bekatsas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 198
- Πόντοι
- 281
Aν ρωτάς εμένα συγκεκριμενα θα σου πω ότι είμαι υπέρ της επέμβασης των Αμερικάνων σε χώρες που μαστιζονται από δικτατοριες και υποφέρει ο κοσμος. Η επέμβαση και η εγκαθιδρυση μιας φιλοαμερικανικής κυβέρνησης θα ευνοήσει περισσοτερο τους πολίτες. Οι ισχυρές δυνάμεις του κοσμου έχουν τον λογο να κάνουν μια τέτοια επέμβαση. Άσχετα όμως από αυτό αυτές οι επεμβάσεις έχουν σκοπο να πλήξουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις στον τόπο τους. Στο Ιράκ υπάρχουν οι Σουνιτες ηταν Υπέρ του Σαντάμ Χουεϊν και ίδρυσαν το Ισλαμικό κράτος που σε ολο το κοσμο προκαλεί τρομοκρατικά κτυπήματα και μπορει να σκοτωθούν και άνθρωποι ακομα και Έλληνες που δεν φταινε.
Οποτε ναι είμαι υπερ στο να τους αφανισουν εντελώς από τον πλανήτη ολους αυτους. Με ισχυρη και συντριπτική ισχύ και πολεμική δύναμη.
Οι κακοι δικτατορες ειναι κατασκευασμένα αφηγήματα παραπληροφόρησης. Σε όσες χώρες έκαναν επέμβαση οχι μονο επανέφεραν δημοκρατία αλλά έφεραν γενική καταστροφή, ανελευθερια και χαος. Παράδειγμα Ιρακ που εφεραν χιλιάδες θανάτους πείνα εμφυλίους και φυσικά τις κατάλληλες συνθήκες να δημιουργηθεί ο ISIS για τον οποιο οχι μόνο είναι υπεύθυνοι που δημιούργησαν τις συνθήκες να αναπτυχθεί αλλά τον στήριξαν και απευθείας με όπλα, πληροφορίες και εκπαίδευση.
Αλλλ παράδειγμα η Λιβύη οπου εγινε και γενικο μπαχαλο και εκει.
Πρέπει να σταματήσεις να επηρεάζεσαι απο τη προπαγάνδα και να βλέπεις τη πραγματικότητα. Οι Αμερικάνοι χεσμενους έχουν τους λαους και τη δημοκρατία, το μονο που τους ενδιαφέρει είναι η παγκόσμια κυριαρχία και οι τοπικοί άρχοντες που δε σκύβουν το κεφάλι αυτόματα ειναι για αυτούς στόχος. Θα αρχίζουν τη προπαγάνδα για το ποσο αντιδημοκρατικού τύπου διακυβέρνηση κάνουν ώστε μελλοντικά να δικαιολογούν τους πολέμους παγκόσμιας επιρροής που κανουν.