AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
Εννοείται πάλι άκυρο.Και αμαρτίαν ουκ έχω.
για λυσε μου μια απορια σε παρακαλω
γιατι καποιος να χασει την ωρα του να παει να ψηφισει, επιλεγοντας ακυρο ?
Εννοείται πάλι άκυρο.Και αμαρτίαν ουκ έχω.
Γιατί έβαλες την ελληνική σημαία στο άβαταρ, αφού δεν είσαι έλληναςΤην δηλωση του παπανδρεου ποσταρω τρομπακη
Αυτα καταλαβες οτι ειπε τυπε?
τι να καταλαβει ρε τυπε ο κουλης εστω και προεεκλογικα είναι τραγικος.Γιατι εσυ οταν λεει θα κοψω τις συνταξεις και θα περασω τη δημοσια υγεια σε ιδιωτες αλλα θα πληρωνετε και το δημοσιο και τον ιδωτη εσυ τι καταλαβες?
Τι του εξηγεις του συριζαιου και συ????αρπαξε την πουτσα και εχει λαλησει...
Με εχει γαμησει στην φορολογια και στην 100% προκαταβολη φορου για την επομενη χρονια, και πηγε 3 μερες πριν τις εκλογες και εδωσε 300 ευρω στον 80χρονο πατερα μου!!!!!και θελει το μουνοπανο ο ζαν κλοντ βανταμ να ψηφισουμε το μουνοπανο τον τσιπρα...![]()
οποιος εχει περιουσια ακινητα καταθεσεις μετοχες κλπ καλα του εκανε και του εβαλε φορολογια δεν καταλαβα θα εχεις εσυ λεφτα και δεν θα πληρωσεις φορους?Τι του εξηγεις του συριζαιου και συ????αρπαξε την πουτσα και εχει λαλησει...
Με εχει γαμησει στην φορολογια και στην 100% προκαταβολη φορου για την επομενη χρονια, και πηγε 3 μερες πριν τις εκλογες και εδωσε 300 ευρω στον 80χρονο πατερα μου!!!!!και θελει το μουνοπανο ο ζαν κλοντ βανταμ να ψηφισουμε το μουνοπανο τον τσιπρα...![]()
να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ρε συ ραοπαυ...
την προκαταβόλα ο σύριζα την ξεκίνησε??????? ή όταν την πλήρωνες τότε δεν σε ένοιαζε?
ΗΤΑΝ προϊόν εμπνευσης από τους προηγούμενους χαινιδες-σαινιδες....
το γαμησι στην φορολογία το έφαγες από το 11-12 και μετά, και σταδιακά απ ολες τις κυβερνήσεις που περάσανε...
γιατί δε vogue-αγες τότε, ε?
ή μήπως έχεις - ή κάποιος οιποισδηποτε άλλος από δω μεσα- την ψευδαίσθηση ότι με την ΟΠΟΙΑ νεα κυβέρνηση από 8 ιουλίου θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η εμπλοκή σου (σας/μας) πουτσα-φορολογια-πουτσα ?
πάτε καλα ρε και τσακώνεστε και ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτά που σας σερβίρουν στη μάπα και προσπαθείτε να τα αναμεταδωσετε σαν επιχειρήματα για να πεισετε τους ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ σαν και εσάς, για την ορθοτητα της παράταξης σας...?
αααα....ξεχασα ! εεετσι θα πάμε μπροστά! α ναι!
οποιος εχει περιουσια ακινητα καταθεσεις μετοχες κλπ καλα του εκανε και του εβαλε φορολογια δεν καταλαβα θα εχεις εσυ λεφτα και δεν θα πληρωσεις φορους?
οι εχοντες πρεπει να πληρωνουν και αυτό δεν το εχει κανει μονο ο συριζα αλλα και τα δικα σας τα καπιταλιστικα καθεστώτα.εχω ζησει στην φιλαδελφεια και αν δεις τι φορολογια πληρωνει ο μεσος αμερικανος τοτε θα πεις αυτά που μας παιρνει ο συριζα είναι ψίχουλα.
εγω δεν ειπα να ψηφισεις συριζα ψηφισε κουλη για να εχω μια 4ετια αν αντεξει βεβαια να τρολαρω εσας τα τσιρακια.
Ο μπαρμπας μου ειναι 80 χρονων, παιρνει συνταξη 1050 ευρω και ο συριζα του εδωσε 3 μερες πριν τις εκλογες αλλα 358 ευρω!!!!οποιος εχει περιουσια ακινητα καταθεσεις μετοχες κλπ καλα του εκανε και του εβαλε φορολογια δεν καταλαβα θα εχεις εσυ λεφτα και δεν θα πληρωσεις φορους?
οι εχοντες πρεπει να πληρωνουν και αυτό δεν το εχει κανει μονο ο συριζα αλλα και τα δικα σας τα καπιταλιστικα καθεστώτα.εχω ζησει στην φιλαδελφεια και αν δεις τι φορολογια πληρωνει ο μεσος αμερικανος τοτε θα πεις αυτά που μας παιρνει ο συριζα είναι ψίχουλα.
εγω δεν ειπα να ψηφισεις συριζα ψηφισε κουλη για να εχω μια 4ετια αν αντεξει βεβαια να τρολαρω εσας τα τσιρακια.
αλλα μονο και μονο που ο κουλης δεν εταξε οτι θα μου κοψει τον ενφια ή θα μου σκισει τα μνημονια, ειναι αρκετος λογος για να τον ψηφισω αντι του μαυρογυαλουρου...
οι καλοι μας επιχειρηματιες που τους εχει γαμησει το κακο κρατος πηγαν το σουβλακι 2,50 απο 2,20 ακριβως την ιδια ημερα που ο ΦΠΑ πηγε απο 24 στο 13...οποιος εχει περιουσια ακινητα καταθεσεις μετοχες κλπ καλα του εκανε και του εβαλε φορολογια δεν καταλαβα θα εχεις εσυ λεφτα και δεν θα πληρωσεις φορους?
οποιος εχει περιουσια ακινητα καταθεσεις μετοχες κλπ καλα του εκανε και του εβαλε φορολογια δεν καταλαβα θα εχεις εσυ λεφτα και δεν θα πληρωσεις φορους?
Ο Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευση της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%
![]()
![]()
![]()
στην ελλαδα πολλοι απέφευγαν και αποφευγουν να πληρωνουν φορους.γιατί ρε μαλάκα για να αποκτήσει τα ακίνητα τις καταθέσεις τις μετοχές κλπ δεν πλήρωσε φόρους ?????
ενας που βγάζει 100 χιλιάρικα τον χρόνο του μένουν καθαρά στην τσέπη 43 χιλιάρικα τα άλλα είναι φόροι... και σε τρία χρόνια αγοράζει ένα ακίνητο 100 χιλιάρικα και πληρώνει για την αγορά του 3 χιλιάρικα φόρο και μια πεντακοσάρα ΕΝΦΙΑ...
θα εννοει στους μεγαλους ομιλους και τους εφοπλιστες τυπε :S :S :SΟ Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευση της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%
![]()
![]()
![]()
ρε τυπε που ζεις?Ρε μαλακα το προβλημα μου δεν ειναι η φορολογια!!!!
Το προβλημα μου ειναι οτι παιρνει την φορολογια μου και την δινει στον μπαρμπα μου!!!
Αν την επαιρνε και εκανε κανα εργο επενδυσης ή υποδομης, θα ημουν κομπλε..