alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
28 εδω και λιγες μερες
27 δεν εισαι;
28 εδω και λιγες μερες
27 δεν εισαι;
Μπορεί να κάνει το Διδακτορικό τώρα
27 δεν εισαι;
εχω εκθεση ιδεων!
Εμ, αυτό φαίνεται.
η γιαννακου ειχε θεσπισει τη βαση του 10 στις πανελλήνιες και μια μεριδα μαθητων εμειναν εκτος πρόσβασης και τοτε τα ιδιωτικα ΙΕΚ κλπ σχολες εκεναν χρυσα λεφτα.
εκει που κατά μεσο ορο ενα τμημα μιας σχολης ειχε 10 παιδια με τη βαση του 10 εφτασαν τα 25.
λες να είναι προεκλογικη δεσμευση του κουλη?
κοβω του χρονου οι μισοι και παραπανω μαθητες να μην δινουν πανελλήνιες και να την βγαζουν παραλια από τελη μαιου.
Όποιος δίνει πανελλαδικες´ μπαινει στα πανεπιστήμια,παίκτη μου για να πάρει ένας κάτω από 10 στις πανελλήνιες πρέπει να έχει IQ ντουβαριου
Φτου γαμώ την καντεμιά μας, η Τασία δεν κατεβαίνει στις εκλογές λόγω ευθιξίας.
Νεοτατη γυναίκα, είχε πολλά να προσφέρει, εξαφάνιζε τους λάθρο, τώρα?
να ψηφίσουμε γιακουμάτο? καταγκιόζη τηλεστάρ?
Μάλλον κάτι δε γράφεις σωστά εδώ. Οι σχολές δε ζητάνε τίποτα. Και κυρίως δε ζητάνε βάση εισαγωγής. Η μόνη που κατάφερε να ζητήσει κάτι είναι η Ιατρική τα δύο τελευταία χρόνια κι αυτό αφορά τον αριθμό των εισακτέων μόνον, που παραμένει σταθερός κάθε χρονιά. Τη βάση τους καθορίζει ο τελευταίος που θα εισαχθεί. Η πρώτη επιλογή δεν έχει κανένα συντελεστή βαρύτητας. Απλά όταν δυο υποψήφιοι ισοβαθμούν περνάει αυτός που έχει δηλώσει ως πρώτη επιλογή τη συγκεκριμένη Σχολή και αμέσως μετά από αυτόν αυτός που ισοβάθμησε. Πιθανότητα να υπάρχει διαφορά 500 μορίων μεταξύ του τελευταίου και του προτελευταίου, σε Σχολή υψηλής ζήτησης κιόλας δεν υπάρχει.δε χρειαζεται τυπε γτ ολες οι αεν ουτως η αλλως ειναι πανω απο 12000 και για να μπεις παιζει πουστικα το συστημα
εγω να φανταστεις ειχα 500 μορια πανω απο αυτο που ζητουσε η σχολη μου και μπηκα προτελευταια!!!!
το σταυρο μ εκανα κ μπηκα! κ την ειχα βαλει πρωτη επιλογη που η πρωτη εχει αλλο συντελεστη βαρυτητας. Γιαυτο λεω κωλοσυστημα ελλαδα καλυτερα αγγλια! εγω τα παιδια μ κατευθειαν αγγλια για σπουδες σε περιπτωση που μενω ελλαδα τοτε
Ρε τυπε. Γιατι??Αφού έχεις την τέλεια ηθική επιλογή!!Φτου γαμώ την καντεμιά μας, η Τασία δεν κατεβαίνει στις εκλογές λόγω ευθιξίας.
Νεοτατη γυναίκα, είχε πολλά να προσφέρει, εξαφάνιζε τους λάθρο, τώρα?
να ψηφίσουμε γιακουμάτο? καταγκιόζη τηλεστάρ?
Αγαπητέ φίλε Admiral gr Επειδή λόγω του ήθους και της αξιοπρέπειας σου δεν ανεβάζεις την σωστή φωτογραφία, περνώ το θάρρος να το κάνω εγώ.Ειναι από την συνάντηση ενός ""Γάτου""όπως εσύ (με όλο το θάρρος για τον χαρακτηρισμό μου στο πρόσωπο σου) απέναντι σε μια Κότα!!!
Αγαπητέ φίλε Admiral gr Επειδή λόγω του ήθους και της αξιοπρέπειας σου
ελευθερη δημοσιογραφια είναι να στριμωχνουν μονο τα στελεχοι του συριζα οι δημοσιογραφοι?
γιατι δεν κανουν το ιδιο και στα στελεχοι της νδ η του κιναλ?
ειδικα στο σκαι το φαινομενο ειρωνείας απέναντι στον συριζα είναι εμφανες από τους δημοσιογράφους.
επισης παραποιεισες το θεμα σχετικα με την β κορεα καμια σχεση το ένα με το άλλο.