχουν και οι Βούλγαροι που δεν χρειάζονται ούτε καν άδεια παραμονής αλλά σιγά μην βρεις στα χωράφια Βουλγάρους (εντάξει ελάχιστοι ενδεικτικά).
Αλλά επιμένεις να κάνεις συζήτηση με ένα τύπο που νομίζει ότι τα βαμβάκια τα μαζεύουν στις 2 το μεσημέρι και που λέει ότι θα πρέπει να δώσουμε άδεια σε Νοτιοαφρικανούς μπόερ να έρθουν στην Ελλάδα να δουλέψουν σε αγροτικές εργασίες.
Τόσο επαφή με την πραγματικότητα έχει ο τύπος.
(όση επαφή έχει και με το πιλοτήριο αεροπλάνου).
Ισχύει - και συνήθως αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Έλληνας που πεινάει θα κάνει την κάθε δουλειά είναι αυτοί που δεν έχει χρειαστεί να πονέσει η μέση τους στη δουλειά.Καλημέρα ότι και να λέμε για δουλειές ο Έλληνας δεν πάει και ούτε πρόκειται γιατί είναι κακομαθημένος σε όλα τα έργα υποδομών το εργατικό δυναμικό είναι παληκάρια όπως αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία που τραβήχτηκε χτες το πρωί
ο ακαποειρα λες να μην ειναι πιλοτος;
Θα παραμείνει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του bou.com.
Λες εδώ;
Ή εδώ:
κ για να γίνει πόλεμος...Ο Μητσοτακης ειναι σίγουρα ικανος για ενα πράγμα. Να διωξει τον τσιπρα. Κι αυτο ειναι απαραίτητο για την απομπαχαλοποιηση της χωρας. Για τ άλλα βλέπουμε.
Καπου εχει γραψει τον τυπο αεροπλανου που πιλοταρει. Δε θυμάμαι. Δε μου εβγαινε ομως το στορυ του πρωην στρατιωτικος ΣΞ και νυν πιλοτος και τον ρώτησα σχετικα πως και που εκπαοδευτηκε για πιλοτος. Δεν θυμάμαι καποια διαφωτιστικη απάντηση (εκτος αν δε θυμάμαι καλα)
Ακριβώς, να γίνουν μερικά απαραίτητα άμεσα,Ο Μητσοτακης ειναι σίγουρα ικανος για ενα πράγμα. Να διωξει τον τσιπρα. Κι αυτο ειναι απαραίτητο για την απομπαχαλοποιηση της χωρας. Για τ άλλα βλέπουμε.
Τυπε δεν ημαστε μονο υπο την επιρροή των βοθροκαναλων αλλα και σε προεκλογική μεθη.κ για να γίνει πόλεμος...
Ρε αν δεν βάλει μυαλό ο Έλληνας να κοιτάξει παραπέρα από αυτά που του σερβίρουν τα βοθροκαναλα δεν υπάρχει φως στο τούνελ θα θέλουμε διαβατήριο από την Λαμία κ πάνω
Το χει και στα ποδια του στην Περαια. Αλλα αλμυρουτσικες οι τιμες συντροφε.
A rough estimate would range between EUR 10.000 and EUR 60.000 depending on the certificate being sought.
για μερικες εβδομαδες εκαπιδευση. (χωρια το PPL και οι ωρες πτησης που ειναι προαπαιτουμενο για commercial flight εκπαιδευση)
Ε, ναι.
Το δίπλωμα από Αγγλία όπου πηγαίνουν οι περισσότεροι για να πάρουν έχει πάνω από 100k αν αρχίζεις από το μηδέν και παίρνει δύο χρόνια.
The next thing you probably need to think about is how you plan to finance your training. Obtaining an Airline Transport Pilot Licence (ATPL) can cost over £100,000 and take the best part of two years.
Γι΄αυτό ελάχιστοι Έλληνες το έκαναν και ο μονόδρομος ήταν Πολεμική Αεροπορία και μετά ΟΑ.
Οι πιο ακριβές σχολες ηταν παντα στην Αγγλία λογω και των φόρων στα καύσιμα. Στην Αμερική οι τιμες ειναι χαμηλότερες.Το χει και στα ποδια του στην Περαια. Αλλα αλμυρουτσικες οι τιμες συντροφε.
A rough estimate would range between EUR 10.000 and EUR 60.000 depending on the certificate being sought.
για μερικες εβδομαδες εκαπιδευση. (χωρια το PPL και οι ωρες πτησης που ειναι προαπαιτουμενο για commercial flight εκπαιδευση)