Επισκέπτης
ωραιος..Χαχαχαχαχ....Με πιασατεεεεεε!!! ναι εχω...
μου αρεσει αλλα δεν ξερω τι σκατα ορατοτητα εχεις πισω ετσι οπως το εχουν κανει..
λιγουρευομαι αυτο που θα βγαλουν με τα 265 αλογακια..
ωραιος..Χαχαχαχαχ....Με πιασατεεεεεε!!! ναι εχω...
Δεν κάνει για σένα ρε χαλέ...ωραιος..
μου αρεσει αλλα δεν ξερω τι σκατα ορατοτητα εχεις πισω ετσι οπως το εχουν κανει..
ωραιος..
Οχι...Ακομα στα απουλητα...Να πω οτι την δινω ακριβα...Οχι...Να πω οτι η περιοδος ειναι μπουρδελο? ΝΑΙ!!!δεν την πουλησες ακομα ρε τυπε?
από που την είχες πάρει;
Και κυκλοφορει ηδη...
http://[URL unfurl="true"]www.4troxoi.gr/files/Image/EPIKAIROTHTA/SciroccoR.jpg[/img[/URL]]
[/quote][URL unfurl="true"]http://www.pestaola.gr/volkswagen-scirocco-r/[/URL]
το εφεραν στην ελλαδα???
39.060 γραφει..
απο το πισω λιγα πραγματα.τα προσκεφαλα των πισω καθισματων σε συνδιασμο με την αεροτομη αφηνουν λιγο χωρο..βλεπεις,αλλα σε σχεση με το πατζερο,θα παθεις σοκ...ωραιος..
39.060 γραφει..
δεν ξερω τι αλλο παιζει σε αυτη την τιμη..
πολυ καλο παντως..
το ξεπερναω καθε φορα που μπαινω στο πορσιδι ρε μαλακα & εσυ..απο το πισω λιγα πραγματα.τα προσκεφαλα των πισω καθισματων σε συνδιασμο με την αεροτομη αφηνουν λιγο χωρο..βλεπεις,αλλα σε σχεση με το πατζερο,θα παθεις σοκ...
οι πλευρικοι καθρεπτες ομως ειναι φαρδυτεροι και καλυπτεται σχεδον ολο το μερος του δρομου..
το τεστ ντραιβ εξυπακουεται!!εγω ηθελα να παρω το μινι το s και με το που το οδηγησα ξενερωσα...το ξεπερναω καθε φορα που μπαινω στο πορσιδι ρε μαλακα & εσυ..
απλα το σκεφτομαι σαν δευτερη λυση..
ο μονος ενδιασμος μου ειναι οτι γουσταρω τα πισωκουνητα & αυτη η μαλακια ειναι μπροστινη..
πρεπει να αλλαζω στυλ καθε φορα που θα το καβαλαω..αν δεν μου την σπασει δηλαδη..πρεπει να κανω εξαντλητικο τεστ ντραϊβ για να το δω πως σερνεται στον δρομο..
θα το τεσταρω παιχτη..Αυτη ειναι τιμη με το DSG...Πιστεψε με τα σπαει...Αξιζει τα λεφτα του...
το ξεπερναω καθε φορα που μπαινω στο πορσιδι ρε μαλακα & εσυ..
απλα το σκεφτομαι σαν δευτερη λυση..
ο μονος ενδιασμος μου ειναι οτι γουσταρω τα πισωκουνητα & αυτη η μαλακια ειναι μπροστινη..
πρεπει να αλλαζω στυλ καθε φορα που θα το καβαλαω..αν δεν μου την σπασει δηλαδη..πρεπει να κανω εξαντλητικο τεστ ντραϊβ για να το δω πως σερνεται στον δρομο..