καμια φωτογραφια ή βιντεο της γυναικας σου θα μας αναρτησεις;
Πας γυρευοντας;;;;
ασε γιατι μολις έφαγα και θα ξεράσω
καμια φωτογραφια ή βιντεο της γυναικας σου θα μας αναρτησεις;
τυπε ποσο κανει καινουργιο αυτο?To Nokia C7 είναι στις παρακατω φωτογραφιες καμια φωτογραφια ή βιντεο της γυναικας σου θα μας αναρτησεις;
τι καυλα ειναι αυτη!!!!!με ξαλαφρωσες απογευματιατικα
Δικε μου, εσυ τρως καλααφου ειδατε το κιμητο οριστε και ο κωλος της
οταν εισαι ετοιμος στειλε pm,με τους νιγηριανους δεν εχεις τιποτα;θελω να τραβιξω ενα βιντεο που την γαμαω απο τον κωλο και να σας το πουλησω
Τυπε το αγοραζω οσο οσοθελω να τραβιξω ενα βιντεο που την γαμαω απο τον κωλο και να σας το πουλησω
αφου ειδατε το κιμητο οριστε και ο κωλος της
στην σειρα σου μεγαλε,δηλωσα πρωτος,αντε μην γινουμε μαλλια-κουβαριαΤυπε το αγοραζω οσο οσο
Ωπα τυπε αραξε στα κυβικα σου εγω σκαω και 200 γιουρια για το βιντεο, κανεις καλυτερη προσφορα?στην σειρα σου μεγαλε,δηλωσα πρωτος,αντε μην γινουμε μαλλια-κουβαρια
μια 500αρα δινω και μια σουβλα κερασμενη στα βλαχικα(κοκορετσι)Ωπα τυπε αραξε στα κυβικα σου εγω σκαω και 200 γιουρια για το βιντεο, κανεις καλυτερη προσφορα?
μεσα ειμαι,χτες ο αερας μου εσκισε την τεντα στο ρετιρεκιλοτα δικια της φορεμενη αγοραζετε.
Δικε μου κανεις σκληρα παζαρια,δινω 1000 γιουρια και 2 κιλα ψιλοκομμενα ποδαρακια για πατσαμια 500αρα δινω και μια σουβλα κερασμενη στα βλαχικα(κοκορετσι)