Νέα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ PS3 + ASSASIN CREED BLACK FLAG+GRAND THIEF AUTO V

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εβαλα παντου αγγελια.Και εδω που ειτε καμμενοι και αγαμητοι οπως εσυ.γιατι δεν δικαιολογητε να βριζεις ετσι ανεξελεχτα χωρις να με ξερεις....Δεν γαμας καθολου τυπε ε?χαχαχα..Ρουφα κ εσυ ΚΑΙ περαστικα...... :birdman:
γαμαω ρε μαλακα αλλα 200 ρε πουστη μας δουλευεις αντε γαμησου πες αληθεια ,ποια πρων και παπαριες μας λες, για το καλο σου ;)

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
γαμαω ρε μαλακα αλλα 200 ρε πουστη μας δουλευεις αντε γαμησου πες αληθεια ,ποια πρων και παπαριες μας λες, για το καλο σου ;)
Για το καλο μου?χαχαχαχα αντε βρε βλαχαδερο....Εγω ειπα τι μαγκια εκανα..... αν δεν με πιστευεις μπορω να ζησω και χωρις αυτο.Πιστψε με...Ναι σιγουρα γαμας καμια κατσικα ι κανενα προβατο..Πες την αληθεια απο επαρχια δεν εισαι μωρη γουρουνα?

Επισκέπτης
Για το καλο μου?χαχαχαχα αντε βρε βλαχαδερο....Εγω ειπα τι μαγκια εκανα..... αν δεν με πιστευεις μπορω να ζησω και χωρις αυτο.Πιστψε με...Ναι σιγουρα γαμας καμια κατσικα ι κανενα προβατο..Πες την αληθεια απο επαρχια δεν εισαι μωρη γουρουνα?
τι χρωμα στριγκακι φορας

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
ελα ρε πουστη τωρα εκαλη να σε γαμησω  :fuck1:
Εκαλη?Εκει μενεις μωρη βλαχαροδοφλωρουμπα?Ρουφα μωρη παλιομπεντουγια το καυλι μου που θα ερθω στου διαολου την μανα τα πλακωθω με μπασταρδοφλωρο. :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom