jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
επετρεψε μου επειδή δουλευα στα εργα επι ολυμπιακων αγωνων να ξερω πολύ καλα ποσα φαγανε... τουλάχιστον 3-4 φορες τα εργα πανω από την πραγματικη τους αξια...
επετρεψε μου παλι να σου θυμισω ότι μεχρι το 81 η ψαρωκωσταινα ηταν ανερχομενη οικονομια οπου με μια υπογραφη του αντρεα παπαντρεου του μεγαλου εθναρχη πιτσος/πιρελη/ιζολα κ ένα σωρο ακομα εταιρειες εβαλαν λουκετο κ για να καληψει την ανεργια διοριζε στο δημοσιο μεχρι κ τα κατσικα στα βουνα...
επετρεψε μου παλι να σου θυμισω ότι το 89(αν θυμαμαι καλα την ημερομηνια μπορει να κανω λαθος σε αυτή) με το γνωστο τσοβολα δωστα όλα η ελλαδα ειχε φτωχευσει κ τοτε ψυφισαν τον νομο δανεισμου που ως τοτε απαγορευοτα ρητα από το συνταγμα δανισμος μεσο ομολογων...
τωρα να σχολιασω για του νομους περιορισμου παραγωγης η να συνεχεισω με τα οικονομικα εγκληματα?
αθωες περιστερες το πασολ το ακούσαμε κ αυτό..
σαν τους κκεδες που λενε το κκε είναι κουμουνιστικο κομμα
το άλλο με τον τοτο το ξερετε?
Αμα θελεις να παμε τοσο πισω να παμε δεν εχω προβλημα αλλα πρωτα να διαβασεις την μυστικη εκθεση αβερωφ στον ραλλη για την οικονομια το 81 και η οποια παραδοθηκε στο πασοκ
Στο φως όλη η απόρρητη έκθεση Αβέρωφ για την ελληνική οικονομία 36 χρόνια μετά!
Επισης για τους ολυμπιακους διαβασε τι λεει το ιοβε
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 αύξησαν το ΑΕΠ κατά 2,5%
Συνολικά, «οι Αγώνες είχαν αισθητά θετική επίδραση στην οικονομική δραστηριότητα και στην απασχόληση σε όλη την περίοδο εξέτασης 2000-2013» αναφέρει το ΙΟΒΕ. Και προσθέτει πως «αν οι Αγώνες δεν είχαν γίνει, το 2004 το επίπεδο του ΑΕΠ θα ήταν κατά 2,5% χαμηλότερο, ενώ η απασχόληση θα ήταν μειωμένη κατά περίπου 44.000 θέσεις εργασίας». Ωστόσο το ΙΟΒΕ σημειώνει πως «από την άλλη πλευρά, η ελλιπής αξιοποίηση της Ολυμπιακής κληρονομιάς μετά το πέρας των Αγώνων εκτιμάται στη μελέτη ότι απομείωσε το ΑΕΠ μακροχρόνιας ισορροπίας της χώρας κατά περίπου 0,2%».