Νέα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ SONY XPERIA ME ΕΓΓΥΗΣΗ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geopsimos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geopsimos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
SONY ERICSSON ΧPeria Χ1, στο κουτί του, 8GB, όλα τα αξεσουάρ, σε άριστη κατάσταση, αγρατσούνιστο, με υπόλοιπο εγγύησης 1 χρόνο και 5 μήνες, δεκτος καθε ελεγχος, τιμή 250 ευρώ .....

OP
OP
G

geopsimos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με 70 και πάνω αγοράζεις... αλλά για πάρε τηλ να ρωτήσεις υπάρχει... ξέρεις ότι τα μισά που βαζουνε όταν πάρεις τηλ σου λένε δεν υπάρχει....και στην τελική το κινητό μου είναι άψογο και με εγγύησή...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
McLein ο φοβος και ο τρομος των αγγελιων,ο τιμωρός αυτων που θελουν να πουλήσουν την πραμάτεια τους,ο βασιλιάς της ερευνας! ποιος ανεμος και μαλακιες... :rockon:

OP
OP
G

geopsimos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με 70 και πάνω αγοράζεις... αλλά για πάρε τηλ να ρωτήσεις υπάρχει... ξέρεις ότι τα μισά που βαζουνε όταν πάρεις τηλ σου λένε δεν υπάρχει....και στην τελική το κινητό μου είναι άψογο και με εγγύησή...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε βαζελινη εχεις ?

OP
OP
G

geopsimos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οποίος ενδιαφέρετε μπορεί να του κάνει σε άλλους όχι...

Επισκέπτης

εσύ πουλάς...κι εγώ προτείνω εναλλακτικές...!

*δεν σε ρώτησα να μου πεις για το στοκ των αποθηκών.
**σου έδειξα τις τιμές...τώρα για τα 70€,δεν ξερω που τα ειδες...γιατί όπως το θετεις κ 500€ παίζει να το βρεις...
***το κινητό σου δεν αμφιβαλλω οτι ειναι άψογο κ οτι έχει εγγύηση...το δεδομένο είναι ένα...: ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ...το οποιο σημαινει...απο υγρασία...μέχρι τούμπες...κ αν θες σου βγαζω κι αλλα προβληματακια...αλλά κ χωρίς προβλήματα...είναι 2ο χέρι...κ με το που το εβγαλες απ'το κουτι έχασε ένα 20% - 30% της τιμής..

Καλές πωλήσεις !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και όταν βάζεις αγγελίες...να βάζεις την ίδια τιμή...ΠΑΝΤΟΥ...

τον γάμησες τώρα...πάνω που θα σου έλεγε στο τηλ. πως για σένα στο αφήνει 240...χαχαχαχαχ

ρε για το bou θα έπρεπε να το δίνει μισοτιμής...τόσες πληοφορίες που έχει πάρει και δεν έχει δώσει καμία!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom