δημητρη τωρα ειδα το ποστ σου!!!Μακάρι να έχεις δίκιο ...
Είδες όμως που πάλι στηριζόμαστε σε άλλους και όχι στις πλάτες μας ?
δεν υπαρχει καμια χωρα που να στηριζετε μονο στις πλατες της!!!ακομα και οι ηπα στηριζονται σε πλατες!!
δημητρη τωρα ειδα το ποστ σου!!!Μακάρι να έχεις δίκιο ...
Είδες όμως που πάλι στηριζόμαστε σε άλλους και όχι στις πλάτες μας ?
Καλά,οι Αλβανοί ονειρεύονται την Ήπειρο...Τα Σκόπια,είτε έμμεσα είτε άμεσα θα τα πάρουν.Θέμα χρόνου είναι.Όσον αφορά τους Τούρκους,αν είχαν σκοπό να εμπλακούν σε πόλεμο θα τον έκαναν.Πάντως στα Ίμια δεν μπορούμε να πάμε.Γεωτρήσεις για πετρέλαιο στο Αιγαίο,δεν μπορούμε να κάνουμε,επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ δεν μπορούμε να κάνουμε.Αναίμακτες επιτυχίες τους είναι.Αν ήμασταν ικανοί θα τους λέγαμε "αϊ σιχτίρ" και θα κάναμε αυτά που προβλέπει το διεθνές δίκαιο...Από την άλλη,ένας πόλεμος ή ακόμα και μια σοβαρή κριση,θα κατέρρεε την Ελληνική Οικονομία.Και δεν το θέλει καμιά κυβέρνηση αυτό.Οπότε...
Και ποιός θα πολεμίσει ???Αρα κακως φοβόμαστε, επρεπε να καναμε οτι θελαμε και να ειμασταν ετοιμοι για πολεμο.
Και ποιός θα πολεμίσει ???
Ο Παπακαλιάτης ... και οι κάθε Παπακαλιάτηδες ...?
Και ποιός θα πολεμίσει ???
Ο Παπακαλιάτης ... και οι κάθε Παπακαλιάτηδες ...?
Εγω διαφωνω μεχρι κεραίας. Εχει αποδειχθεί στην πράξη οτι οταν οι τουρκοι βρισκουν αποφασισμένο αντίπαλο κανουν πισω και κιοτεύουν. Παράδειγμα κρίση Μαρτίου 1987. Εδω μια Κύπρος που ειναι κουστουλια αγνοεί τις απειλες των βρωμιάρηδων και εκανε διεθνη διαγωνισμο για τα πετρέλαια κι εμεις φοβόμαστε? Ουτε η οικονομία μας θα καταρεύσει αν γινει κριση ή πολεμος. Πρωτα θα καταρεύσει η δικη τους και μετα απο κανα 2μηνο η δικη μας. Αρα κακως φοβόμαστε, επρεπε να καναμε οτι θελαμε και να ειμασταν ετοιμοι για πολεμο
Με το φόβο να γίνω βαρετός, αλλα και το θάρρος της γνώμης μου, θα ήθελα να εκφράσω την υποστήριξή μου στα παιδιά που πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν και τιμούν την πατρίδα, και τη ντροπή μου που τους (μας) κυβερνάνε ένα μάτσο ανίκανοι πίθικοι
Η Ελληνική οικονομία είναι φίλε μου επάνω σε γυάλινα πόδια
Έχεις μείνει πολύ πίσω.7% είναι ο πληθωρισμός στην Τουρκία.Αλλά μη βλέπεις τι θα πάθουν αυτοί,αλλά τι θα πάθει η Ελλάδα.Ενω η τουρκικη στεκετε σε ατσαλενια ποδια με 800 % πληθωρισμο,το 65% αναλφαβητισμο κλπ κλπ κλπ.Μαλακιες....
Το 1987 η Ελλάδα είχε υπέρτερο ναυτικό και σε ποιότητα και σε ποσότητα.Και η αεροπορία ήταν σε καλό επίπεδο.Οι Τούρκοι υστερούσαν.Φιλε ποτε δεν ειχαμε υπεροπλια εμεις,ουτε αυτοι...Υπο το πρισμα του ποσο χωρο εχουμε να υπερασπιστουμε εμεις και ποσο αυτοι,και ποσο ειναι ο πληθυσμος εκατερωθεν,βγαινουν οι συσχετισμοι...
Παντως να ξερεις οτι το εμψυχο "υλικο" ειναι αυτο που κανει την διαφορα και το δογμα χρησης των υλικων....
Αυτοι το οποιο εμψυχο και αψυχο υλικο τους το χρησιμοποιουν οπως μπορουν αναλογως του(επιθετικου...) δογματος τους..
Εμεις το εμψυχο και αψυχο υλικο μας το χρησιμοποιουμε αναλογως του δογματος μας(αμυντικως...)
και καταφερνουμε να μην διεκδικουμε τιποτα..Κουμπαροι γαρ...