acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Άντε, να το μπαχαλέψουμε λίγο το θρέντ...
Και αυτό...
Άντε, να το μπαχαλέψουμε λίγο το θρέντ...
Και αυτό...
είπαμε να το μπαχαλέψουμε ρε τύπε, αλλά όχι και sin boy.... OΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΙΑ!!!!
είπαμε να το μπαχαλέψουμε ρε τύπε, αλλά όχι και sin boy.... OΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΙΑ!!!!
τωρα που ειμαι high πουτανα ποιος σε γαμαει
respect
Εκτός θέματος ήσουν τύπε. Αυτό έπρεπε να βάλεις, που έχει και σχέση με το Δημόσιο...
Γιατί νομίζεις έβαλα την ατάκα του Κούρκουλου ρε τύπε; Έλεος πια με τον κάθε ατάλαντο με auto-tune και αρκετή δόση meme fashion που μας γίνεται ταγάρι κάθε έξι μήνεςTυπε ψαξε το βιντεοκλιπ του Sinboy για το τραγουδι "gigi"
42 εκατομμυρια views
Εγω το ειδα για την Ρινα
Την Ρινα την ειδες?Γιατί νομίζεις έβαλα την ατάκα του Κούρκουλου ρε τύπε; Έλεος πια με τον κάθε ατάλαντο με auto-tune και αρκετή δόση meme fashion που μας γίνεται ταγάρι κάθε έξι μήνες
Υπάρχουν και οι φωτογραφίες ρε τύπε. Αν θέλω να δω καλό μωρό, προτιμώ φωτογραφίες, απο το να πετάξω 3 λεπτά απο τη ζωή μου να ακούω το βλαμένοΤην Ρινα την ειδες?
Τύπε, αν δεν με απατά η μνήμη μου ο Χιποάκις άρχισε από ΠΑΣΟΚ.
Τούτος εδώ πήγε Αμερική και επέστρεψε Συριζαίος.
Ε, αυτό τα λέει όλα.
Μακάρι να λέω μαλακίες.
Κοίταξε, μιας και υποψιάζομαι οτι ελάχιστοι έζησαν τις "επικές" μέρες της απόπειρας του Δρακουμέλ Μητσοτάκη να ιδιωτικοποιήσει τα Μ.Μ.Μ. τότε στο 91-92, όταν ακόμα τρυπάγανε για το μετρό και ήθελε να προλάβει τις εξελίξεις, η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού είχε φτάσει ταβάνι. Ξέρεις τι είναι, μέσα στο καλοκαίρι, να πρέπει να φορτωθούνε παππούδες και γιαγιάδες σε ΡΕΟ; Ναί, σε ΡΕΟ, τα πούλμαν Στρατού, Αστυνομίας, Ναυτικού και Αεροπορίας, δεν έφταναν για όλα τα δρομολόγια. Ολόκληρο το σύστημα λεοφωρείων και τρόλλευ είχε νεκρώσει, γιατί δεν ήθελαν οι συνδικαλιστές να "ταλαιπωρείται ο πολίτης, τα Μ.Μ.Μ. πρέπει να παραμείνουν δημόσιο αγαθό" όπως έλεγαν τότε. Ε, σε πληροφωρώ, οτι ταλαιπωρία σαν κι αυτή, μέχρι να κατεβάσει τις αύρες ο Δρακουμέλ, και να γίνει, προσωρινά, ιδιωτικό το σύστημα Μ.Μ.Μ. δέν έζησα. Προσωρινά γιατί μόλις ξαναβγήκε το ΠΑΣΟΚ, τα ξαναέκανε όλα δημόσια.