Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Φυσικά σε αυτα τα ντοκυμαντερ οι Αμερικανοί παρουσιάζουν περισσότερο τις αερομαχίες στις οποίες διέπρεψαν.

Επισκέπτης
ειχαν σφυροδρέπανα και εινόνες του λενιν και του παρετουλη [size=10pt]σταλιν και του κροποτκιν[/size]. Ο καθένας αναλογα με την ψυχουλα του εχει τα δικα του γουστα.
Γενικώς η πιστη σε κατι οταν δίνεις εναν αγώνα ειναι σημαντικότατο και βασικό, σου φτιαχνει το φρόνημα. Καλα κανουν κι εχουν εικονες, βοηθάνε κι αυτες για ενα αποτέλεσμα που μας ωφελεί ολους.

O Τζιουκασβίλι με τον Κροπότκιν , μου λες που κολλάνε ???

... αν θες βέβαια ...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
O Τζιουκασβίλι με τον Κροπότκιν , μου λες που κολλάνε ???

... αν θες βέβαια ...

Τον πατερουλη τον ειχαν οι κουμουνιστες και κυριως Σοβιετικοι πιλοτοι, στον ισπανικο εμφυλιο και τον κροποτκιν τον ειχαν καποιοι αναρχικοι χειριστες στον ισπανικο εμφυλιο. Δεν ειπα οτι μπορει να ειχαν σχεση μεταξυ τους ή οχι οι 2 αντρες. Αλλο ηταν το σημείο μου.

Επισκέπτης
Τον πατερουλη τον ειχαν οι κουμουνιστες και κυριως Σοβιετικοι πιλοτοι, στον ισπανικο εμφυλιο και τον κροποτκιν τον ειχαν καποιοι αναρχικοι χειριστες στον ισπανικο εμφυλιο. Δεν ειπα οτι μπορει να ειχαν σχεση μεταξυ τους ή οχι οι 2 αντρες. Αλλο ηταν το σημείο μου.

Ολόσωστος !  :thumbsup:

Αυτό ακριβώς ήθελα να διαχωριστεί !

... τώρα βέβαια , το ότι μπορεί να είχαν εικονίτσα του Πιότρ , Ισπανοί χειριστές , να σου πω την αλήθεια , πρώτη φορά τ'ακούω !

... μάλλον πρέπει να ενημερωθώ σύντομα, από τ'αρχεία του στρατηγού Ντουρούττι !

Κατάλαβα εξαρχής , ποιό ήταν το σημείο σου , απλώς ήθελα να διαχωριστεί το δικό μου !

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ναι, κάποιοι αναρχικοι πιλότοι, crν νομιζω λεγαν την οργανωση τους, ειχαν τον κροποτκιν στα αεροπλανα τους.

Χαμός πανω απ το Ανόι!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
H 2ετής (τότε) Ίκαρος (Ι) Άννα Μαρία Τερζάκη που ήταν η 1η γυναίκα που εισήχθη στο τμήμα ιπταμένων της ΣΙ to 2003, σε preflight check στο Cessna T-41D της Σχολής. Παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να ολκληρώσει επιτυχώς το δύσκολο πρόγραμμα σπουδών και απορρίφθηκε από το τμήμα ιπταμένων, κάνοντας έτσι την www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22651.msg912929#msg912929]Ιωάννα Χρυσαυγή[/url] την πρώτη γυναίκα χειριστή μαχητικού της ΠΑ μας. Σχετικά με την τελευταία, κάνοντας κλικ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22651.msg912929#msg912929]ΕΔΩ[/url].

gpilot.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
:dancing: :dancing:

Συνημμένα

• fire.jpg
    fire.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 24

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οπως κι αν εκδηλώνεται η πίστη του καθενώς, απο τη στιγμη που δεν αφορά και δεν επηρεάζει κάποιον αλλον δε πέφτει λόγος σε κανέναν. καλα κανουν τα παιδια και εχουν εικόνες, ετσι γουσταρουν , ετσι κάνουν. Αλλα παιδια σε αλλη χωρα ειχαν σφυροδρέπανα και εινόνες του λενιν και του παρετουλη σταλιν και του κροποτκιν. Ο καθένας αναλογα με την ψυχουλα του εχει τα δικα του γουστα.
Γενικώς η πιστη σε κατι οταν δίνεις εναν αγώνα ειναι σημαντικότατο και βασικό, σου φτιαχνει το φρόνημα. Καλα κανουν κι εχουν εικονες, βοηθάνε κι αυτες για ενα αποτέλεσμα που μας ωφελεί ολους.

Εγώ δλδ που στο Mercede το τζιπάκι, ήθελα να έχω μία φωτό της Beyonce (Λόγω κωλάρας...όχι λόγω ταλέντου) γιατί με είχαν τρελάνει στις Σ.ΕΞ.?

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τρελή ομορφιά όλες οι πιλοτίνες όμως !!!!!!  μπλιαχ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στερήσεις ΕΞόδου...

Δεν έχει κανείς να ποστάρει κανά λεξικό με φανταρίστικη αργκό;

Μπορέλλι.....

(παίχτης Παναθηναϊκού, προκύπτει από την λέξη "μπορεί", δλδ "μπορεί και να γίνει", δλδ....ποτέ!)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom