jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
οποιος δεν περναει πανελλήνιες πρεπει να γινει δουλος στα χωράφια?ετσι ειπε ο τραμου αντι να τονισει κατι διαφορετικο εφερε την πληρης καταστροφή.- χειροτεροι καπιταλες ειμαστε αλλα μην το φωναζεις τοσο δυνατα
- αν καποιος δεν θελει να κανει χειρωνακτικη εργασια στη ζωη του, να στρωσει τον κωλο του πανω απο τα βιβλια (και μια και δυο και δεκα χρονιες αμα χρειαστει, δωρεαν ειναι η εκπαιδευση στην ελλαδα), ωστε να μαθει 5 διαφορετικα πραγματα και να μπορει να κανει δουλεια γραφειου
- κανενας δεν καταδικασε κανεναν να γινει δουλος - αλλα μην περιμενεις και το μαννα εξ ουρανου, εαν δεν πας να δουλεψεις (τι θα κανεις, μου ειναι παντελως αδιαφορο, σκασιλα μας οπως σου ειπαν)
- δεν υπαρχουν κακοι κερδοσκοποι, ολοι μα ολοι για το κερδος δουλευουμε - εαν εχεις αντιρρηση περιμενω να μου δειξεις εναν χασοσκοπο, να κανω μερικες δουλειες μαζι του
πολλα παιδια δεν περασαν πανελλήνιες και βγαζουν περισσοτερα από καποιους που εχουν πτυχια.
εγω αν ειχα παιδι θα του λεγα μην δινεις πανελλήνιες θα μαζευα λεφτα αντι να τα δινα σε φροντιστηρια η σε τιποτα ΙΕΚ ιδιωτικα και θα το στελνα σ ένα ιδιωτικο κολλεγιο να σπουδασει ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο.