Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δε πειράζει, φίλε.Τωρα για τα εισαγωγικά που λες δε το πολυκατάλαβα.
ειχαν σφυροδρέπανα και εινόνες του λενιν και του παρετουλη [size=10pt]σταλιν και του κροποτκιν[/size]. Ο καθένας αναλογα με την ψυχουλα του εχει τα δικα του γουστα.
Γενικώς η πιστη σε κατι οταν δίνεις εναν αγώνα ειναι σημαντικότατο και βασικό, σου φτιαχνει το φρόνημα. Καλα κανουν κι εχουν εικονες, βοηθάνε κι αυτες για ενα αποτέλεσμα που μας ωφελεί ολους.
O Τζιουκασβίλι με τον Κροπότκιν , μου λες που κολλάνε ???
... αν θες βέβαια ...
Τον πατερουλη τον ειχαν οι κουμουνιστες και κυριως Σοβιετικοι πιλοτοι, στον ισπανικο εμφυλιο και τον κροποτκιν τον ειχαν καποιοι αναρχικοι χειριστες στον ισπανικο εμφυλιο. Δεν ειπα οτι μπορει να ειχαν σχεση μεταξυ τους ή οχι οι 2 αντρες. Αλλο ηταν το σημείο μου.
Ναι, κάποιοι αναρχικοι πιλότοι, crν νομιζω λεγαν την οργανωση τους, ειχαν τον κροποτκιν στα αεροπλανα τους.
Οπως κι αν εκδηλώνεται η πίστη του καθενώς, απο τη στιγμη που δεν αφορά και δεν επηρεάζει κάποιον αλλον δε πέφτει λόγος σε κανέναν. καλα κανουν τα παιδια και εχουν εικόνες, ετσι γουσταρουν , ετσι κάνουν. Αλλα παιδια σε αλλη χωρα ειχαν σφυροδρέπανα και εινόνες του λενιν και του παρετουλη σταλιν και του κροποτκιν. Ο καθένας αναλογα με την ψυχουλα του εχει τα δικα του γουστα.
Γενικώς η πιστη σε κατι οταν δίνεις εναν αγώνα ειναι σημαντικότατο και βασικό, σου φτιαχνει το φρόνημα. Καλα κανουν κι εχουν εικονες, βοηθάνε κι αυτες για ενα αποτέλεσμα που μας ωφελεί ολους.
Σ.ΕΞ.?Εγώ δλδ που στο Mercede το τζιπάκι, ήθελα να έχω μία φωτό της Beyonce (Λόγω κωλάρας...όχι λόγω ταλέντου) γιατί με είχαν τρελάνει στις Σ.ΕΞ.?
Σ.ΕΞ.?
Στερήσεις ΕΞόδου...
Δεν έχει κανείς να ποστάρει κανά λεξικό με φανταρίστικη αργκό;