Νέα

Πωλήσεις/Αγορές/Ανταλλαγές γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Χέστηκα τι λέει το e-bay...τα πουλάω όσο θέλω εγώ,και κατεβάζω τις τιμές όποτε το θελήσω......και ναι,όσο πιο παλιό είναι κάτι ανεβαίνει και η αξία του

ΥΣ. για το βελονάκι δεν υπάρχει πρόβλημα....χρησιμοποιείς οδοντογλυφίδα

Εν τάξει μεγάλε.
Πούλα το όσο θέλεις.
Δίνεις και πακέτο οδοντογλυφίδες μαζί?

Υ.Γ:
Έχω ένα παλιό σώβρακο, και το πουλάω 300Ε. Τόσο κάνει, γιατί είναι παλιό. Το λάστιχο δε δουλεύει καλά, αλλά βάζεις συνδετήρα και δεν υπάρχει πρόβλημα να σου πέσει. Θα το πάρεις?
Η θα περιμένεις να κατεβάσω την τιμή?

Επισκέπτης
Εν τάξει μεγάλε.
Πούλα το όσο θέλεις.
Δίνεις και πακέτο οδοντογλυφίδες μαζί?

Υ.Γ:
Έχω ένα παλιό σώβρακο, και το πουλάω 300Ε. Τόσο κάνει, γιατί είναι παλιό. Το λάστιχο δε δουλεύει καλά, αλλά βάζεις συνδετήρα και δεν υπάρχει πρόβλημα να σου πέσει. Θα το πάρεις?
Η θα περιμένεις να κατεβάσω την τιμή?

Ναι....οι οδοντογλυφίδες είναι δωρεάν....

ΥΣ. Δε φοράω σώβρακα..,...θέλω τα παπάρια μου να αερίζονται

Επισκέπτης
Έπειτα φαντάσου κάποιος να πουλάει ένα αυτοκίνητο δεκαετίας του 50......και ένα αυτοκίνητο που δεν είναι πάνω από 2 ετών.....ποιο έχει μεγαλύτερη αξία νομίζεις;;;; Το πρώτο που είναι ιστορικό κομμάτι και δεν κυκλοφοράει πλέον...ή το δεύτερο που μπορείς να το βρεις;;;;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Έπειτα φαντάσου κάποιος να πουλάει ένα αυτοκίνητο δεκαετίας του 50......και ένα αυτοκίνητο που δεν είναι πάνω από 2 ετών.....ποιο έχει μεγαλύτερη αξία νομίζεις;;;; Το πρώτο που είναι ιστορικό κομμάτι και δεν κυκλοφοράει πλέον...ή το δεύτερο που μπορείς να το βρεις;;;;

Εντάξει.
Μας έπεισες.
Σάλτα....

Επισκέπτης
Πωλείτε το παρακάτω νόμισμα για 50 € (1936)

g80.jpg

Επισκέπτης
Επίσης,πωλείται άλμπουμ της panini προ δεκαετίας,συμπληρωμένο,σε μέτρια κατάσταση.....50 €

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
γεια σας, πουλαω οθονη 19'' lg, ελαχιστα χρησιμοποιημενη 60 ευρω. playstation 2 με 2 χειριστηρια και 2 παιχνιδια 100 ευρω, περισσοτερα με πμ. ευχαριστω!

Επισκέπτης
γεια σας, πουλαω οθονη 19'' lg, ελαχιστα χρησιμοποιημενη 60 ευρω. playstation 2 με 2 χειριστηρια και 2 παιχνιδια 100 ευρω, περισσοτερα με πμ. ευχαριστω!

Πολύ λίγο ρε μαν.....το playstation 2 από μόνο του,πούλα το 150......τα χειρηστίρια 20 € έκαστο....και τα παιγνίδια......αν είναια υθεντικά 40 € το ένα....αν είναι κοπιές καν'το 10 €

Πάντως μιας και μου το θύμισες....έχω ακι γω αρκετές κοπιές από Playstation 1 & 2...πάω να ρίξω μια ματιά στα CD :rockon:

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Πολύ λίγο ρε μαν.....το playstation 2 από μόνο του,πούλα το 150......τα χειρηστίρια 20 € έκαστο....και τα παιγνίδια......αν είναια υθεντικά 40 € το ένα....αν είναι κοπιές καν'το 10 €

Πάντως μιας και μου το θύμισες....έχω ακι γω αρκετές κοπιές από Playstation 1 & 2...πάω να ρίξω μια ματιά στα CD :rockon:

φιλε τα δινω τοσο γιατι οι εποχεσ ειναι δυσκολεσ και γιατι αυτα τα εχω σπιτι μου και καθονται.. τελοσ παντων, τοσο τα δινω, ειναι σε πολυ καλη κατασταση γιατι εχουν χρησιμοποιηθει πολυ λιγο.

Επισκέπτης
φιλε τα δινω τοσο γιατι οι εποχεσ ειναι δυσκολεσ και γιατι αυτα τα εχω σπιτι μου και καθονται.. τελοσ παντων, τοσο τα δινω, ειναι σε πολυ καλη κατασταση γιατι εχουν χρησιμοποιηθει πολυ λιγο.

Όχι και τόοοοοσο δύσκολες....μη μιζεριάζουμε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Btw,βτήκα μερικά CD (ή σιντιά όπως τα λένε μερικοί :2funny:) που θέλω να πωλήσω,όλα αντιγραφές,10 € έκαστο:

Για Playtation 2:

Final Fantasy X
Virtua Fighter 4
Manhunt
Sly 2 Band of Thieves

Για Playstation 1:

Ape Escape
Tombi 2
Ready 2 Rumble

Και ίσως βρω και άλλα ύστερα.....αν πα΄ρετε όλο το πακέτο του 2,τότε το παίρνετε 30 €,και αν πάρετε όλο του 1,τότε το παίρνετε 25 €..σας γίνετε μια έκπτωση δηλαδή

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πουλάω αναπτήρα με διαφήμηση του lido palace. Τον πουλάω 100 ευρώ γιατί είχα ξύσει το αυτί μου με αυτόν όταν πήραμε το euro το 2004.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αβραμη αν θες κανουμε ανταλαγη.

Μου δινεις αυτα που λες
και παιρνεις τα αρχιδια μου!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι και τόοοοοσο δύσκολες....μη μιζεριάζουμε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Btw,βτήκα μερικά CD (ή σιντιά όπως τα λένε μερικοί :2funny:) που θέλω να πωλήσω,όλα αντιγραφές,10 € έκαστο:

Για Playtation 2:

Final Fantasy X
Virtua Fighter 4
Manhunt
Sly 2 Band of Thieves

Για Playstation 1:

Ape Escape
Tombi 2
Ready 2 Rumble

Και ίσως βρω και άλλα ύστερα.....αν πα΄ρετε όλο το πακέτο του 2,τότε το παίρνετε 30 €,και αν πάρετε όλο του 1,τότε το παίρνετε 25 €..σας γίνετε μια έκπτωση δηλαδή

ρε κελεπουρι με 5 ευρω μου γραφει ο αλλος 3 δισκακια
για πλευστευσον 2... στο τελος σε βλεπω να τα βαζεις στον κωλο σου
που ειναι και τσαμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε κελεπουρι με 5 ευρω μου γραφει ο αλλος 3 δισκακια
για πλευστευσον 2... στο τελος σε βλεπω να τα βαζεις στον κωλο σου
που ειναι και τσαμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από Πακιστανό τα αγοράζεις και κάνουν τόσο;;;;;

Και έπειτα αυτά που πουλάω είναι CD thς πλάκας και κάνουν ,όνο τόσο....αν σου πούλαγα το Gran Turismo το πρώτο....θα έκανε καμιά 100αρια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε παιδια, να ρωτησω κατι.
Εχει κανενας σας τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ settlers 3, fifa1997 και ΝΒΑ 2000 για υπολογιστη?

Επισκέπτης
αβραμη αν θες κανουμε ανταλαγη.

Μου δινεις αυτα που λες
και παιρνεις τα αρχιδια μου!

Σύμφωνοι....θα σου κάνω και ένα επιπλέον δώρο εσένα,επειδή σε συμπάθησα.....μια κουράδα του πρόπαπού μου,από το 1936......ενδιαφέρεσαι;;;; ;) ;) ;) ;) ;)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πωλείτε το παρακάτω νόμισμα για 50 € (1936)
g80.jpg

Λίρες Αγγλίας 0,99
(Ευρώ 1,20)
Το ίδιο νόμισμα.

Εσένα έπρεπε να βάλει ο Παπανδρέου πούστικε κιθάρε, να πουλήσεις τα λιμάνια στους κινέζουν και τον ΟΤΕ στους γερμανούς.

Η χώρα έχει χάσει κελεπούρι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ps2 μετεγχειρισμένο :grin: 50 ευρώ πιο ακριβό από το καινούριο :headbang:
αντιγραμμένα παιγνία 10 ευρώ το ένα  :headbang: που τα κατεβάζεις από τόρεντ τσάμπα και τα καις σε σιντάκι που κάνει 20 λεπτά

ρε παιδιά πάτε καλά γαμώ την πουτάνα μου.

σκεφτόμουνα να ρωτήσω κανέναν αν έχει psx να αγοράσω αλλά έτσι όπως πάτε θα το δίνεται καμιά 500αριά ευρώ επειδή είναι 15ετίας :headbang:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ρε παιδιά πάτε καλά γαμώ την πουτάνα μου.

Γενικώς καλά πάμε (οι περισσότεροι), αλλά υπάρχει ένας που νομίζει ότι εδώ έχει βρει βλάκες μαζεμένους σε οικονομική συσκευασία.

Ασ' τον να λέει ότι θέλει ο άθρωπας.

Σε λίγο θα βγει να μας πει ότι πουλάει και παλιές εφημερίδες -ευκαιρία- 5 ευρώ τη μία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom