Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
στο ψυχιατρειο επειγοντως
Με Καντάφι Σαντάμ κτλ: παιδεία, υγεία, δουλειές, τάξη, ασφάλεια, ΦΑΓΑΚΙ και οι λαθροεποικοι υπο ελεγχο.
Με "αμερικανική δημοκρατία" : ISIS, σαρία (μπουργκες, αποκεφαλισμοι, μαστιγώματα στους απιστους) σκλαβοπάζαρα, εμφύλιοι, πείνα, δυστυχία, μετανάστευση, διαλυμένες χωρες χωρίς καμία υποδομή, καμια προοπτική για το μέλλον και ξένες κυβερνήσεις να κλέβουν το πλούτο της χωρας.
Δε σχολιάζω άλλο.
γιατι στις ΗΠΑ μενουν ανθρωποι σαν εσενα και η κυβερνηση εκλεχθηκε δημοκρατικα από τον λαο.
στην βαγδατη και στην καμπουλ μενουν φανατικοι που σε μισουν μονο και μονο επειδή δεν εισαι μουσουλμάνος και κυβερνουσαν θρησκόληπτοι και δικτατορες.
δεν καταλαβαίνεις τις διαφορες?
δικαίωμα να επεμβει εχει ο καθενας όταν αδικειται.
ο αμερικανος δεν σε αδικει, γιατι να χαιρεσαι αν παθει κακο?
ο μουσουλμάνος σε αδικει όταν ψελνει θανατο στους απιστους. εγω μπορω να παω στην νεα υορκη και να φωνάξω στον δρομο ότι είμαι αθεος. μπορουσα να το κανω αυτό στην καμπουλ? οι αφγανοι περιοριζαν την ελευθερια μου οι αμερικανοι όχι.
ποιες είναι οι νεες κατηγοριες πληθυσμου μεσα στις χωρες αυτές?
Oι Αμερικανοι προσφατα βομβάρδισαν (πέρυσι) και στην Συρια μετα από την διαπιστωση ότι ο Ασαντ έκανε χρηση χημικων όπλων.
Δεν ήταν όμως σε άδειο αεροδρόμιο; Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει.
οι μυστικες υπηρεσίες της αμερικης εχουν πολύ διαφθορα μεσα γιατι μπλέκονται πολλοι και με πολλα συμφεροντα.με λιγα λογια οι μυστικες υπηρεσίες είναι νομιμες μαφιες οι οποιες ελεγχουν το χρημα τα καρτελ το εμποριο τις χωρες κλπ.επισης για την εκμεταλευση πετρελαιου μιλησα πιο πριν πως γινεται η εκμεταλλευση όπως επισης για την οικοδομηση του ιρακ μετα τον πολεμο και αυτό το σεναριο απετυχε γιατι μετα από τοσα χρονια δεν υπαρχει οικοδομησει ακομα.Για αυτό και εγω αν με ρωτουσαν θα έπαιρνα θέση με τους Αμερικανους τυπε. Και στη τελική πιστευω ότι οι μυστικες υπηρεσίες ενεργοποιηθηκαν και ειπαν ότι εκει κάτω υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να εισβάλλετε πριν είναι πολύ αργά για ολους μας και στη τελική καθαριστε και την περιοχη μας συμφέρει να εκδημοκρατηθει και εμας και αυτους εκει και βεβαια μας συμφέρει να αρπάξουμε και μερικά πετρελαια για τον κοπο μας και να πουλήσουμε οπλα δεν διαφωνει κανεις σε αυτό γιατι δεν ξέρω τι κακο έχει να πουλάς οπλα σε κάποιον για να αντιμετωπισει τον εχθρο που θέλει να τον αφανισει (ο εχθρος). Μην ξεχνάμε ότι η τρομοκρατική ενεργεια στους διδυμους πυργους εγινε το 2001 και μετα ξεκινησε το Ιρακ και το Αφγανισταν να αποτελεί στοχο των Αμερικανων.
Πηγαν στην περιοχη τους να τους ξεπαστρέψουν , σε περιοχές οπου βασιλευε η δικτατορια και ηταν μητέρες τρομοκρατών. Βεβαια για να δεχτει κάποιος το παραπανω σαν επιχειρημα θα πρέπει να μην πιστευει ότι ακομα και την επιθεση της 11ης σεπτεμβριου την σχεδιασαν οι Αμερικανοι.
Πως είναι δυνατον κάποιος να σχεδιάσει μια επιθεση μέσα στην ιδια του την χωρα και να δεχτει να σκοτωθούν ακομα και δικοι του άνθρωποι. Γιατι μη μου πεις ότι κάποιος που θα σχεδιαζε κάτι τέτοιο δεν θα έλεγε την επομενη κιολας σε 5-10 δικους του "Μην πάτε στους διδυμους την τάδε μέρα..." αυτοι μετα θα το έλεγαν σε άλλους 10 και κάποια στιγμη ένας από αυτους θα έσπαγε και θα το έλεγε στον τύπο. Εστω σαν σκάνδαλο θα έβγαινε.
η εκλογη του τραμπ τυπε είναι η σφραγιδα στο τι επικρατει στις ηπα.ο τραμπ ηταν κατά των ξενων κατά μουσουλμάνων κατά του ελευθερου εμποριου κατά της κινας κατά του ομπαμα care κατά των μαυρων κατά των ομοφυλοφιλων κλπ και οι αμερικανοι των ψηφισαν.δεν σε προβληματιζει το γεγονος της εκλογης του τραμπ ότι οι ηπα εχουν εσωτερικα προβλήματα και ιδιως κοινονικα παρα οικονομικα?οι ηπα υποστηριζαν τους μουτζαχεντιν το 1980 γιατι τοτε μεγαλύτερος κίνδυνος ηταν ο κομμουνισμος που απαγορευε κάθε άλλη αποψη στον μισο πλανητη και ηλεγχε πυρηνικα οπλα.
σημερα μεγαλύτερος κίνδυνος είναι το ισλαμ των μουτζαχεντιν οποτε πολύ σωστα βομβαρδιζαν τους πρωην συμμαχους τους στο αφγανισταν.
βγαλε τις αριστερες παρωπιδες.
οι εκλογες στις ηπα με τις διαιρεμενες περιφερειες είναι 1000 φορες πιο ελευθερες από την κουβα που απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ Πχ ιδεολογια
τους εχουν ταξει κρατος στους κουρδους εδώ και 20 χρονια και ακομα τιποτα.οι κουρδοι είναι τα θυματα.τους βαζουν οι αμερικανοι να πολεμανε και στο τελος τους αφηνουν μπακουρια.τοτε με το πολεμο στο ιρακ οι κουρδοι δεν πολεμησαν και περασαν οι αμερικανοι ανενόχλητοι από τα βορειαHταν εγκαταστάσεις που ειχαν μέσα τέτοια όπλα. Οι ΗΠΑ είναι υπερ των Κουρδων στην περιοχή της Συριας και θέλουν να φτιαξουν ένα ανεξάρτητο κράτος. Είναι ισως η πιο δικαιη προταση που έχω ακουσει τον τελευταιο καιρο.
Για αυτό τι έχουν να πουν οσοι κατηγορουν τους Αμερικανους; ουτε με αυτό πειθονται ότι θέλουν να σταθεροποιήσουν την περιοχη;
αν γινει κουρδικο κρατος τοτε οι τουρκοι θα κανουν πολεμο μεχρι να το παρουν δεν θα αφησουν να υπαρχει κουρδικο κρατος διπλα τους.τοτε που οι αμερικανοι πηραν το ιρακ θα μπορουσαν καλιστα να τους αφησουν να κανουν κρατος αλλα δεν το εκαναν.
τωρα ο τραμπ τους εταξε κρατος για να πολεμησουν τους τζιχαντιστες και πες ότι τους διωχνουν τους τζιχαντιστες μετα θα ερθουν οι τουρκοι οποτε παλι θα παραπονιουνται εδώ στην ελλαδα ότι ερχονται προσφυγες με ότι ρατσιστικο υπαρχει.
οσο ρεμαλια είναι οι αμερικανοι άλλο τοσο είναι και οι τουρκοι.Και τι μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι Τουρκοι ρε τυπε δε πα να γαμηθουν; πολύ πολύ εγω αν ήμουν Κουρδος αξιωματούχος θα έλεγα στους Αμερικάνους πείτε μου τι θέλετε για να τους ισοπεδώσετε να τους κοπει η φορα και να αποκτησουμε και εμεις το κράτος μας.
Οι Τουρκοι θα μας πουν από που θα φτιάξουμε κράτος. Οι Τουρκοι στο κράτους τους δεν έχουν καμια δουλειά να βοβμαρδισουν ξένο κράτος εκτος συνορων.
Δεν εχω καταλαβει όμως εσυ εισαι υπέρ των Τουρκων. Ξεχνάς τι μας κάνουν στο Αιγαιο δε πα να βουλιάξουνε; μακαρι να τους ριξουν μερικές φάπες οι Αμερικανοι πάω και εγωνα καταταγω αμα λάχει στο πλευρο των ΑΑμερικανων.
γαμω το τουρκαλιο και τον σουλτάνο.![]()