TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
τυπε σε λιγο θα ζηταν και καθαρες πετσετες,σαπουνι και παντοφλες :S
τυπε σε λιγο θα ζηταν και καθαρες πετσετες,σαπουνι και παντοφλες :S
εγραψεςτυπε σε λιγο θα ζηταν και καθαρες πετσετες,σαπουνι και παντοφλες :S
ποσα θα σκασεις?Θα το παρω εγω!
Κανα διακοσαρι παει η θελουν πιο πολλα;Και θα το ανοιξω χοτελποσα θα σκασεις?
ειναι και φρεσκοβαμμενο ετοιμο,ψοφας να γινεις επιχειρηματιας ε? θα συνεργαστουμε?Κανα διακοσαρι παει η θελουν πιο πολλα;Και θα το ανοιξω χοτελ
Λεω να το σκεφτουμε.ειναι και φρεσκοβαμμενο ετοιμο,ψοφας να γινεις επιχειρηματιας ε? θα συνεργαστουμε?
ειναι μεγαλειο το οποιο πρεπει να ξαναλειτουργησει,αλλος ενας πορνοναος αδυσωπητης βρωμικης ηδονηςΛεω να το σκεφτουμε.
τυπε βλεπω τριχοπτωση στο αβαταρ σουειναι μεγαλειο το οποιο πρεπει να ξαναλειτουργησει,αλλος ενας πορνοναος αδυσωπητης βρωμικης ηδονης
ειναι ενα απο τα σημαδια της εβενινης ηδονηςτυπε βλεπω τριχοπτωση στο αβαταρ σου
α ρε papadop αφου το ξερεις οτι εχω αδυναμιεςσουκερα μπας και ψαχνεσαι να το στησεις απο την αρχη το ξενοδοχειακι;;;
ειναι ενα απο τα σημαδια της εβενινης ηδονης
Οχι το SERAPIS νομίζω κάποιος παλιός πουστης θεός ήταν ελκων τη καταγωγή από τους πολύ παλιούς Ισπανους . Καί πάλι δεν είμαι τόσο σίγουρος . Που στο διάολο το κόλησα? Νάσε καλά .SERAPIS το ονομα σου στο προφιλ προερχεται απο απο τον θεο Οσιρι?
εχουν υποβαθμισει το κεντρο τυπε :-πως τολμησαν και κλεισανε ολους αυτους τους ναους της βρωμικης ηδονης
δεν ειχα παει ποτε τυπεapolyte αυτο το προλαβες καθολου?