You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ SONY XPERIA ME ΕΓΓΥΗΣΗ !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geopsimos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Με 50€ ακόμη,παίρνεις καινούριο.... ;) ;)
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Με 50€ ακόμη,παίρνεις καινούριο.... ;) ;)
γειά σου ρε McLein με την έρευνα αγοράς
με 70 και πάνω αγοράζεις... αλλά για πάρε τηλ να ρωτήσεις υπάρχει... ξέρεις ότι τα μισά που βαζουνε όταν πάρεις τηλ σου λένε δεν υπάρχει....και στην τελική το κινητό μου είναι άψογο και με εγγύησή...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε βαζελινη εχεις ?με 70 και πάνω αγοράζεις... αλλά για πάρε τηλ να ρωτήσεις υπάρχει... ξέρεις ότι τα μισά που βαζουνε όταν πάρεις τηλ σου λένε δεν υπάρχει....και στην τελική το κινητό μου είναι άψογο και με εγγύησή...
Επισκέπτης
με 70 και πάνω αγοράζεις... αλλά για πάρε τηλ να ρωτήσεις υπάρχει... ξέρεις ότι τα μισά που βαζουνε όταν πάρεις τηλ σου λένε δεν υπάρχει....και στην τελική το κινητό μου είναι άψογο και με εγγύησή...
εσύ πουλάς...κι εγώ προτείνω εναλλακτικές...!
*δεν σε ρώτησα να μου πεις για το στοκ των αποθηκών.
**σου έδειξα τις τιμές...τώρα για τα 70€,δεν ξερω που τα ειδες...γιατί όπως το θετεις κ 500€ παίζει να το βρεις...
***το κινητό σου δεν αμφιβαλλω οτι ειναι άψογο κ οτι έχει εγγύηση...το δεδομένο είναι ένα...: ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ...το οποιο σημαινει...απο υγρασία...μέχρι τούμπες...κ αν θες σου βγαζω κι αλλα προβληματακια...αλλά κ χωρίς προβλήματα...είναι 2ο χέρι...κ με το που το εβγαλες απ'το κουτι έχασε ένα 20% - 30% της τιμής..
Καλές πωλήσεις !
Επισκέπτης
και όταν βάζεις αγγελίες...να βάζεις την ίδια τιμή...ΠΑΝΤΟΥ...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......... !!!!!!!!και όταν βάζεις αγγελίες...να βάζεις την ίδια τιμή...ΠΑΝΤΟΥ...
εχει και τηλεφωνο. παρτε να τον βρισετε !!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε ναι ρε φιλε εδω 10 ευρω πανω....στα φιλαρακια σου;και όταν βάζεις αγγελίες...να βάζεις την ίδια τιμή...ΠΑΝΤΟΥ...
Επισκέπτης
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..και όταν βάζεις αγγελίες...να βάζεις την ίδια τιμή...ΠΑΝΤΟΥ...
ετσι ΓΑΜΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ..
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
και όταν βάζεις αγγελίες...να βάζεις την ίδια τιμή...ΠΑΝΤΟΥ...
ο μαλάκας, ο κλέφτης και ο geopsimos στη πρώτη αγγελία χαίροντε.
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Τελικα πρεπει να εισαι πολυ κομπλεξικος...Ασε που δεν ξερεις να πεις τιποτα αλλο.αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ετσι ΓΑΜΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ..
Τελικα πρεπει να εισαι πολυ κομπλεξικος...Ασε που δεν ξερεις να πεις τιποτα αλλο.
μήπως είναι ΠΟΥΣΤΑΚΙ και επιζητεί να τον γαμίσουνε
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τον γάμησες τώρα...πάνω που θα σου έλεγε στο τηλ. πως για σένα στο αφήνει 240...χαχαχαχαχκαι όταν βάζεις αγγελίες...να βάζεις την ίδια τιμή...ΠΑΝΤΟΥ...
ρε για το bou θα έπρεπε να το δίνει μισοτιμής...τόσες πληοφορίες που έχει πάρει και δεν έχει δώσει καμία!!
Επισκέπτης
McLein ο φοβος και ο τρομος των αγγελιων,ο τιμωρός αυτων που θελουν να πουλήσουν την πραμάτεια τους,ο βασιλιάς της ερευνας! ποιος ανεμος και μαλακιες...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποσα γιδια να κανει αυτο το εξπιρια;
mauromatakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ας τα γιδια μου κατω ρεε!! μαγκα παντως αμα θεσ να κανεις ανταλαγη με μια προβατινα εδω ειμαιποσα γιδια να κανει αυτο το εξπιρια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις