You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώληση ακινήτων σε αλλοδαπούς λεφτάδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippokratis22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
δεν υπάρχει τέτοιο site φιλε μου. Μόνο μέσω μεσιτικού γραφείου κινουνται οι λεφτάδες. υπάρχει μια εξασφάλιση οτι πίσω από το ακινητο δεν κρυβονται απατεώνες αλλά διασφαλίζεσαι και εσύ οτι ο πελάτης θα είναι φερέγγυος.Παιδια μήμπως γνώριζετε κάποιο website ,στο οποίο μπορω να βάλω προς πώληση ακίνητα που εχω σε κάποιο νησί ; Ενα σπιτι κ ενα οικόπεδο ;
Δεν απευθύνεται η αγγελία σε ελληνες , διοτι ο ελληνας με τόσες οικονομικες κρίσεις που εχει περάσει , εχει χρηματα μονο για το
ΤΖΑΜΠΟ για το ΛΙΝΤΛ κ για free camping
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 206
Τι είναι oi boomers ;Η προσφορά στα ακίνητα στην Ελλάδα ξεπερνάει κατά πολύ τη ζήτηση και οι τιμές κρατιούνται καθαρά πάνω σε γαιδουρινό πείσμα. Και θα συνεχίζει να μεγαλώνει με τις αποχωρήσεις των boomers για 2χ1.
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 206
Όχι μεγαλύτερος από εσένα που θες να μάθεις που πουλάνε σπίτια μέσο του bourdela .
Άμα θες να μάθεις πήγαινε σε ένα μεσίτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανονικό η μουχλιασμένο
Μεγαλύτερος ηλίθιαΣ εισαι εαν νομίζεις οτι σε αυτο το site μιλάνε μονο για πουτανες
Εγω μια ερώτηση εκανα , κομπλεξικό σκουπιδι
Baby boomers. Γενιά του Πολυτεχνείου εδώ, όσοι γεννήθηκαν από το 1945 μέχρι 1965.Τι είναι oi boomers ;
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.765
- Πόντοι
- 2.816
Τύπε δεν μου δίνεις σημασία αλλά εγώ θα το ξαναπώ.. το νου σου μη τα κάνουν πλακάκια αγοραστής και μεσίτης...Μεγαλύτερος ηλίθιαΣ εισαι εαν νομίζεις οτι σε αυτο το site μιλάνε μονο για πουτανες
Εγω μια ερώτηση εκανα , κομπλεξικό σκουπιδι
Παιδια μήμπως γνώριζετε κάποιο website ,στο οποίο μπορω να βάλω προς πώληση ακίνητα που εχω σε κάποιο νησί ; Ενα σπιτι κ ενα οικόπεδο ;
Juwai | Where Asian and Chinese Buyers Find International Property
The #1 Asian and Chinese international property portal, offering exclusive access to an audience of high net worth Asian and Chinese looking to buy property overseas and Asia's largest proptech group and operator of real estate super-brands, Juwai and IQI Global. Our motto is: Empower Asians to...
list.juwai.com
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.744
- Πόντοι
- 3.246
σε ποιο νησί;Παιδια μήμπως γνώριζετε κάποιο website ,στο οποίο μπορω να βάλω προς πώληση ακίνητα που εχω σε κάποιο νησί ; Ενα σπιτι κ ενα οικόπεδο ;
Δεν απευθύνεται η αγγελία σε ελληνες , διοτι ο ελληνας με τόσες οικονομικες κρίσεις που εχει περάσει , εχει χρηματα μονο για το
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 206
Στο coffee islandσε ποιο νησί;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.744
- Πόντοι
- 3.246
τότε γνωρίζω μερικά σημείαΣτο coffee island
που μπορείς να το βάλεις... box, e-food, wolt μπαίνουν αρκετοί τουρίστες εκεί
Πιασμενη απο μεσητες αυτη η δουλεια εδω και πολλα χρονια αλλα στο κατω κατω αμα το δωσεις ακριβα αξιζει να δωσεις τα ποσοστα.Παιδια μήμπως γνώριζετε κάποιο website ,στο οποίο μπορω να βάλω προς πώληση ακίνητα που εχω σε κάποιο νησί ; Ενα σπιτι κ ενα οικόπεδο ;
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.251
- Πόντοι
- 456
Τύποι...μιας και μιλάμε για ακίνητα, πιστεύετε θα έρθει κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον (μέσα στα επόμενα 10 χρόνια πχ) που θα πέσουν οι τιμές όπως στο 2016-17 που έβρισκες ακίνητα σε ξεφτιλιστικες τιμές? Ή πέρασε ανεπιστρεπτί αυτή η ευκαιρία λόγω κινέζων κλπ?
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Δυσκολα. Μονο με νεα εθνικη κριση (χρεους, δημοσιονομικη, πολιτικη, νομισματικη κλπ), που ολοι απευχομαστε.Τύποι...μιας και μιλάμε για ακίνητα, πιστεύετε θα έρθει κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον (μέσα στα επόμενα 10 χρόνια πχ) που θα πέσουν οι τιμές όπως στο 2016-17 που έβρισκες ακίνητα σε ξεφτιλιστικες τιμές? Ή πέρασε ανεπιστρεπτί αυτή η ευκαιρία λόγω κινέζων κλπ?
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
ετσι πρεπει, να ειναι ακριβα
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.410
- Πόντοι
- 446
Απληστία στα μεγαλεία της. Σε όλη την Δύση έχουν φτάσει στο θεό οι τιμές ειδικά στις μεγάλες αστικές περιοχές.