Τραβηγμένο σενάριο
Ειδομεν. Βρωμικο παιχνιδι η πολιτικη
Τραβηγμένο σενάριο
η φωφη τον διωχνει για να 'ερθουν πισω' διαφοροι (ψηφοφοροι και στελεχη) που φυγανε μετα τη συγκυβερνηση. Πλανο ΓΑΠ.
το προβλημα ειναι οτι ο Μπενι, οσο εγωκεντρικος κι αν ειναι, ειναι απο τους λιγους αξιολογους που εχουν μεινει εκει μεσα, και σε σχεση με οσους εφυγαν προς ΣΥΡΙΖΑ ειναι περιπου πολιτικος γιγαντας.
Από πληροφορίες που εχω παντως,σε ενδεχόμενη κυβερνηση Κούλη,ο Τραμου θα εχει προνομιακή αντιμετώπιση... ;) ;)Οπως και να χει θα εχουν ενδιαφερον οι ερχομενες εκλογες.
Προς το παρον εχουμε ορφανους και περιπλανομενους τους:
Βενιζελο, Λεβεντη, Καρατζαφερη, Καμμενο, Τζημερο, Κωσταντοπουλου, Βαρουφακη
Από πληροφορίες που εχω παντως,σε ενδεχόμενη κυβερνηση Κούλη,ο Τραμου θα εχει προνομιακή αντιμετώπιση... ;) ;)
Α ρε π@υστη!Μου εχουν λειψει τα τρι-ΜΠΑΖΑ που εβαζες!!!και με κυβέρνηση Τσίπρα προνομιακή μεταχείριση έχω... money has no color or smell ;)
απλά οι του Τσίπρα είναι λίγο φτηνότεροι αλλά όχι τόσο αποτελεσματικοί
Α ρε π@υστη!Μου εχουν λειψει τα τρι-ΜΠΑΖΑ που εβαζες!!!
:thebigfinger:βάλε μια φωτό της χούφτας σου ρε
:thebigfinger:
Μονος του αποκλείεται..Ισως κανει καμια συμπραξη με Κρανιδιώτη?Καρατζαφέρη? Δεν ξερω..θα κατέβει ρε ο Καμμένος στις εκλογές ?
θα κατέβει ρε ο Καμμένος στις εκλογές ?
tramou εχεις ασχοληθει με p2p lending?
μπααα.... επενδύσεις μόνο στην ΜΟΥΝΑ-ΒΑΝΚ
Μου τα στελνει εμενα!Που επενδυεις τα περισσευαμενα;
Σε ακινητα προς ενοικιαση;
Που επενδυεις τα περισσευαμενα;
Σε ακινητα προς ενοικιαση;
ακίνητα δεν έχω (τουλάχιστον πολλά) πέρα από αυτά που χρησιμοποιώ..
έχω αναθέσει στην UBS τις επενδύσεις με ένα μέρος extra low risk ένα μέρος low risk ένα μέρος medium risk και ένα πολύ μικρό μέρος high risk επενδυτικά σχήματα... και δόξα τον Θεό δεν πάνε καθόλου άσχημα
αααα ναι είχα πάρει και στο ΧΑΑ πριν από κάτι μήνες περίπου 25 χιλιάρικα σε μετοχές τραπεζών και τώρα γίνανε μέσα σε πέντε μέρες 32... δευτέρα θα τα σπρώξω και θα καταθέσω πάλι στην μοΥΝΑ ΒΑΝΚ
Τι ετησια αποδοση εχει το χαρτοφυλακιο σου στην UBS?
πέρισυ είχε 7.83% στο σύνολο... όχι άσχημα...
πρόπερσι είχε 11.32% στο σύνολο... καθόλου άσχημα...
δεν είμαι επεκτατικός ούτε ρισκαδόρος...
ειπα να διωξει τους λοβερδους συχαμενους και σια και να βαλει μπροστα τα αξια στελεχη και τους νεους