Νέα

Πωλείται κιθαρα Ibanez.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vale_Lee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ωραιος..
μου αρεσει αλλα δεν ξερω τι σκατα ορατοτητα εχεις πισω ετσι οπως το εχουν κανει..
λιγουρευομαι αυτο που θα βγαλουν με τα 265 αλογακια..
Δεν κάνει για σένα ρε χαλέ...

Κλειστοφοβία θα σε πιάκει...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Με ενα Κατεραμ τους πηδας ολουςςςςςς

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ωραιος..
μου αρεσει αλλα δεν ξερω τι σκατα ορατοτητα εχεις πισω ετσι οπως το εχουν κανει..

Οχι το αυτοκινητο εχει πολυ καλη ορατοτητα...Το συνηθιζεις να στο πω ποιο απλα...Χρησιμοποιεις περισσοτερο τους εξωτερικους καθρεφτες παρα τον εσωτερικο. οταν παρκαρεις γυρνας και κοιτας πισω η χρησιμοποιεις parktronic οπως στην περιπτωση μου. Αυτο με τα 265 αλογα ειναι κατι το ανεπαναληπτο... Scirocco R... Και κυκλοφορει ηδη...
URL]]

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
από που την είχες πάρει;

Η κιθάρα ειναι αγορασμενη πριν περιπου 1 χρονο απο ενα καταστημα με ηδη μουσικης απο Γερμανια. Ειχα κα**α να παρω κιθαρα και να ξεκινησω μαθηματα.. Εκανα για 1 μηνα και αυτο ηταν...Την  παρατησα...Απο τοτε ειναι στην θηκη της :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ωραιος..
απο το πισω λιγα πραγματα.τα προσκεφαλα των πισω καθισματων σε συνδιασμο με την αεροτομη αφηνουν λιγο χωρο..βλεπεις,αλλα σε σχεση με το πατζερο,θα παθεις σοκ...
οι πλευρικοι καθρεπτες ομως ειναι φαρδυτεροι και καλυπτεται σχεδον ολο το μερος του δρομου..

Επισκέπτης
απο το πισω λιγα πραγματα.τα προσκεφαλα των πισω καθισματων σε συνδιασμο με την αεροτομη αφηνουν λιγο χωρο..βλεπεις,αλλα σε σχεση με το πατζερο,θα παθεις σοκ...
οι πλευρικοι καθρεπτες ομως ειναι φαρδυτεροι και καλυπτεται σχεδον ολο το μερος του δρομου..
το ξεπερναω καθε φορα που μπαινω στο πορσιδι ρε μαλακα & εσυ..
απλα το σκεφτομαι σαν δευτερη λυση..
ο μονος ενδιασμος μου ειναι οτι γουσταρω τα πισωκουνητα & αυτη η μαλακια ειναι μπροστινη..
πρεπει να αλλαζω στυλ καθε φορα που θα το καβαλαω..αν δεν μου την σπασει δηλαδη..πρεπει να κανω εξαντλητικο τεστ ντραϊβ για να το δω πως σερνεται στον δρομο..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο μονος ενδιασμος μου ειναι οτι γουσταρω τα πισωκουνητα & αυτη η μαλακια ειναι μπροστινη..
πρεπει να αλλαζω στυλ καθε φορα που θα το καβαλαω..αν δεν μου την σπασει δηλαδη..πρεπει να κανω εξαντλητικο τεστ ντραϊβ για να το δω πως σερνεται στον δρομο..
το τεστ ντραιβ εξυπακουεται!!εγω ηθελα να παρω το μινι το s και με το που το οδηγησα ξενερωσα...
απο οτι καταλαβα θες κατι σε χατσπακ σπορτ για μπακ απ..αν θες πισωκινητο τσεκαρε RX8(αν δεν το θεωρεις καγκουροαμαξο)...
απο χωρους παντως το αμαξι ειναι οκ..πισω καθονται 2 ανρωποι ανετα..και για αποσκευες ο χωρος επαρκει..
καπου εκει παιζει και το s3,το brera,και το st...διαλεξε και παρε.. :grin:

υ.γ.ΜΟΝΟ DSG!!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ.1.ΜΗΝ πας παζαροπουλο..
αν θες καποια πληροφορια για το αμαξι στειλε πμ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Με 39 χηνοπουλα παιρνεις ενα απο εκεινα που μας αρεσουν και των δυο μας,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,και τους γραφεις ολους στα αρχιδια σου

Καθημερινο εχεις το θηριο,επισημο το Πορσιδι,ενα Κατεραμ η ενα Ντονκερβουτ και θα το βγαζεις
μονο και μονο για να γουσταρεις για παρτη σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom