Νέα

Πωλείται σπαστό ποδήλατο MBM SAFARI 20".

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anakasioths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Anakasioths

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
με 200 ευρω περνω καλυτερο φιλε και οχι μεταχειρισμενο!

Sorry που θα στο πώ φίλε μου, αλλά με 200 δεν παίρνεις καλύτερο..(Γενικά για ένα αξιοπρεπές και αξιόπιστο ποδήλατο που να πληροί την πιό στοιχειώδη προϋπόθεση - σκελετός και εξαρτήματα αλουμινίου, θέλεις τουλάχιστον γύρω στα 300 ευρώ.) Και μιλάμε για κατηγορία σπαστών, που οι τιμές ξεκινάνε απο ~350 ευρώ. Γνωρίζω πολύ καλά από ποδήλατα, ούτε να κοροϊδέψω κανέναν προσπαθώ, ούτε να βγάλω κέρδος από κάτι που δεν αξίζει.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
επειδή τώρα τα ποδήλατα είναι μόδα και η βενζίνη ανεβαίνει στα υψη, ανοιγει και ο καιρός
οι ποδηλατάδες ζητάνε όσα τους λείπουν!! και μαζί με αυτούς και αυτοί που πουλάνε μεταχειρισμένα ποδήλατα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
με 200 ευρω περνω καλυτερο φιλε και οχι μεταχειρισμενο!
Ομολογησε οτι κανεις πλακα τυπε....

Με 280-300 ευρω παιρνεις καινουργιο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ και αν δεν ξερεις τι θα πει σιδερενιο πηγαινε μια βολτα 8-10 χιλιομετρα με τετοιο και δοκιμασε και με αλουμινενιο και μετα ελα να μου πεις.....
Αλουμινενιο σωστο ποδηλατο παιρνεις με 450 ευρω και πανω και ανεβαινεις αναλογα το τι εχεις

Ενα σωστο ποδηλατο και ξεκουραστο στον χειρισμο (οδηγικη συμπεριφορα) ξεκιναει απο 600 και πανω....

Σπαστο ποδηλατο στην πιο απλη μορφη του αλουμινενιο δεν εχω δει πουθενα κατω απο 400 ευρω !!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom