pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ολιγορείτε να προσφέρετε στην κομμούνα;;;
Το σόϊ κομμουνιστης είστε;;;
παλευω να τον φερω ελλαδιτσα τυπε οχι να μεταναστευω
Ολιγορείτε να προσφέρετε στην κομμούνα;;;
Παλεύετε μέσα από το Bou πέφτοντας την σε όποια μπαζόλα τύχει και μπει;
Κομμουνιστης απο τα Lidl.Ολιγορείτε να προσφέρετε στην κομμούνα;;;
Tύπε τι να κανει κι αυτος, την μονη ομορφη εδω μεσα προλαβα και την αρπαξα εγωΠαλεύετε μέσα από το Bou πέφτοντας την σε όποια μπαζόλα τύχει και μπει;
Tύπε τι να κανει κι αυτος, την μονη ομορφη εδω μεσα προλαβα και την αρπαξα εγω
τυπε σε πια μπαζολα λες
εγω μονο σε ωραια κοριτσια
Δεν την ξερω την συγκεκριμενη αλλά ποσο καλυτερη να ειναι απο την αλλη?Αρπάξατε την Κουαρντίν;![]()
Δεν την ξερω την συγκεκριμενη αλλά ποσο καλυτερη να ειναι απο την αλλη?
Α δεν τρελαινομαι για τα αθλετικ, το γνωριζετε.Εντελώς διαφορετικός τύπος γυναίκας. Αθλέτικ σωματότυπος με αρκετά ευειδές πρόσωπο.
... κουφαλεςςςς δυτικοι!!! Σας ξορκισα![]()
Και τις κατασκευαστικές. Ξέρω σιδερά που είναι εκεί και βγάζει δεκαχιλιαρα.τυπε από τα πετρελαια και τα οπλα υπολογισες ποσα παραπανω έβγαλαν;![]()
ποια σιδερα και ποια πετρελαια?Και τις κατασκευαστικές. Ξέρω σιδερά που είναι εκεί και βγάζει δεκαχιλιαρα.
η αμερικη ως χωρα εχει ξεχωρισει τα ιδιωτικα με τα δημοσια.π.χ λες οι κατασκευαστικες αυτές είναι καθαρα ιδιωτικες εταιρειες καμια σχεση δεν εχουν με το αμερικανικο κρατος αλλα το αμερικανικο κρατος τι κανει για να εχει εσοδα φορολογει ολες τις ιδιωτικες εταιρειες που είναι αμερικανικες και που είναι μεχρι και στο εξωτερικο.με λιγα λογια το αμερικανικο δημοσιο εχει εσοδα από τη φορολογηση των ιδιωτικων εταιρειων επιχειρήσεων κλπ....Και τις κατασκευαστικές. Ξέρω σιδερά που είναι εκεί και βγάζει δεκαχιλιαρα.
ποιες κατηγοριες πληθυσμου?που η αμερικη εχει γεμισει ολο κινεζους ινδους κλπ...Σχετικά με τους παγκόσμιους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ , μου φαίνεται προφανές ότι γίνονται προκειμένου να δημιουργείται "χώρος" για νέες υποδομές και νέες κατηγορίες πληθυσμού . Συνήθως τις μπίζνες τις αναλαμβάνουν οι φίλοι του Κίσιγκερ.Και ως προς τον πληθυσμό , οι ΗΠΑ έχουν ήδη διαθέσιμο DNA οποιασδήποτε χώρας , ώστε να "εμποτίσουν" τις προσβαλλόμενες χώρες.
Πχ το Βιετνάμ . Σήμερα οι ΗΠΑ κάνουν μπίζνες μαζί του , προφανώς με απογόνους Αμερικανών και όχι με γηγενείς Ασιάτες.