Νέα

«Πόλεμο» στην πορνεία κηρύσσει η Γαλλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BackTrack
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Το θεμα της πορνειας ,ειναι πρωτα απ'όλα ζήτημα που πρεπει να απαντήσουν οι ιδιες οι πορνες .
Θελουν να ειναι πορνες ?

Οχι, θελουν να παντρευτουν ενα πλουσιο ,ωραιο ,μορφωμενο ,καλο συζυγο .

Ουτε εμεις θελουμε να παμε στις πορνες .Θελουμε μια πανεμορφη ,τεχνιτρα στο σεξ ,πλουσια ,μορφωμενη ,νεα ,πανεξυπνη γκομενα ,με τελειο χαρακτηρα ,που να μας αγαπα και να μας κανει ολα τα χατηρια !

Μονο που στην πραξη δεν γινονται αυτα ,γι'αυτο υπαρχει η πορνεια ,οπως υπαρχουν και οι καθαριστριες .Αν πηγαινες σε ενα εστιατοριο να φας ,και μετα σε υποχρεωναν να καθαρισεις τις τουαλετες αν τις επισκεφθεις ,δεν θα υπηρχαν καθαριστριες .

Αφου η κοινωνια δεχεται μια γυναικα να ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΚΑΤΑ σε τουαλετες για 600 ευρω τον μηνα ,πως δεν δεχεται να κανει η γυναικα πληρωμενο σεξ για 6000 το μηνα ,τα δεκαπλασια  ?

Αν εδιναν σε μια πορνη 6000 το μηνα για να καθαριζει ΤΑ ΣΚΑΤΑ από τις τουαλετες .θα το προτιμουσε από το να κάνει πληρωμενο σεξ με το ιδιο ποσο , 6000 το μηνα ?

Οι αποκλειστικες νοσοκομες που καθαριζουν τους ασθενεις απο τα κατουρα ,τα σκατα ,τις μυξες ,νοιωθουν το βρωμικο χνωτο του ασθενη ,τρωνε στη μαπα τη μιζερια του νοσοκομειου ,
το κανουν αυτοΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ή ... με "ελευθερη επιλογή " ?

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αυτοί τεκμαίρουν πως η τέλεση του επαγγέλματος της πορνείας γίνεται αναγκαστικά και όχι ελεύθερα και συναινετικά.

Δε μου λες Σαρουμαν. Υπεράσπιζες την αστικό νομικό πολιτισμό στο άλλο θρεντ, του τεκμηρίου της αθωότητας και της μη απόδοσης ευθυνών πριν τη δίκη.

Εδώ γιατί τεκμαίρεται πως μια συγκεκριμένη δραστηριότητα γίνεται αναγκαστικά? Δλδ πως και απο που προκύπτει ότι τελείται εξαναγκασμός, trafficking κλπ? Δε πρέπει να υπαρξει το αυτονόητο δλδ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΗ? Η να πιαστεί το αδίκημα επ'αυτοφόρω? Ώστε στη συνέχεια να αποδοθεί μια συγκεκριμένη κατηγορία?

Γιατί αν τεκμαίρεται πως υπάρχει εξαναγκασμός, αυτονόητο είναι πως ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ! Ποιος... είναι αυτός? ο... κανένας?

Αν κάποιος είναι, τότε γιατί δε κάνουν το απλούστερο? Να τον πιάσουν και να τον τιμωρήσουν όπως του αξίζει? Και να καταστείλουν τα κυκλώματα trafficking?

Διαφορετικά το να θεωραίται αξιωματικά δεδομένο πως η εξάσκηση της πορνείας είναι trafficking και εξαναγκασμός δεν είναι παραλογισμός?

Εδώ είπα πως η πορνεία στην Ελλάδα αποτελεί τεράστιο μέσο φοροδιαφυγής. Αλλά και στο γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο, με τον τρόπο που ασκείται είναι λανθασμένος.
Φυσικά και δεν πρέπει να ποινικοποιηθεί η πορνεία, αλλά να τελείται μέσα σε ένα καθαρό νομικό πλαίσιο όπως όλα τα επαγγελματα.

Τουλάχιστον 10-20% των ενήλικων γυναικών πέφτουν θύματα σεξουαλικής επίθεσης, ενώ παρόμοια θεωρούνται τα ποσοστά για τη σεξουαλική κακοποίηση κατά την παιδική ηλικία. Στα μισά περίπου περιστατικά σωματικής κακοποίησης συνυπάρχει και σεξουαλική κακοποίηση, ενώ μόνο ένα στα δέκα θύματα βιασμού αναφέρουν σε κάποιον το γεγονός (1).

Πηγη: Γιωτάκος Ο. «Σεξουαλική Βία». Στο «Ψυχιατροδικαστική», Επιμ Δουζένης Α, Λύκουρας Λ, Εκδόσεις Πασχαλίδης, 2008, σελ 98-111.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εδώ είπα πως η πορνεία στην Ελλάδα αποτελεί τεράστιο μέσο φοροδιαφυγής. Αλλά και στο γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο, με τον τρόπο που ασκείται είναι λανθασμένος.
Φυσικά και δεν πρέπει να ποινικοποιηθεί η πορνεία, αλλά να τελείται μέσα σε ένα καθαρό νομικό πλαίσιο όπως όλα τα επαγγελματα.

Τουλάχιστον 10-20% των ενήλικων γυναικών πέφτουν θύματα σεξουαλικής επίθεσης, ενώ παρόμοια θεωρούνται τα ποσοστά για τη σεξουαλική κακοποίηση κατά την παιδική ηλικία. Στα μισά περίπου περιστατικά σωματικής κακοποίησης συνυπάρχει και σεξουαλική κακοποίηση, ενώ μόνο ένα στα δέκα θύματα βιασμού αναφέρουν σε κάποιον το γεγονός (1).

Πηγη: Γιωτάκος Ο. «Σεξουαλική Βία». Στο «Ψυχιατροδικαστική», Επιμ Δουζένης Α, Λύκουρας Λ, Εκδόσεις Πασχαλίδης, 2008, σελ 98-111.

Το ζήτημα της φοροδιαφυγής είναι άλλο καπέλο που δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο πεδίο της πορνείας, αλλά με τον τρόπο που δρα και λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός και η διοίκηση. Ευκολότατα μπορεί να επιλυθεί, δίχως η καθεαυτό πορνεία να αλλάξει καθόλου.

Για το άλλο ζήτημα δεν το κατάλαβες καλά. Όταν κάνεις μια συγκριτική παράθεση στατιστικών και λες πως ένας συγκεκριμένος παράγοντας επιφέρει στατιστικό σφαλμα ( προς ποια κατεύθυνση?) πρέπει να δικαιολογήσεις γιατί στο ένα πράγμα που μετράς, τη μία χώρα πχ το σφάλμα επιδρά και στην άλλη όχι. Θέλω να πω πως γιατί πχ στις χώρες με χαμηλά ποσοστά αποκρύπτουν το γεγονός και δε το κάνουν στη Σουηδία και έτσι εμφανίζεται ως υψηλό?
Δε μπορούμε να δεχτούμε πως η απόκρυψη γίνεται ΠΑΝΤΟΥ, άρα πάλι στη Σουηδία το ποσοστό είναι υψηλότερο?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Διαφορετικά το να θεωραίται αξιωματικά δεδομένο πως η εξάσκηση της πορνείας είναι trafficking και εξαναγκασμός δεν είναι παραλογισμός?

Σε πληροφορω πως ο ΝΟΜΟΣ στη Σουηδια ,λεει οτι η πορνεια ειναι εξ ορισμου "καταναγκαστικη " !!
Δηλαδη ,οι γυναικες που καθαριζουν τουαλετες ,η σαν αποκλειστικες νοσοκόμες τρωνε ολη τη βρωμια και τη μιζερια του νοσοκομειου ,δεν το κανουν καταναγκαστικα ,επειδη εχουν αναγκη τα χρηματα ?
Οι σκουπιδιαρηδες από "ελευθερη επιλογή " εγιναν σκουπιδιαρηδες ?

Απο αναγκη κανουν πορνεια οι γυναικες ,μονο που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !
Οταν απαγορευτουν οι καθαριστριες για τις τουαλετες και οι σκουπιδιαρηδες και οι αποκλειστικες νοσοκομες κτλ ,τοτε να απαγορευσουν την πορνεια.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
author=sarouman link=topic=135883.msg3340680#msg3340680 date=1323304780]
μόνο ένα στα δέκα θύματα βιασμού αναφέρουν σε κάποιον το γεγονός

πώς το ξέρουν, από τη στιγμή που τα περιστατικά δεν αναφέρονται;

εγώ δεν διαφωνώ ότι υπάρχει πρόβλημα βίας, αλλά τα στατιστικά είναι μαλακείες, όπως έλεγε και ο τουειν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σε πληροφορω πως ο ΝΟΜΟΣ στη Σουηδια ,λεει οτι η πορνεια ειναι εξ ορισμου "καταναγκαστικη " !!
Δηλαδη ,οι γυναικες που καθαριζουν τουαλετες ,η σαν αποκλειστικες νοσοκόμες τρωνε ολη τη βρωμια και τη μιζερια του νοσοκομειου ,δεν το κανουν καταναγκαστικα ,επειδη εχουν αναγκη τα χρηματα ?

Απο αναγκη κανουν πορνεια οι γυναικες ,μονο που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !
Οταν απαγορευτουν οι καθαριστριες για τις τουαλετες και οι σκουπιδιαρηδες και οι αποκλειστικες νοσοκομες κτλ ,τοτε να απαγορευσουν την πορνεια.

Καταναγκαστικό από ποιον? Γιατί δε πιάνουν τον καταναγκάζοντα? Τέσπα το νομικό αυτό τερατούργημα γεννάει τα αποτελέσματά του. Οι βιασμοί εκτοξεύονται.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

οι σκουπιδιάρηδες στις πλούσιες χώρες βγάζουν πολλά λεφτά. μιλάμε για 5.500 δολάρια το μήνα, στο μοντρεάλ, για παράδειγμα. μια μικρή παρένθεση.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το ζήτημα της φοροδιαφυγής είναι άλλο καπέλο που δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο πεδίο της πορνείας, αλλά με τον τρόπο που δρα και λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός και η διοίκηση. Ευκολότατα μπορεί να επιλυθεί, δίχως η καθεαυτό πορνεία να αλλάξει καθόλου.

Για το άλλο ζήτημα δεν το κατάλαβες καλά. Όταν κάνεις μια συγκριτική παράθεση στατιστικών και λες πως ένας συγκεκριμένος παράγοντας επιφέρει στατιστικό σφαλμα ( προς ποια κατεύθυνση?) πρέπει να δικαιολογήσεις γιατί στο ένα πράγμα που μετράς, τη μία χώρα πχ το σφάλμα επιδρά και στην άλλη όχι. Θέλω να πω πως γιατί πχ στις χώρες με χαμηλά ποσοστά αποκρύπτουν το γεγονός και δε το κάνουν στη Σουηδία και έτσι εμφανίζεται ως υψηλό?
Δε μπορούμε να δεχτούμε πως η απόκρυψη γίνεται ΠΑΝΤΟΥ, άρα πάλι στη Σουηδία το ποσοστό είναι υψηλότερο?

Πρώτα απ'όλα δεν υπάρχουν πολλές στατιστικές μελέτες, αξιόπιστες, που να τεκμηριώνουν αυτά τα ποσοστά. Οι περισσότερες είναι παλιές (αυτή η αναφορά που σου παραθέτω στηρίζεται σε βιβλιογραφία του 1994).
Δεύτερον δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν γίνεται απόκρυψη ποσοστού στη Σουηδία.. ξέρω για την Ελλάδα να σου πω, από στόμα καθηγητού Ψυχιατροδικαστικής, πως τα περισσότερα περιστατικά ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δεν καταγράφονται γιατί δεν αναφέρονται!
Από προσωπική μου εμπειρία, ασθενείς μου στο ιστορικό αναφέρουν περιστατικά σεξ.κακοποίησης κάποια στιγμη της ζωής του, αλλά δεν είναι καταγγελθέντα! Από επιλογή τους!

Πάντως γενικά η σεξουαλική κακοποίηση δεν μπορεί να καταγραφεί σωστά! Για την Ελλάδα σου μιλάω που έχω εμπειρία (έστω μικρη)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Chevalier Fidele και sarouman , πεφτετε στην παγιδα ,να χρησιμοποιειτε την προσεγγιση των "φωστηρων " που κανουν politically correct αναλυση της πορνειας .
Και αναφερετε στατιστικες για βιασμους κτλ
Αυτα ειναι σωστα ,αλλα δευτερευοντα .

Το πρωταρχικο ειναι το δικαιωμα μιας γυναικας να χρησιμοποιει οπως θελει το σωμα της ,χωρις να κανει κακο σε άλλους .

Η πορνη χρησιμοποιει το σωμα της για να βγαλει λεφτα .ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
Ειναι δικαιωμα της .
Με ποιο δικαιωμα οι κομπλεξικες γεροντοκορες ,βουλευτινες ,απαγορευουν το δικαιωμα που εχει μια γυναικα να χρησιμοποιει οπως θελει ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ?

Η καταπιεση αυτη ειναι του ιδιου τυπου ,με την απαγορευση του αυνανισμου απο την χριστιανικη θρησκεια .Ο χειροτερος φασισμος .
Ο φασισμος της αγαμητης σκατογεροντοκορης και του κομπλεξικου μαλακα που τρωει παντοφλα απο την γυναικα του .

Μην αφηνετε αυτα τα σκουληκια να σας κυβερνουν !

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καταναγκαστικό από ποιον?  Τέσπα το νομικό αυτό τερατούργημα γεννάει τα αποτελέσματά του.
κάποιοι δεν περνάνε καλά. μπαίνουν στην πολιτική και κεντούν θεωρίες για να εξασφαλίσουν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα περνάει καλά. και έτσι έχουμε αυτά τα φαινόμενα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Καταναγκαστικό από ποιον? Γιατί δε πιάνουν τον καταναγκάζοντα? Τέσπα το νομικό αυτό τερατούργημα γεννάει τα αποτελέσματά του. Οι βιασμοί εκτοξεύονται.

Ψαξε στο ιντερνετ και διαβασε το κειμενο του Σουηδικου νομου ,και θα παθεις πλακα !
Θεωρει οτι η πορνεια ειναι εξ ορισμου καταναγκαστικη !

Μα τοτε ,με το σκεπτικο αυτο , και καθε μορφης εργασια ειναι καταναγκαστικη !

Για τα λεφτα εργαζεται κανεις .

αν του εδιναν αμοιβη ,χωρις να δουλευει ,ποιος θα πηγαινε στη δουλεια του ?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Chevalier Fidele και sarouman , πεφτετε στην παγιδα ,να χρησιμοποιειτε την προσεγγιση των "φωστηρων " που κανουν politically correct αναλυση της πορνειας .

Το πρωταρχικο ειναι το δικαιωμα μιας γυναικας να χρησιμοποιει οπως θελει το σωμα της ,χωρις να κανει κακο σε άλλους .

Ειναι δικαιωμα της .
Με ποιο δικαιωμα οι κομπλεξικες γεροντοκορες ,βουλευτινες ,απαγορευουν το δικαιωμα που εχει μια γυναικα να χρησιμοποιει οπως θελει ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ?

Η καταπιεση αυτη ειναι του ιδιου τυπου ,με την απαγορευση του αυνανισμου απο την χριστιανικη θρησκεια .Ο χειροτερος φασισμος .
Ο φασισμος της αγαμητης σκατογεροντοκορης και του κομπλεξικου μαλακα που τρωει παντοφλα απο την γυναικα του .

<<σκουλήκια ξεραμένα μέσα στα βιβλία>>.
-νίτσε-

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πρώτα απ'όλα δεν υπάρχουν πολλές στατιστικές μελέτες, αξιόπιστες, που να τεκμηριώνουν αυτά τα ποσοστά. Οι περισσότερες είναι παλιές (αυτή η αναφορά που σου παραθέτω στηρίζεται σε βιβλιογραφία του 1994).
Δεύτερον δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν γίνεται απόκρυψη ποσοστού στη Σουηδία.. ξέρω για την Ελλάδα να σου πω, από στόμα καθηγητού Ψυχιατροδικαστικής, πως τα περισσότερα περιστατικά ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δεν καταγράφονται γιατί δεν αναφέρονται!
Από προσωπική μου εμπειρία, ασθενείς μου στο ιστορικό αναφέρουν περιστατικά σεξ.κακοποίησης κάποια στιγμη της ζωής του, αλλά δεν είναι καταγγελθέντα! Από επιλογή τους!

Πάντως γενικά η σεξουαλική κακοποίηση δεν μπορεί να καταγραφεί σωστά! Για την Ελλάδα σου μιλάω που έχω εμπειρία (έστω μικρη)

Ωστόσο δεν αντιστρέφεται το συμπέρασμα πως στην Σουηδία είναι πλασματικά υψηλότερο το ποσοστό βιασμών. Και εκεί προφανώς αποκρύπτονται ?

Στο κάτω κάτω δεν έκανα αντιπαράθεση με την Ελλάδα αλλά με τη Γερμανία και την Ολλανδία.

Και αν στην Αίγυπτο δεν αναφέρονται, γιατί στο Λεσότο αναφέρονται όλοι?

Η ουσία είναι πως ένας τέτοιος νόμος είναι παράλογος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Ειναι δικαιωμα της .

To παμε είναι μια παράλογη ρύθμιση. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
κάποιοι δεν περνάνε καλά. μπαίνουν στην πολιτική και κεντούν θεωρίες για να εξασφαλίσουν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα περνάει καλά. και έτσι έχουμε αυτά τα φαινόμενα.

ΑΚΡΙΒΩΣ !

Οι πολιτικοι στην εποχη μας ,ειναι οι ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ πολιτικοι ολων των εποχων .
Διοτι δεν υπαρχει πολεμος ,και δεν κυβερνουν οι πιο δυνατοι-ικανοι ,αλλα τα χειροτερα κομπλεξικα σκουληκια ,λογω της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ των περισσοτερων εξαιτιας της χαλαρωσης απο την ανυπαρξια πολεμου και σχετικης ευημεριας .

Δεν μου αρεσει ο πολεμος ,αλλα ουτε αυτη η αδιαφορια για τα κοινα που επικρατει ,και ετσι μας κυβερνανε κομπλεξικα σκουληκια .

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θεωρει οτι η πορνεια ειναι εξ ορισμου καταναγκαστικη !

<<εξ ορισμού καταναγκαστική.>>

νεοελληνική μετάφραση - δεν μου αρέσει όταν άλλες γυναίκες πλουτίζουν όντας πόρνες. δεν μού αρέσει όταν οι άντρες έχουν σεξουαλικές επαφές μ' αυτές. άρα, έχω το δικαίωμα να απαγορεύσω το φαινόμενο, δημιουργώντας τον τεχνητό όρο <<εξ ορισμου καταναγκαστικη>>.

η πορνεία και ο βιασμός αποτελούν δύο διαφορετικά θέματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το θέμα είναι μηπως διασταλτικά το ερμηνεύουν το καταναγκαστικα. Πως το ανθρώπινο σώμα δε πρεπει να γίνεται αντικείμενο εργασίας. Ή ότι τεκμαίρεται πως είναι από trafficking?

Αν είναι απο trafficking τότε είναι λάθος η όλη προσέγγιση. Γιατί πρέπει όντως να ερευνηθεί και να τεκμηριωθεί κάθε τέτοια περίπτωση ξεχωριστά. Είναι σα να λέμε πως όλοι οι μετανάστες είναι εγκληματίες, άρα τους πετάμε έξω.

Αν ερμηνευεται με τον πρώτο τρόπο, τότε ποιος μπορεί να απαγορεψει σε μια γυναίκα ποτε και πως θα κάνει σεξ με έναν άντρα? Αν αυτή θέλει να κάνει σεξ με πολλούς άντρες, γιατί αυτό να απαγορεύεται? Και αν θέλει κάποιος να της δόσει χρήματα, επίσης γιατί να απαγορεύεται?

Αν εγώ δόσω χρήματα σε ένα φίλο μου απαγορεύεται ? Αν δόσω σε μια γυναίκα για να κάνω σεξ μαζί της γιατί να απαγορεύεται? Νομίζω εδώ μπαίνει μια μεσαιωνικού τύπου αντίληψη που θεωρούν το σεξ καθεαυτό ως κάτι το κακο και διαβολικό που πρέπει να εκριζωθεί από την κοινωνία.

Οι ίδιες κοινωνίες εγκρίνουν το ομοφυλοφιλικό σεξ, είναι ανεκτικές σε βιαστές και παιδόφιλους αλλά τιμωρούν το συναινετικό σεξ ετεροφυλόφυλων ενηλίκων!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Συμφωνώ μια γυναίκα, πρέπει να αυτοδιαθέτει το σώμα  της όπως θέλει, και να αμοιβεται για τις υπηρεσίες της..
Ομως ξέρουμε πολύ καλα, πως η πλειοψηφία των εκδιδόμενων γυναικών είναι αδήλωτες και επιπλέον οι περισσότεροι οίκοι ανοχής δεν πληρούν τα κριτήρια λειτουργίας (και ασε τα υγειονομικά κριτήρια..αυτά πάνε στο διάολο..).
Φυσικά αυτά πάντα τα λέμε εδώ..αλλά τίποτα δε γίνεται... Απλά μας ενδιαφέρει η απρόσκοπτη συνέχιση της παρούσης κατάστασης..
Ναι να λειτουργούν τα μπουρδέλα, να υπάρχει πορνεία...αλλά αν δεν υπάρχει το ξεκάθαρο πλαισιο που είπα παραπάνω...δεν μπορει να τεκμηριωθεί αν υπάρχει εξαναγκασμός ή όχι!
Εγώ σε αυτό διαφωνω  και επιμένω!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
<<σκουλίκια ξεραμένα μέσα στα βιβλία>>.
-νίτσε-

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προϊοντα της αδιαφοριας .

Αν δεν υπηρχε αδιαφορια στον κοσμο ,θα μας κυβερνουσαν αυτοι οι πολιτικοι ?

Οχι βεβαια !

Ειαναι σαν την τις πολυκατοικιες .

Οταν ημουν μικρος και μεναμε σε μια πολυκατοικια που οι κατοικοι δουλευανε σκληρα ,στις συνελευσεις ερχοντουσαν ολοι και ψηφιζαν τον καλυτερο για διαχειριστη .
Τωρα μενω σε μια πολ/κια με αστους ,αδιαφορους ,και απο τα 62 διαμερισματα ερχονται στη συνελευση ΜΟΝΟ 15 ! Και βγαινει διαχειριστης αυτος που θελει να τα "κονομησει " !

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ! Αυτο ειναι η αιτια που μας κυβερνανε οι κομπλεξικοι .

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΑΚΡΙΒΩΣ !

αυτη η αδιαφορια για τα κοινα που επικρατει ,και ετσι μας κυβερνανε κομπλεξικα σκουληκια .

αυτοί που κυβερνούν το λένε non-involvement. δηλαδή το αντίθετο από αυτό που εννοούσαν οι αρχαίοι έλληνες με τον όρο <<πολίτης>>.

χόλυγουντ, δημοσιοκάφρους, λαηδη γκα γκα. αυτά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom