ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
για βρωμοδουλεια την θελει τυπε
το εχω ριξει στο εμποριο τωρα
για βρωμοδουλεια την θελει τυπε
Για κοσμοπολίτ τον κόβω....
Για κοσμοπολίτ τον κόβω....
τι εμποριο τυπε?το εχω ριξει στο εμποριο τωρα
μπουζουριασαν και τον μπιλυ?χερετισματα εχεις απο το γιωργο παλιγγινη μα κατι μου λεγε για αστυνομιες και τετοια ισχυει?
Έχει γίνει της πουτάνας εδώ τις τελευταίες μέρες με μπατσαρίες και έτσι....γενικά,δεν ξέρω...χερετισματα εχεις απο το γιωργο παλιγγινη μα κατι μου λεγε για αστυνομιες και τετοια ισχυει?
Ρακόμελο τύπε.... ;)τι εμποριο τυπε?
παρανομια τυπε?Ρακόμελο τύπε.... ;)
Ο καπνός είναι παράνομος... ;)παρανομια τυπε?
Αγαπητε φιλε δεν εχει φορτιστη. Περνει 2 αλκαλικες μπαταριες τυπου D
ειναι μικρος χωράει στην τσέπη η ειναι μεγάλος στύλ γκλομπ;
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΥΛ ΓΚΛΟΠ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΚΛΟΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΑ. ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
τυπε χανιωτη αν το βρουν αυτο πανω σου οι μπατσοι οταν σε πιασουν θα μπλεξεις :SΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΥΛ ΓΚΛΟΠ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΚΛΟΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΑ. ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
τυπε χανιωτη αν το βρουν αυτο πανω σου οι μπατσοι οταν σε πιασουν θα μπλεξεις :S
τυπε αυτο εχει καποιο μεγεθος ομωςμαλακιες αφου ποτε δεν με ψάχνουν στο τμήμα της ομόνοιας.
τυπε αυτο εχει καποιο μεγεθος ομως
θα το παρατηρησουν
θα σου φορτωσουν τιποτα μπουκες
ειναι μαλακες οι μπατσοι :S
ok φιλε μου ευχαριστώ αλλά δέν μου κάνει.
Χρυσαυγήτης είσαι και έχεις τόσους φακούς φίλε...?ηθελες τον μικρο φακο maglite AA τυπου τσεπης. Μην ανησυχεις εχω καλυτερα απο maglite . Εχω το Surefire E1B 110 Lumens LED αλλα ειναι λιγο ακριβος φακος . Ειναι πολυ καλυτερης ποιοτητας και ειναι SUREFIRE τα καλυτερα της ΗΠΑ .