Νέα

πωλειται φακος maglite 2d

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
χερετισματα εχεις απο το γιωργο παλιγγινη μα κατι μου λεγε για αστυνομιες και τετοια ισχυει?
Έχει γίνει της πουτάνας εδώ τις τελευταίες μέρες με μπατσαρίες και έτσι....γενικά,δεν ξέρω... :boobies:

Επισκέπτης
Αγαπητε φιλε δεν εχει φορτιστη. Περνει 2 αλκαλικες μπαταριες τυπου D

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΥΛ ΓΚΛΟΠ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΚΛΟΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΑ. ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

ok φιλε μου ευχαριστώ αλλά δέν μου κάνει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΥΛ ΓΚΛΟΠ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΚΛΟΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΑ. ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
τυπε χανιωτη αν το βρουν αυτο πανω σου οι μπατσοι οταν σε πιασουν θα μπλεξεις :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ok φιλε μου ευχαριστώ αλλά δέν μου κάνει.

ηθελες τον μικρο φακο maglite AA τυπου τσεπης. Μην ανησυχεις εχω καλυτερα απο maglite . Εχω το Surefire E1B 110 Lumens LED αλλα ειναι λιγο ακριβος φακος . Ειναι πολυ καλυτερης ποιοτητας και ειναι SUREFIRE τα καλυτερα της ΗΠΑ .

Επισκέπτης
θα τα πουμε αυριο παιδια. Οποιος ενδιαφερεται ας το πει? Κλεινω γιατι βρισκομαι σε internet -cafe με κερματα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ηθελες τον μικρο φακο maglite AA τυπου τσεπης. Μην ανησυχεις εχω καλυτερα απο maglite . Εχω το Surefire E1B 110 Lumens LED αλλα ειναι λιγο ακριβος φακος . Ειναι πολυ καλυτερης ποιοτητας και ειναι SUREFIRE τα καλυτερα της ΗΠΑ .
Χρυσαυγήτης είσαι και έχεις τόσους φακούς φίλε...?  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom