Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
θα με πνίξεις ρε πουλί!τον μπαρμπαρουση
Μου φύγανε οι κοκακόλες πάνω στο γραφείο
θα με πνίξεις ρε πουλί!τον μπαρμπαρουση
Γιατί δεν μας λες ποιον θέλεις εσύ για υπουργό οικονομικών τότε;
λαδακια το χρεος ειναι σαν τη χιονομπαλα
τη μαλακια την κανει αυτος που πεταει τη μικρη χιονομπαλα απο την κορυφη, οταν ειναι σαν πορτοκαλι, οχι αυτος που την τρωει στη μαπα στους προποδες, οταν ειναι σαν πολυκατοικια
ο δαμαλος αργησε αλλα για να βρεις την αιτια του προβληματος ψαξε 1981-1989 μερια
Ενα δραμα ζεις ρε τύπεδεν ξερω πια ποιος πετάει την μεγάλυτερη μαλακια (και μάλιστα ΟΧΙ μόνον εδώ μέσα, δυστυχως!) ...σκυβω από αριστερά και μουρχεται από δεξιά... κανω μπλονζον(sic!) δεξιά και μουρχεται από αριστερά!
έχετε βιάσει την λογική ολοι σας οι ενταγμενοι και κομματικοποιημενοι!
έλεος! (όχι βεβαια ότι ...θα δείξετε!)
λες και συ τωρα αυτος που ξεκίνησε και λεειε ο άλλος όχι αυτος που συνέχισε...
είσαστε προγραμματισμενοι να αυτοκαταστραφειτε ! έρμαιο στα πολιτικοοικονομικοστρατιωτικαβιντεοπαιχνιδια των ευρωπαιων που θα αλωσουν αυτή την χωρα σε 30-40 χρονια.
ουστ από δω ΟΛΟΙ σας -η παραθεση παίρνει μπάλα ΤΟ ΠΟΥΛΙ αλλά αφορά ολους αυτούς τους 12αρια που λυσσατε με τα κομματικά σας συμεφροντα μέσω αισχρων και δυστυχώς ανεγκεφαλων μηνυμάτων.
ελπίζω ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αναγνωστες του νηματος, σιωπηλοί και σοφοτεροι, να καταλαβαίνουν την αγωνία και οργή μου μαζι σας.
τυπε επρεπε να κλεισεις με ενα ΞΥΠΝΗΣΤΕ με κεφαλαιαδεν ξερω πια ποιος πετάει την μεγάλυτερη μαλακια (και μάλιστα ΟΧΙ μόνον εδώ μέσα, δυστυχως!) ...σκυβω από αριστερά και μουρχεται από δεξιά... κανω μπλονζον(sic!) δεξιά και μουρχεται από αριστερά!
έχετε βιάσει την λογική ολοι σας οι ενταγμενοι και κομματικοποιημενοι!
έλεος! (όχι βεβαια ότι ...θα δείξετε!)
λες και συ τωρα αυτος που ξεκίνησε και λεειε ο άλλος όχι αυτος που συνέχισε...
είσαστε προγραμματισμενοι να αυτοκαταστραφειτε ! έρμαιο στα πολιτικοοικονομικοστρατιωτικαβιντεοπαιχνιδια των ευρωπαιων που θα αλωσουν αυτή την χωρα σε 30-40 χρονια.
ουστ από δω ΟΛΟΙ σας -η παραθεση παίρνει μπάλα ΤΟ ΠΟΥΛΙ αλλά αφορά ολους αυτούς τους 12αρια που λυσσατε με τα κομματικά σας συμεφροντα μέσω αισχρων και δυστυχώς ανεγκεφαλων μηνυμάτων.
ελπίζω ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αναγνωστες του νηματος, σιωπηλοί και σοφοτεροι, να καταλαβαίνουν την αγωνία και οργή μου μαζι σας.
Δεν μας αναλύεις και ΓΙΑΤΙ θέλεις τον Τζήμερο; Με κάτι χειροπιαστό αυτή τη φορά please.τζημερο ανωτατο αρχοντα
τυπε επρεπε να κλεισεις με ενα ΞΥΠΝΗΣΤΕ με κεφαλαια
Εχει ωραιο τικ στο ματι ρε τύπεΔεν μας αναλύεις και ΓΙΑΤΙ θέλεις τον Τζήμερο; Με κάτι χειροπιαστό αυτή τη φορά please.
Δεν πειραζει, το αναγνωρισε ο κοσμος και η ΝΔ καλπαζει
ο αρειος ελλην μιχαλολιακος με την αρχαιοελληνικη κατατομη, τα πρασινογαλανα ματια και το σωμα ολυμπιου θεου μας τελειωσε;τζημερο ανωτατο αρχοντα
διωξατε το βενιζελο και πηρατε τη βανα μπαρμπαΠου να παει το κουτσαλογο
Άλλος απο δω.... ΡΕ! ΘΑ ΠΙΝΓΩ ΛΕΜΕ! Έχω γεμίσει κόκα κόλα το πληκτρολόγιο, ευτυχώς σας έχω μάθει πια και πήρα αδιάβροχοΕχει ωραιο τικ στο ματι ρε τύπε
Για την ωρα στο 40%Που να παει το κουτσαλογο
Εσυ διασκεδαζεις αλλά ο αλλος παραπανω ειναι εξοργισμενος και αγανακτισμενος τύπεΆλλος απο δω.... ΡΕ! ΘΑ ΠΙΝΓΩ ΛΕΜΕ! Έχω γεμίσει κόκα κόλα το πληκτρολόγιο, ευτυχώς σας έχω μάθει πια και πήρα αδιάβροχο
Ήρθε και το πουλί να με αποτελειώσει...ο αρειος ελλην μιχαλολιακος με την αρχαιοελληνικη κατατομη, τα πρασινογαλανα ματια και το σωμα ολυμπιου θεου μας τελειωσε;
Δεν μας αναλύεις και ΓΙΑΤΙ θέλεις τον Τζήμερο; Με κάτι χειροπιαστό αυτή τη φορά please.
τον μπαρμπαρουση
ο αρειος ελλην μιχαλολιακος με την αρχαιοελληνικη κατατομη, τα πρασινογαλανα ματια και το σωμα ολυμπιου θεου μας τελειωσε;
Για ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ τον προτείνεις. Κάτι ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ πέρα απο τα γενικόλογα περι "κατά του κρατισμού", και σχετικό με το πεδίο, αντί του "κατα της επικοιστικής πολιτικής" έχεις να μας παρουσιάσεις;ειναι κατα του κρατισμου στην οικονομια και κατα της εποικιστικης πολιτικης
τα επιχειρηματα του ειναι εκφραση κοινης λογικης