rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ωραιος θα επικοινωνησουμε για πιο λεπτομερεις μεσα στην εβδομαδα με πμ
άψογος
ωραιος θα επικοινωνησουμε για πιο λεπτομερεις μεσα στην εβδομαδα με πμ
Δεν με πιάνει ύπνος ούτε εμένα αρχοντόπουλο μετά από όλα αυτά τα καυλερά που γευτήκαμε....οργιαστικός διηδονισμός
...και είχα την παλαβή φαντασίωση να τις συνδυάσω...δεν ξέρω τι έγινε , μάλλον συνωμότησε το σύμπαν και οι 2 γυναίκες ήταν μπροστά μου καυλωμένες η μια με την άλλη και με καλούσαν στο ερωτικό τους παίγνιο...λείχαμε τους μαστούς της κάθε μιας , φιλάγαμε το αιδοίο της κάθε μιας , θωπεύαμε τους γλουτούς της κάθε μιας , φιλιομασταν και οι 3 , σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ...τα πολλά λόγια είναι φτώχια αλλά ήταν μια τελειότητα , τα υπόλοιπα τα κρατάω για μένα...!
πήρα και άλλον ένα χορο για ορεκτικό την μοντελοειδή Αναστασία και ύστερα εκτυλίχθηκαν τα όσα σας ανέφερα...
...ο δάσκαλος πήρε την Εβελίνα και μου μετέφερε ότι ήταν μια άκρως ηδονιστική εμπειρία ο χορός μαζί της , πράγμα το οποίο κατάλαβα εξ'αρχής γιατί υπήρχε χημεία μεταξύ τους...
Πολύ καλό το αφήγημα!
Οπότε τι τριο ηταν αν η μια δεν επαιζε με την αλλη??? θα μου πεις αν το δουμε και απο την αλλη πλευρα, με 30 ευρω θελεις και τριο ε δεν γινεται !
Εις ποιο οικο εμφανίζονται οι δυο κοπελες;