Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
λαρισεϊκο καυλακι
μονο για ξεφτυλισμα ειναιλαρισεϊκο καυλακι
μονο για ξεφτυλισμα ειναι
Τυπε να την γαμησουμε θελουμε οχι να μας αναλυσει την θεωρια της σχετικοτητας :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΓια ηλίθια καλή είναι
Τυπε να την γαμησουμε θελουμε οχι να μας αναλυσει την θεωρια της σχετικοτητας :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Αδελφέ είσαι λάθος. Αν την ώρα που την γαμάς δεν αναλύεις και την θεωρία της σχετικότητας , δεν είναι καύλα....Τυπε να την γαμησουμε θελουμε οχι να μας αναλυσει την θεωρια της σχετικοτητας :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Τυπε ο μπονας δεν νομίζω να νταραβεριζοταν με καλυτερες..Ευτυχώς που δεν έχω κόρη να τη δω να γίνεται σαν τη συγκεκριμένη και σίγουρα ο μακαρίτης ο πατέρας της δεν θα χαιρόταν με αυτή την εικόνα.
Πλαστική στη μύτη, χείλια ροφός υαλουρονικό, φουλ στο τατουάζ (Rihanna αντιγραφή κάτω από το στήθος, ιερογλυφικά στα πλευρά και τους μηρούς με αμπελοφιλοσοφίες, μέχρι και χείλια στον κώλο σαν πορνοστάρ της δεκαετίας του 90’), μακρύ πουτανόνυχο. Όλα τα κλισέ μαζί σε ένα η τύπισσα, σκέτο καραγκιοζιλίκι.
Σωματάρα δεν λέω, αλλά δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά ούτε για αστείο.
Νομίζω πως η απουσία πατρικού προτύπου είναι εμφανής.