alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Δεν γνωριζω σε τι αναφερεσαιΕλα τωρα γνωστα τα κολπα και οι σκοπιμοτητες
Αθωοι στην μια περιπτωση αθωοι και στην αλλη
Μηδεν σκανδαλο
Τελος
Δεν γνωριζω σε τι αναφερεσαιΕλα τωρα γνωστα τα κολπα και οι σκοπιμοτητες
Οχι μονο τον Φωταρα.Toν φωταρα τον ξεχασε ο ηγετης για να βαλει κουικ και παπακωστα?
152 εως154 στην καλύτερη περίπτωση40-45% θα ειναι η αποχη και ο Κουλης θα εχει 38% και 160 εδρες
Κι αυτες μια χαρα ειναι152 εως154 στην καλύτερη περίπτωση
Σε διαβεβαιωνω οτι δεν προκειται να σκασωΣκάσε γαλάζιο βρωμογύναιο.
Για σοβαρά θέματα είτε δεν έχει πει είτε τα μασάει.Για τα παντα εχει αναφερει
Και ειναι πανετοιμος
Μην σας τσουζει τοσο πολυ εσας τους κρυφοσυριζαιους
Ποιος και πότε μου ζητησε να εξηγησω σκεπτικο αθωωσης?Γι'αυτό μωρή γαλάζια κοτάρα; εξαφανίστηκες όταν ο άλλος σου ζήτησε να εξηγήσεις το σκεπτικό της αθώωσης για το Βατοπέδι;
Τριχρονα το πολυ
Οταν μου λες οτι πρεπει να απελασω ολους τους ομοεθνεις όποιου εγκληματεί
Επειδη ομως προφανως δεν υπαρχει εθνοτητα που να μην εχει εγκληματισει, πρεπει να τους απελασουμε ολους
Μετα θα μεινουν να εγκληματουν οι Ελληνες, να τους διωξουμε κι αυτους
Να μεινεις εσυ κι εγω να λεμε εξυπναδες
Ποιος και πότε μου ζητησε να εξηγησω σκεπτικο αθωωσης?
Και τι παει να πει αυτο?
Αθωωση σημαινει δεν αποδειχθηκε η κατηγορια
Τελειωσαμε
Είπαμε, μεταξύ κούλη και καναπέ.
Εγω γενικως ειμαι της αποψης εξω οι μουσουλμανοι απο την Ευρωπηδεν συμφωνεις οτι απελαυνοντας τριτοσκοσμικους θα ΣΩΣΕΙΣ καποιες ζωες ανθρωπων???
Όσο πρόκειται συνωνυμία το Γεωργιαδης. Ρε μαλακα άντε τραβά στην τρύπα σου που πήρες αέρα κ λες μαλακιες πάλιΕπισης, να χαιρετισουμε την υποψηφιοτητα του Γιαννη Ραγκουση στην Β΄ Πειραια με τον Συριζα
Υποθετω οτι ειναι συνωνυμια, αποκλειεται να ειναι ο γνωστος Γιαννης Ραγκουσης του ΠΑΣΟΚ, που ελεγε στα καναλια πριν 15 μηνες οτι οσοι πανε Συριζα απο το ΠΑΣΟΚ ειναι καταπτυστοι και οτι ο Συριζα θα εχει κακο τελος.
Ετσι δεν ειναι? Για συνωνυμια δεν προκειται?
αν απελασουμε μαλακες γενικως θα σωσουμε ζωες αθωων ανθρωπωνδεν συμφωνεις οτι απελαυνοντας τριτοσκοσμικους θα ΣΩΣΕΙΣ καποιες ζωες ανθρωπων???
Δεν με ενδιαφερει ο ΓεωργιαδηςΌσο πρόκειται συνωνυμία το Γεωργιαδης. Ρε μαλακα άντε τραβά στην τρύπα σου που πήρες αέρα κ λες μαλακιες πάλι
Και τοτε πώς ανεχεσαι τον εαυτο σου?Κι'εγώ δε θέλω λιμασμένα κομματόσκυλα
Για να καταλάβω, ΤΙ ακριβώς δεν στέκει; ΔΕΝ υπήρξε σκάνδαλο με τη Σοφοκλέους; ΔΕΝ βγήκε ο Σημίτης το 2000; Ή μήπως το "αθώωση" είναι ουσιατικά "μην λες άλλα, δεν ξέρω τι τσιτάτο να βρώ να απαντήσω";Η υποθεση του χρηματιστηριου κριθηκε δικαστικα με την αθωωση ολων των κατηγορουμενων
Οποτε αυτα που λες δεν στεκουν και ψευδολογεις
Τι δεν καταλαβαίνεις; Όταν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ οι λάθρο είναι κακοί όταν η ΝΔ είναι καλοί! Απλά τα πράγματα!!αν ο ΣΑΜΑΡΑΣ ειχε απελασει τα πακια η Μυρτω θα ζουσε μια κανονικη ζωη
αλλα ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ηταν αρκετα λαθρολαγνος
δεν μπορουμε να ελεγξουμε ευκολα αν καποιος ελληνας εγκληματισει
μπορουμε ομως ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να ελεγξουμε τους αφροασιατες που θα εγκληματισουν... απελαυνοντας τους
δεν συμφωνεις οτι απελαυνοντας τριτοσκοσμικους θα ΣΩΣΕΙΣ καποιες ζωες ανθρωπων???
Εγω γενικως ειμαι της αποψης εξω οι μουσουλμανοι απο την Ευρωπη
Εσυ το πας αλλου, το επιχειρημα σου ειναι λαθος
Εγω δεν θελω μουσουλμανους στην χωρα μου ακομη και αν δεν εγκληματουν
Να το προχωρησουμε παραπανω
Επισης αν στειλουμε και τους Ρομα στην Μακρονησο θα γλυτωσουμε ζωες και περιουσιες, συμφωνεις?
Επισης αν απαγορευσουμε και το τσιγαρο θα σωσουμε ζωες, συμφωνεις?
Επισης αν απαγορευσουμε και τις μετακινησεις με αυτοκινητο θα σωσουμε ζωες, συμφωνεις?
Φυσικα δεν ειναι επιχειρημα οτι οι αφροασιατες ειναι παρανομα στην Ελλαδα, γιατι οι συντριπτικα περισσοτεροι ειναι νομιμοι.
Και δεν βλεπω να αναφερεσαι μονο στους παρανομους που δεν τιθεται καμια αμφισβητηση οτι πρεπει να απελαθουν χθες εφοσον υπαρχει η τεχνικη δυνατοτητα